Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

masumane ikimizde ayni seyleri yasamisiz,bende ilk bebek dusundugumuzde korunmayi birakir birakmaz hamile kaldim,sonra 6 haftalikken bebegin gelisimi durdu,kurtaj olmak zorunda kaldim.ben bunlari 2006 ocak ayinda yasadim.sonrada senin dusundugun gibi,nasil olsa istedigimiz zaman olur diye 6 ay korundum.simdide o zamandanberi hamile kalamiyorum.bir suru sorunlar cikti.prolaktinim yuksek cikti,beyinden mr cektirdim hipofiz adenom cikti onun için 6 ay dostinex kullandim,halende kullaniyorum.cunku hipofiz daha aynen duruyo.ekim ayindada ilk asilamami yaptirdim;simdi sonuç bekliyorum,ama sanki negatif gibi geliyo.

aramıza hoş geldin canım, hemen ekliyorum listeye kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanEkim ayında aşılama yaptıran güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

yesil98783.............??????......................?????...................................Bir dahaki aya inşallah

nerminden..............1.aşılama.................klomen..................................Bir dahaki aya inşallah

23SM.....................2.aşılama...............serophone, puregon................. Bir dahaki aya inşallah

f3x..........................2.aşılmama....................pregon................................ Bir dahaki aya inşallah

nihalcan..................1.aşılama...................menagon................................. Bir dahaki aya inşallah

busen.........................1.aşılam..........................?????............................ Bir dahaki aya inşallah

dsm..........................2.aşılama.............gonalf 150, Pregnyl 5000.............. Bir dahaki aya inşallah.

canavar45.................1.aşılama.........................??????............................ Bir dahaki aya inşallah

sulecik.......................1.aşılama........................?????.............................. Bir dahaki aya inşallah

aslanca.......................1.aşılma.....................gonal f................................... Bir dahaki aya inşallah

nergis55......................2.aşılama................serophen,gonalf ,merional......... Bir dahaki aya inşallah

serpil2003......................1.aşılama........................?????.......................... Bir daha ki aya inşallah

akasyalar.................2.aşılama..................?????..................................... Bir daha ki aya inşallah

bumuyani....................1.aşılama.......................fostiman75........................ Bir daha ki aya inşallah

&ayla&.........................??????......................??????................................ Bir daha ki aya inşallah

masumane78...............2.aşılama...................pregon.preglny..................... Bir daha ki aya inşallah

35deniz.......................2.aşılama........................?????............................. Bir dahaki aya inşallah

nursati.........................2.aşılama..................merional 75........................... Bir dahaki aya inşallah

gorkemli......................1.aşılama....................fostimon 75......................... Bir dahaki aya inşallah

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

bebk......................... 4.aşılama....................???????.................................. 2kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

nazenin28.................1.aşılama................fostimon150,pregnly.......................23ekim

Ah_kalBİM................2aşılma.......................klomen..................................... 27 ekim

sema937....................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim

murceylan44................2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.

blueege.......................1.aşılama......................menogon................................ 7 kasım

elifnaz33......................1.aşılama.................klomen+pregnly...........................9 kasım

flybebis.........................2.aşılama....................???????................................. 9 kasım

beren2010....................1.aşılama....................gonal f, ovitrelle........................ 9 kasım

pulsargulsen................2.aşılama.......................gonal f.................................. 12kasım

bugullll.........................1.aşılama....................menagon................................... 12kasım

dalia............................1.aşılama..................Fostimon 75iu,Pregnyl 5000iu....... aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

ozlemay........................1.aşılama...................menogon,ovitrelle...................... 14kasım

esemos......................... 2.aşılama......................klomen,pregnly..................... 14kasım

NURSİMA......................1.aşılama...................... klomen................................ 15 kasım

Hatice27.......................1.aşılama.....................?????................................... 16kasım

aleyna222...................1.aşılama...................gona f.............................................????

ozlem5723..................2.aşılama...................pregon.........................................aşılma iptal, kendiliğinden olur inş.

lahor.............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...............????

angeladana...................1.aşılama......................??????......................................????

konuraa........................1.aşılama.......................?????.....................................aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

cansam.........................1.aşılama.......................?????......................................????

19banu..........................3.aşılama....................pregon.........................................????

emineu..........................1.aşılama........................klomen..................................?????

AYLAKIR.......................1.aşılama........................menagon...................................????

Marall............................1.aşılama.......................pregon.......................................???

suens........................... 3.aşılama.................. menagon,ovitrelle..............................???

elifnaz33, flybebis,beren2010, pulsargülsen,bugullll, inşallah pozitif sonucu alırsınız da listemizin hamiş sayısı çoğalır.Hadi bakalım az kaldı, ben bile heyecanlıyım sizin kadar

nergis55 canım beni listeden silebilirsin......Malesef olmadı........Bir süre ara verdim.........Ocak şubat gibi başlamayı düşünüyorum......Biraz kafamı toplamam lazım.....

elifnaz33, flybebis,beren2010, pulsargülsen,bugullll, inşallah pozitif sonucu alırsınız da listemizin hamiş sayısı çoğalır.Hadi bakalım az kaldı, ben bile heyecanlıyım sizin kadar

inşallah canım ama ben de regl olcam gibi geliyor..

özlemay hayırlısı olsun canım üzülme demek kolay ama nasip bu bebek zamanı değildir ..zamanı gelince gelicek meleğin inşallah.

ya bu arada benim eşimin morfolojisi %10 sperm sayımız en son 44 milyondu aşılamada muhtemelen bu değerlerle oldu normal mi acaba

of kızlar biraz olumlu düşünün ne o adet olcam diyosunuz innanmalıyız ne olur moral sahibi olalım olmazsada zaten rabbimin takdiri

canım allah razı olsun canım inşallah hakkımızda hayırlısı olsun mevlam sanada hayırlı zamanda kısmet etsin

canım bugün 13.günüm test yaptım ben yok bişi muhtemelende çıkmayacak o yüzden regl olcam diyorum yoksa ben bu yöntemlerden çok umutluyum bu sefer olmazsa başka bi ay gerçi dr.bu ay olmazsa bir ay ara vercekmiş..

canım evde kendinmi yaptın testi .yoksa kandanmı baktırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…