Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben çıkıyorum herkeseiyi akşamlar yazıyorum kimseden cevap yok neyse öpüldünüz byeee.

yakınımda tüp bebek merkezi var oraya gittim sordum hsg gereklimi diye oda %100 gerekli değil doktorun böyleuygun görmüş demekki dedi geçmişte bir hastalığın varmıydı dedi düşük yada kürtaj oldunmu diye sorular sordu

canım takılma artık oralara diyelim ki çektirdin ve açık çıktı öyle düşün bu olumsuz düşüncelerle girme umarım hamile kalırsın diyelimki kalmadın o zaman çektirirsin için rahatlar
ben anestezi altında çektirmiştim uyudum uyandım hiçbir sıkıntı olmadı şükür ne kanama ne ağrı sonuçta da açık çıktı bizde hiç sorun yok ve 1.aşılamam olmadı demek daha zamanı gelmemişti sen artık yarını düşün bebişinin sana tutunacağını düşün..

canım sende kaç yumurta vardı kaç mm

5 yumurta çatlatma iğnesini vurmadan 5 saat kadar önceki durum :) 16mm 17.2 mm 17.5 18 ve 19 mm doktor çok iyi demişti hayırlısı ALLAH isterse 1 yumoşla da olur rabbim vermeyecekse 10 yumoşlada olmaz İnşallah benim için hayırlı zaman gelmiştir..hepimiz için inşallah sadece kendim değil tüm isteyenlere ver ALLAHIM AMİN...

amin be canım hakkımızda hayırlısıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlar benimde olmadı gibi. ümidimi yitirmeye başladım.bende hala şişlik var kullandığım jelin yan tesirinde yazıyo o yüzden jeli kullanmıycam artık.dün kanda 1.21 hcg çıktığını yazmıştım salı günü bi daha test yaptırcam :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…