Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
elifnaz yapma canım idraldeçıkarmı sen kanda yaptır idralde çıkmaz normalde4 idralde adet geçtik ten 7 gün sonra çıkar sen hükmü vermişin yani olcak allahın izniyle

ay ne bilim kızlar ya ilk başlarda çok rahattım şimdi tarih yaklaştıkça panikledim bi de idrarda çıkmayınca üzüldüm..ama regl belirtilerim var ..dün karnım o kadar çok ağrıdı ki aynı regl gibi sonra geçti..

canım benimde öyle şuan hatta annemi aradım ya aynen adet belirtileri rahmim ağrıyo sağ tarafa arada sancı giriyo sürekli bakıyorum acaba oldummu diye ama daha adet günümede çok

ama bazen aynen adet olcakmış gibi belirtiler olur valla benim ilk aşılamam şükür rahatım dua edlim cici annelerzemuszemusopuyorumnanaktan

benim ilk hamileliğimde gecikmeden 3 gün sonra çıkmıştı bunda hani bazılarını erken çıkıyor ya öyle zannediyorum

ben 26 sında aşılama oldum ama ben ilaçlara geç başladım 18.günde aşılamam oldu..pazartesi normalde test tarihim işte

biliyorum kızlar çok sağolun bugün 13.gün yarın 14.gün işte hani varsa da bişey çıkardı diyorum kendi kendime ne bileyim hayırlısı olsun hakkımızda olmazsa da canım sağolsun bi daha ki sefere olursa da bebişim başım üstüne :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…