Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım buda namaz kılıyo allah kabul etsin :Saruboceq:

Eklentiler

• $bebek5rs6.webp
    4 KB · Görüntüleme: 24
aman benimde canım sıkılıyo yanımda bi sürü ütülenecek çamaşır var

aman benimde canım sıkılıyo yanımda bi sürü ütülenecek çamaşır var

aynen canım kaçgündür eşimle ilgilendim evim mahvaldu güzel bi temizlik ütü yapcam ya benim elektirik süpürgem bozuldu napcam bilmiom canım sen makinanda memnunmusun ben yeni alcam gene tavsiye ediyomusun

aynen canım kaçgündür eşimle ilgilendim evim mahvaldu güzel bi temizlik ütü yapcam ya benim elektirik süpürgem bozuldu napcam bilmiom canım sen makinanda memnunmusun ben yeni alcam gene tavsiye ediyomusun

valla benimki beko pek memnun değilim ama daysın diye bir marka var süoper

şunun bi tatlılığına bakın yaaa Allahım banada bunun gibi şirin bir bebek nasip etsin :çok üzgünüm:

şunun bi tatlılığına bakın yaaa Allahım banada bunun gibi şirin bir bebek nasip etsin :çok üzgünüm:

ammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

sağol canım inşallah buraya kendi bebeğimizin resminide koyarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…