Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ALLAH a sığınmaktan başka çarem yok hakkımda hayırlısı olsun bu ay olmazsa gelecek ay ne yapalım tevekkül tevekkül:Saruboceq::Saruboceq:

ALLAH a sığınmaktan başka çarem yok hakkımda hayırlısı olsun bu ay olmazsa gelecek ay ne yapalım tevekkül tevekkül:Saruboceq::Saruboceq:

canım hakkında hayırlısı inş herşey gönlünce olsun :Saruboceq:meleğine çok uğraşmadan kavuşursun.dua etmekten başka yapabileceğimiz bişey yok yüce rabbim hepimizi güldürsün amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

kızlar bugün aşılamamın 11. günü kan testi yaptırtım hcg 1.20 çıktı :sinifsinif: dr bir kaç gün sonra yine bakalım dedi .sizce hala umut varmıdır.cevap yazın lütfen :bbo:

selam kızlar bugün öğlen kasık ağrısıyla acilen doktoruma gittim ohss olmuşum yani oluşan tek yumurtam çatlayıp yanındaki çatlamayan yumurtaları kiste çevirmiş serum falan taktılar çok kötü ağrı oluşuyo siz siz olun takipsiz iğnelerinizi olmayın bi de dr ohss olanın hamile olma şansı 2 kat artıyomuş bakalım çektiğim ağrılara değecekmi bebişimiz olursa değer ama herşey helal olsun ona :)

kızlar bugün aşılamamın 11. günü kan testi yaptırtım hcg 1.20 çıktı :sinifsinif: dr bir kaç gün sonra yine bakalım dedi .sizce hala umut varmıdır.cevap yazın lütfen :bbo:

canım inan bilmiyorum ama inşallah hayırlısıyla olur haber ver bize merak ediyorum ben Allah yardımcın olsun..

inş birkaç gün içinde yükselir canım yaaaa:Saruboceq:Allahtan ümit kesilmez Rabbim sevindirsin hepimizi canım neolur stres yapma rahat olmaya çalış nasılsa daha kırmızıları görmedin dimi canımopuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun canım inş bunca ağrıya değer :Saruboceq:meleğin hayırlısıyla gelir canımopuyorumnanaktan

beren ohh olmak demenin ne olduğunu kendin anlattın kiste çevirmişse nasıl oluyor anlamadım daha açıklayıcı olursan yanlış anlamam ben de

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanEkim ayında aşılama yaptıran güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

yesil98783.............??????......................?????...................................Bir dahaki aya inşallah

nerminden..............1.aşılama.................klomen..................................Bir dahaki aya inşallah

23SM.....................2.aşılama...............serophone, puregon................. Bir dahaki aya inşallah

f3x..........................2.aşılmama....................pregon................................ Bir dahaki aya inşallah

nihalcan..................1.aşılama...................menagon................................. Bir daha ki aya inşallah

busen.........................1.aşılam..........................?????............................ Bir daha ki aya inşallah

dsm..........................2.aşılama.............gonalf 150, Pregnyl 5000............. Bir daha ki aya inşallah

canavar45.................1.aşılama.........................??????........................... Bir daha ki aya inşallah

sulecik.......................1.aşılama........................?????............................ Bir daha ki aya inşallah

aslanca.......................1.aşılma.....................gonal f................................. Bir daha ki aya inşallah

nergis55......................2.aşılama................serophen,gonalf ,merional......... Bir daha ki aya inşallah

serpil2003......................1.aşılama........................?????.......................... Bir daha ki aya inşallah

akasyalar.................2.aşılama..................?????..................................... Bir daha ki aya inşallah

bumuyani....................1.aşılama.......................fostiman75........................ Bir daha ki aya inşallah

&ayla&.........................??????......................??????................................ Bir daha ki aya inşallah

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

bebk......................... 4.aşılama....................???????.................................. 2kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

nazenin28.................1.aşılama................fostimon150,pregnly.......................23ekim

Ah_kalBİM................2aşılma.......................klomen..................................... 27 ekim

sema937....................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim

murceylan44................2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.

35deniz.......................2.aşılama........................?????..................................4kasım

nursati.........................2.aşılama..................merional 75................................4kasım

masumane78...............2.aşılama...................pregon.preglny.......................... 6 kasım

blueege.......................1.aşılama......................menogon................................ 7 kasım

gorkemli......................1.aşılama....................fostimon 75...............................9 kasım

elifnaz33......................1.aşılama.................klomen+pregnly...........................9 kasım

flybebis.........................2.aşılama....................???????................................. 9 kasım

beren2010....................1.aşılama....................gonal f, ovitrelle........................ 9 kasım

pulsargulsen................2.aşılama.......................gonal f.................................. 12kasım

bugullll.........................1.aşılama....................menagon................................... 12kasım

dalia............................1.aşılama..................Fostimon 75iu,Pregnyl 5000iu....... aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

NURSİMA......................1.aşılama...................... klomen................................ 15 kasım

aleyna222...................1.aşılama...................gona f.............................................????

ozlem5723..................2.aşılama...................pregon.........................................aşılma iptal, kendiliğinden olur inş.

bugullll.........................1.aşılama....................menagon................................... 12kasım

lahor.............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...............????

angeladana...................1.aşılama......................??????......................................????

konuraa........................1.aşılama.......................?????.....................................aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

cansam.........................1.aşılama.......................?????......................................????

19banu..........................3.aşılama....................pregon.........................................????

ozlemay........................1.aşılama...................menogon,ovitrelle...........................????

emineu..........................1.aşılama........................klomen..................................?????

AYLAKIR.......................1.aşılama........................menagon...................................????

Marall............................1.aşılama.......................pregon.......................................???

iyi de ben hamile değilim demedimki hatta şansım 2 kat artmış dedim yanlış anladın herhalde bu ay olucak allahın izniyle

arkadaşım hayırlısı olsun ama bu kadar sinirle hem kendine hemde bizlere zarar veriyorsun.bu bekleme döneminde hepimizin uzak durması gereken şey strestir ve sen ortamı germe bence. ve rahat ol.gebe kalıp kalamayacağımızın kararını da yalnız Allah bilir.biz değil.

işte budur ağzına sağlık...alkisalkisalkis

merhaba arkadaşlar ben malesef adet oldum bidahaki aya yani bu ayın sonuna kaldı heralde.bilmiyorum ara versem mi ilk ikisini ara vermeden arka arkaya yaptırdım beklesemmi diye düşünüyorum doktorumada sorcam tabi bende 2cmlik çikolata kisti var ve doktorum engeldeğil dedi bizim tanı sebepsiz infertilite yani aranızda varmı çikolata kisti olupta aşılama yaptıranlar 3.aşılamadan sonra raporlarla tüp bebeğe geçicem artık hakkımızda hayırlısı.cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…