mrb canım
iyiyim yarın inşallah
benim en son adet tarhimin ilk gunu 12 ekim.belki testi yapmadan adetim gelir belli olmaz.canlarım benimde 28 ekimde yapıldı aşılamam ama doktor bana test tarihimi 12 kasım dedi test raihlerimiz farklı en son adetiniz ne zamandı benim 17 ekim acaba ondan mı?
yakınımda tüp bebek merkezi var oraya gittim sordum hsg gereklimi diye oda %100 gerekli değil doktorun böyleuygun görmüş demekki dedi geçmişte bir hastalığın varmıydı dedi düşük yada kürtaj oldunmu diye sorular sordu
benim en son adet tarhimin ilk gunu 12 ekim.belki testi yapmadan adetim gelir belli olmaz.
canım sana test tarihini çok geç söylemişler kanda yaptırırsan çıkar neden adet olcam diyosun Allahtan başkası bilemez inşallah hamileyizdir..
canım sende kaç yumurta vardı kaç mm
5 yumurta çatlatma iğnesini vurmadan 5 saat kadar önceki durum :) 16mm 17.2 mm 17.5 18 ve 19 mm doktor çok iyi demişti hayırlısı ALLAH isterse 1 yumoşla da olur rabbim vermeyecekse 10 yumoşlada olmaz İnşallah benim için hayırlı zaman gelmiştir..hepimiz için inşallah sadece kendim değil tüm isteyenlere ver ALLAHIM AMİN...
amin be canım hakkımızda hayırlısıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?