Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım beyaz peynirimsi akıntı yumurta çatladığında akıyor bir süre sonra geçiyor.koyu kahve renkte akıntı yerleşme kanaması olabilir canım dikkat et ki bence büyük ihtimalle öyledir merak etme stres yapma inşallah meleğin seninledir.opuyorumnanaktan

canım o akıntı dr.un verdigi crinone isimli jel den oluyor.Yumurtayı 24 ekimde çatlatma ignesi oldum . 25.de aşılamam yapıldı.Reglimde kasım 13<14 gibi gelir eger olmadıysa.:sinifsinif:

canım o akıntı dr.un verdigi crinone isimli jel den oluyor.Yumurtayı 24 ekimde çatlatma ignesi oldum . 25.de aşılamam yapıldı.Reglimde kasım 13<14 gibi gelir eger olmadıysa.:sinifsinif:

başka herhangibir değişiklik var mı vücudunda.benim aşılamamın 5.günü acayip çarpıntım var neden bilmiyorum nefesim darlıyor sende böyle bişey oldu mu karnım şiş ağrıyo kasıklarımda arada ağrıyo sende durum nasıl

canım ilk 4<5 gün kasık agrısı, halsizlik , sıkıntı , stres , vucüdum sanki çürümüş gibi acıyordu.Şimdi geçti çok şükür.Bugün de böyle bişey geldi başıma

canım ilk 4<5 gün kasık agrısı, halsizlik , sıkıntı , stres , vucüdum sanki çürümüş gibi acıyordu.Şimdi geçti çok şükür.Bugün de böyle bişey geldi başıma

bunların hepsi bende de var ama bende ayrıca çarpıntı oluyo nefes alırken güçlük çekiyorum özellikle geceleri daha önce hiç böyle bişey olmamıştı ama şu da var bana kızacaksınız ama ben sigara da kullanıyorum ondanmıdır acaba diyorum ama sigaradan olsa herzaman olurdu bilmiyorum kafam karıştı.
canım seninm o kahverengi lekelenmen yerleşme kanaması olabiliiiiiiirrrrrr hiç üzülme bebişlerimiz yolda geliyooooooooo buna odaklan :CüvCüv::hulya:

senin kaçıncı gün canım

canım nefes alamama sigaradan olabilir. Çünkü dr um sigara kullanıyor musun diye sordu. ilaçlar sigara kulanınca daha çok yan etki yapıyormuş.Zaten gebe kalamama sorunu da yapıyormuş.Muhakkak zor ama İnşallah bırakırsın.Hem sende anne adayısın, bebeğine zarar vermek istemezsin değil mi

offfff kızlar bugün çok stresliyim doktorum rahim filmi çekmedi başım çok ağrıor şimdi bebeğim tutunamıyacakmı

offfff kızlar bugün çok stresliyim doktorum rahim filmi çekmedi başım çok ağrıor şimdi bebeğim tutunamıyacakmı

canım yaşın küçük diye çekmemiştir merak etme.

ozlemay seninde inşallah yerleşme kanamasıdır bu kahverengi akıntılar.Ben cirone jel kullandığımda olmamıştı böyle kahverengi akıntı.

canım rahat ol, Belki de tüplerin tıkalı değildir.Boşuna stres yapma Bu kadar stresli olursan tutunacağı varsa bile olmaz.Geçmişte karın bölgenden bir ameliyat , operasyon geçirmediysen ve iltihaplı akıntın olmadıysa tüplerinin açık olma ihtimali var.Aşılaman olmuş sanırım şimdi öylemi böylemi diye kuruntu yapma.inşallah hamile kalırsın da hsg ye filan gerek kalmaz.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanEkim ayında aşılama yaptıran güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

yesil98783.............??????......................?????...................................Bir dahaki aya inşallah

nerminden..............1.aşılama.................klomen..................................Bir dahaki aya inşallah

23SM.....................2.aşılama...............serophone, puregon................. Bir dahaki aya inşallah

f3x..........................2.aşılmama....................pregon................................ Bir dahaki aya inşallah

nihalcan..................1.aşılama...................menagon................................. Bir dahaki aya inşallah

busen.........................1.aşılam..........................?????............................ Bir dahaki aya inşallah

dsm..........................2.aşılama.............gonalf 150, Pregnyl 5000.............. Bir dahaki aya inşallah.

canavar45.................1.aşılama.........................??????............................ Bir dahaki aya inşallah

sulecik.......................1.aşılama........................?????.............................. Bir dahaki aya inşallah

aslanca.......................1.aşılma.....................gonal f................................... Bir dahaki aya inşallah

nergis55......................2.aşılama................serophen,gonalf ,merional......... Bir dahaki aya inşallah

serpil2003......................1.aşılama........................?????.......................... Bir daha ki aya inşallah

akasyalar.................2.aşılama..................?????..................................... Bir daha ki aya inşallah

bumuyani....................1.aşılama.......................fostiman75........................ Bir daha ki aya inşallah

&ayla&.........................??????......................??????................................ Bir daha ki aya inşallah

masumane78...............2.aşılama...................pregon.preglny..................... Bir daha ki aya inşallah

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

bebk......................... 4.aşılama....................???????.................................. 2kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

nazenin28.................1.aşılama................fostimon150,pregnly.......................23ekim

Ah_kalBİM................2aşılma.......................klomen..................................... 27 ekim

sema937....................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim

murceylan44................2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.

35deniz.......................2.aşılama........................?????..................................4kasım

nursati.........................2.aşılama..................merional 75................................4kasım

blueege.......................1.aşılama......................menogon................................ 7 kasım

gorkemli......................1.aşılama....................fostimon 75...............................9 kasım

elifnaz33......................1.aşılama.................klomen+pregnly...........................9 kasım

flybebis.........................2.aşılama....................???????................................. 9 kasım

beren2010....................1.aşılama....................gonal f, ovitrelle........................ 9 kasım

pulsargulsen................2.aşılama.......................gonal f.................................. 12kasım

bugullll.........................1.aşılama....................menagon................................... 12kasım

dalia............................1.aşılama..................Fostimon 75iu,Pregnyl 5000iu....... aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

ozlemay........................1.aşılama...................menogon,ovitrelle...................... 14kasım

NURSİMA......................1.aşılama...................... klomen................................ 15 kasım

aleyna222...................1.aşılama...................gona f.............................................????

ozlem5723..................2.aşılama...................pregon.........................................aşılma iptal, kendiliğinden olur inş.

lahor.............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...............????

angeladana...................1.aşılama......................??????......................................????

konuraa........................1.aşılama.......................?????.....................................aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

cansam.........................1.aşılama.......................?????......................................????

19banu..........................3.aşılama....................pregon.........................................????

emineu..........................1.aşılama........................klomen..................................?????

AYLAKIR.......................1.aşılama........................menagon...................................????

Marall............................1.aşılama.......................pregon.......................................???

sagol nergis55 cim ama adetim haftaya bugün gibi eger olmadıysa.Bir hafta önce mi yerleşir bilmiyorum

canım dün konuşmuştuk bak neden kendini strese sokuyorsun belkide açıktır tüplerin artık düşünme bunları Allahım verecekse her halukarda verir.dua edip beklemekten başka çaremiz yok..

nergiscim liste yapmışsınız.listeyebenide ekler misin cannım.benim 3. aşılamam.menogon ve ovitrelle kullandım.28 ekim uygulama tarihim.test tarihim belli değil.inşallah hep mutlu sonuçlar alırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…