Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
öyle mi listede 9 kasım görünüyorda o yüzden ..ben 26 sında aşılama oldum..e senin test tarihin gelmiş 14.günse

Canım ben 3.cüyü bir daha ki ay yaptırmaya karar verdim bir ay dinleneceğim o da olmazsa tüp artık. Çikolata kisti hakkında ne yazık ki bilgim yok canım.

canım hayırlısı olsun ama bence bekleme yaptır 3.aşılamanı zaman geçiyor hiç üzülme olur inşallah..

inşallah...
bumuyani iyi ol canım mücadleye devam inanın ben bu ay hamile değilsem çok üzülmeyeceğim..doğal yolla deneyip hep hüsrana uğruyordum çünkü hiç bi sorun olmamasına rağmen ..aşılama ya da tüp bebek deyince içim daha bi umutla doluyor benim ...ben çok inanıyorum bir gün anne olacağıma allahın izniyle..

Canım sağol verdiğin moral için ayın 12 sinde hastalanmam lazım :çok üzgünüm:

sulecik sen nasılsın canım

iyim canım ben tedaviye ara verdim bi kaç ay bebek olayını çıkarıyorum kafamdansırnaşık şey ama yine de kk ya takılıyorum işte umarım sizler için her şey yolunda gider ve güzel haberlerinizi alırım o da bana umut olur...

günaydın kızlar bu aralar piskolojik sanırım uyuyamıyorum erken kalkıyom ama gayet rahatım takmıyom şaşıyorum kendime tam bir hafta oldu benim hadi bakam hayırlısı belirti sorarsanız ben de arada alttan igne batarmış gibi oluyo ama bu normaldede olurdu bide yatakta dönünce kasıklarım felaket oluyo başka şeyler yok hayırlısı rabbime hep yalvarıyom ALLAHIM SEN YERı GÖGÜ YOKTAN VAR ETTıN ıSTEYENCı OL DEDıNCE OLDURTANSIN YALVARIRIM HAYIRLI Bı ŞEKıLDE BıZıDE BEBEKLERıMıZE KAVUŞTUR TÜM ıSTEYENLERE PEYGAMBER EFENDıMıZıN SUYU YÜZÜ HÜRMETıNE AMıNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

günaydınn kızlar ve hayırlı cumalar bugün birbirimize ismen dua edelim ne de olsa günahsız ağızdan yapılan dualar kabul edilirmiş umarım bugün Rabbim bütün dualarımızı kabul eder.

amin amin amin inş. hayırlı haberlerini alırız canım.

günaydın kızlar cumanız hayırlı olsun bidahaki cumaya hepimiz karnı bebeklerle dolsun:ecrin_bebek:sırnaşık şey

kızlar bir sorum var lütfen cevap verin.Ben ekimin 13.de regl oldum.Ayın 23.de aşılamam yapıldı.Dr. folik asit ve jel verdi.Jeli gece yatarken kullanıyorum sabah bir kısmı wc de çıkıyor.Önceden beyaz peynirimsi bi şekilde geliyordu, ama bu gün koyu kahve bi renkte geldi.Adet oluyorum desem daha bir hafta var.Nedir anlamadım.Yardım lütfen

aşılamam 25. de olmuştu yanlış yazmışım , arkadaşlar bir akıl verin bu nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…