merhaba arkadaşlar ben malesef adet oldum bidahaki aya yani bu ayın sonuna kaldı heralde.bilmiyorum ara versem mi ilk ikisini ara vermeden arka arkaya yaptırdım beklesemmi diye düşünüyorum doktorumada sorcam tabi bende 2cmlik çikolata kisti var ve doktorum engeldeğil dedi bizim tanı sebepsiz infertilite yani aranızda varmı çikolata kisti olupta aşılama yaptıranlar 3.aşılamadan sonra raporlarla tüp bebeğe geçicem artık hakkımızda hayırlısı.cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar
merhaba arkadaşlar ben malesef adet oldum bidahaki aya yani bu ayın sonuna kaldı heralde.bilmiyorum ara versem mi ilk ikisini ara vermeden arka arkaya yaptırdım beklesemmi diye düşünüyorum doktorumada sorcam tabi bende 2cmlik çikolata kisti var ve doktorum engeldeğil dedi bizim tanı sebepsiz infertilite yani aranızda varmı çikolata kisti olupta aşılama yaptıranlar 3.aşılamadan sonra raporlarla tüp bebeğe geçicem artık hakkımızda hayırlısı.cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar
öyle mi listede 9 kasım görünüyorda o yüzden ..ben 26 sında aşılama oldum..e senin test tarihin gelmiş 14.günse
anladım tabi bu senin bileceğin birşey umarım hamilesindir canım..
bumuyani nasılsın canım moraller iyi dimi
iyi olmaya çalışıyorum canım
inş birkaç gün içinde yükselir canım yaaaa:Saruboceq:Allahtan ümit kesilmez Rabbim sevindirsin hepimizi canım neolur stres yapma rahat olmaya çalış nasılsa daha kırmızıları görmedin dimi canımopuyorumnanaktan
sulecik sen nasılsın canım
günaydın kızlar bu aralar piskolojik sanırım uyuyamıyorum erken kalkıyom ama gayet rahatım takmıyom şaşıyorum kendime tam bir hafta oldu benim hadi bakam hayırlısı belirti sorarsanız ben de arada alttan igne batarmış gibi oluyo ama bu normaldede olurdu bide yatakta dönünce kasıklarım felaket oluyo başka şeyler yok hayırlısı rabbime hep yalvarıyom ALLAHIM SEN YERİ GÖGÜ YOKTAN VAR ETTİN İSTEYENCİ OL DEDİNCE OLDURTANSIN YALVARIRIM HAYIRLI Bİ ŞEKİLDE BİZİDE BEBEKLERİMİZE KAVUŞTUR TÜM İSTEYENLERE PEYGAMBER EFENDİMİZİN SUYU YÜZÜ HÜRMETİNE AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?