Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
suenscim 3.aşılaman hayırlı olsun inş tutar nereye yaptırdın aşılamanı hikmet hocayamı yine ben değiştirdim drumu inş hayırlı olur aşılama içinde rapor hakkımız varmış ilk aşılamada bir sürü para verdil o ücrete 3aşılamada yapılırdı ama hayırlısı olsun ne yapalım inş bebişin seninle olurt buay...

nergiscim liste yapmışsınız.listeyebenide ekler misin cannım.benim 3. aşılamam.menogon ve ovitrelle kullandım.28 ekim uygulama tarihim.test tarihim belli değil.inşallah hep mutlu sonuçlar alırız...

Tabii canım hemen ekliyorum listeye, aşılaman hayırlı olsun.Bende bir daha ki ay yaptıracağım 3.yü, sizde problem neydi canım?

nergiscim liste yapmışsınız.listeyebenide ekler misin cannım.benim 3. aşılamam.menogon ve ovitrelle kullandım.28 ekim uygulama tarihim.test tarihim belli değil.inşallah hep mutlu sonuçlar alırız...

suens bende 28 ekimde yaptirdim asilamami,ayni gun yaptirmisiz.benim ilk asilamam.
test gunum 16 kasim,tabi o gune kadar adet olmazsam.simdi gögüslerim sisti,bazen sag tarafimda agrim oluyo,bu belirtiler ilaclarin etkisinden sanirim,sordugum cogu kisi oyle diyor.ama insallah hamileliktendir.senin ne gibi belirtilerin var?insallah hepimiz anne olma duygusunu tadariz.

canım inşallah herkes için olumlu olur...inşallah bu sefer bizim sesimizi duyup bizi bırakmaz bebişlerimiz...bende değiştirdim doktorumu.hikmet hocaya giderken ilaçlarımı raporla almıştım.hatta 150 yerine 1500 lük menogon yazılmıştı heyet raporuna.ben 3 aşılamada onu kullandım.hep özelinde uygulandı.eğer inşallah gerek kalmaz ama tüp bebek uygulanacak olursa bu ilaç raporuyla tüp bebek raporunu çıkarta biliyorlarmış.sen kime gittin bu sefer?

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanEkim ayında aşılama yaptıran güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

yesil98783.............??????......................?????...................................Bir dahaki aya inşallah

nerminden..............1.aşılama.................klomen..................................Bir dahaki aya inşallah

23SM.....................2.aşılama...............serophone, puregon................. Bir dahaki aya inşallah

f3x..........................2.aşılmama....................pregon................................ Bir dahaki aya inşallah

nihalcan..................1.aşılama...................menagon................................. Bir dahaki aya inşallah

busen.........................1.aşılam..........................?????............................ Bir dahaki aya inşallah

dsm..........................2.aşılama.............gonalf 150, Pregnyl 5000.............. Bir dahaki aya inşallah.

canavar45.................1.aşılama.........................??????............................ Bir dahaki aya inşallah

sulecik.......................1.aşılama........................?????.............................. Bir dahaki aya inşallah

aslanca.......................1.aşılma.....................gonal f................................... Bir dahaki aya inşallah

nergis55......................2.aşılama................serophen,gonalf ,merional......... Bir dahaki aya inşallah

serpil2003......................1.aşılama........................?????.......................... Bir daha ki aya inşallah

akasyalar.................2.aşılama..................?????..................................... Bir daha ki aya inşallah

bumuyani....................1.aşılama.......................fostiman75........................ Bir daha ki aya inşallah

&ayla&.........................??????......................??????................................ Bir daha ki aya inşallah

masumane78...............2.aşılama...................pregon.preglny..................... Bir daha ki aya inşallah

35deniz.......................2.aşılama........................?????............................. Bir dahaki aya inşallah

nursati.........................2.aşılama..................merional 75........................... Bir dahaki aya inşallah

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

bebk......................... 4.aşılama....................???????.................................. 2kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

nazenin28.................1.aşılama................fostimon150,pregnly.......................23ekim

Ah_kalBİM................2aşılma.......................klomen..................................... 27 ekim

sema937....................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim

murceylan44................2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.

blueege.......................1.aşılama......................menogon................................ 7 kasım

gorkemli......................1.aşılama....................fostimon 75...............................9 kasım

elifnaz33......................1.aşılama.................klomen+pregnly...........................9 kasım

flybebis.........................2.aşılama....................???????................................. 9 kasım

beren2010....................1.aşılama....................gonal f, ovitrelle........................ 9 kasım

pulsargulsen................2.aşılama.......................gonal f.................................. 12kasım

bugullll.........................1.aşılama....................menagon................................... 12kasım

dalia............................1.aşılama..................Fostimon 75iu,Pregnyl 5000iu....... aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

ozlemay........................1.aşılama...................menogon,ovitrelle...................... 14kasım

