Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben şu bambulardan kesin alıcam

ya ben 3 tane alıyoz bişde biri oturma odası için diğeri bebek odası bide annem alıyo kendi evine ya millet doğuruyo aman para gitmesin ondan bundan kısıytolar biz olsunda herşeyini 4 dörtlük yapalım dioz rabbim sen büyüksün

aynen öyle canım benim annem bebeğin herşeyini ördü bir hurç dolusu ben yeter anne örme artık diyorum içime ne geliyor biliyormusun ya hiç olmassa bebeğim o zaman naparım annem o kadar emek verdi ördü şimdi kolları hasta bişi öremiyo bende o zaman birine veririm napıyım ben onları:çok üzgünüm:

evet canım aynen neleri var ama ben saklıyom onlar bebeğimin nasibi belki hiç olmayacak ama yinede onlar hep yanımda olacak bazen üzülüyom hepsini yakmak istiom olmayacak diom yada başkasına verecem diom ama annem herzaman sakla yanında kalsın bebeğin nasibider büyük sözü dinlerim

eee napıyon kıss eşin hafta değilmi nasıl dışarı çıkıyor camiye felanmı gitti

anlıyorum canım ya benimkiler annemde bende hiç bişi yok baktıkça üzülürüm bi sinirle delice hareket yaparım belki diye annemde duruyor

eee napıyon kıss eşin hafta değilmi nasıl dışarı çıkıyor camiye felanmı gitti

gidip gelio topuğunun üstümde bu gün 1 hafta oldu sabah dikişlerini aldıdık şimdi iyi durmaz hayatta namazlarını bırakmaz cuma günü dikişli haliylen cuma namazına gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…