NURSİMA......................1.aşılama...................... klomen................................ 15 kasım

Hatice27.......................1.aşılama.....................?????................................... 16kasım

aleyna222...................1.aşılama...................gona f.............................................????

ozlem5723..................2.aşılama...................pregon.........................................aşılma iptal, kendiliğinden olur inş.

lahor.............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...............????

angeladana...................1.aşılama......................??????......................................????

konuraa........................1.aşılama.......................?????.....................................aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

cansam.........................1.aşılama.......................?????......................................????

19banu..........................3.aşılama....................pregon.........................................????

emineu..........................1.aşılama........................klomen..................................?????

AYLAKIR.......................1.aşılama........................menagon...................................????

Marall............................1.aşılama.......................pregon.......................................???

suens........................... 3.aşılama.................. menagon,ovitrelle..............................???

Son düzenleme:

hayatım aşılamamn hayırlı olsun.benim iki aşılamada şiddetli ağrım olmuştu.bu sefer ara sıra sol tarafımda ağrı oluyor fakat göğüslerim çok fena.dokunamıyorum bile.
evet canım bu ağrılara ilaçlar neden oluyor.bu sefr farklı ilaç kullandım ya ondan yada artık vücudum ilaca alıtı ondan çok ağrım olmuyor.bu ağrılar hamilelik belirtisi olarak görülmüyor canım normal ağrılar bu.ama ben eminim allahın izni ile hepimiz annelik duygusunu yaşayacağız..

kızlar sanırım olmadı................Koyu kahve akıntı baya çogalmış ve pelte gibi geldi.............. herhalde oluştu bebiş ama tutunamadı........Çok üzgünüm ama daha 1 hafta var adetime anlamadım.........Zaten eger olmamışsa ara vericeğiz.....ıkinciye ocak gibi başlamayı düşünüyoruz........Beklemedeki arkadaşlara bol şans diliyorum.

hakkında hayırlısı neyse o olsun canım üzme kendini elbet bir gün olacakkaydirigubbakcemile3

kızlar nerdesiniz yaaaaa hadi biraz canlanın aşılaması olup test için gün sayanlar nerdesiniz hamile olduğunu hisseden varmııııı

canım valla bu anlaşılmıyoki ama inşallah hamikeyizdir

o zaman şöyle söyleyeyim ruh durumun geçen aylardaki gibi mi çok fazla endişen varmı yada hiç yokmu asabiyet varmı veya içinden şöyle bişey geçiyor mu bu sefer oldu diye mesela.belki bu söylediklerim size saçma gelşebilir ama benimki sadece bir soru:uhm:

ben daha heycanlı olurum derken gayet rahatım ama o test günü kascak baya bazen oldugunu düşünüyom deli oluyom ama içimde ne oldu ne olmadı bir his yok ben de belirti yok bi yatakta dönerken sanki yumurtalarım şişmişte acıyomuş sanıyom ne çok farklı ama gögüslerimin büyümesi ve acıması ilaçlardan sanıyom ay bol dua edlim kızlar olcak inşallahkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemilezemuszemus

sagol birgün olacak biliyorum ama o gün ne zaman gelecekkk mafoldumben

canım yaa ne olur ağlama seni şu an o kadar iyi anlıyorum ki :bbo:ama şu an tek yapman gereken güçlü olmak toparlanmak Allah sağlık versin bak eşlerimiz yanımızda çok şükür sağlığımız yerinde bunların hepsi birer nimet bizim için akşam eşinle yemeğe çık gez dolaş unutma hayatta herşey çocuk demek değil biz farkında olmadan eşlerimizi o kadar çok yıpratıyoruzki yazık onlarada ve üstelik erkekler bizim gibi değil üzüntülerini çok dışa vurmuyorlar hep içlerinde kalıyo ancak bizi teselli etmek için uğraşıyorlar.
hayatımız çocuk oldu bu ne beeeeee yeteeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diye bağırıyorum artık.
herşeyin bir vakti var vakti geldimi olacak Allah büyük onun yanında çok neden bizede vermesinki yeterki istemesini bilelim sağlam inançla sabırla gerçek tevekkül ile.

belirtilere takılma zaten onlar insanı yanıltıyo işte bu ayki orahatlığın varya o çok önemli inşallah son güne kadar böyle devam edersin tabi test günü heyecan olur oda olsun artık canımmmmm delikafadulden senin kaçıncı günün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…