sen aşılama olalı kaç gün oldu canım kaç taneyumurtan vardı kaç mm yazarmısınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi akşamlar kızlar benimde olmadı gibi. ümidimi yitirmeye başladım.bende hala şişlik var kullandığım jelin yan tesirinde yazıyo o yüzden jeli kullanmıycam artık.dün kanda 1.21 hcg çıktığını yazmıştım salı günü bi daha test yaptırcam :Saruboceq:
canım dun kacıncı gunundu?benım 13.gıunn3,78 çıktı negatıf tabı zaten test gunumde 16.gun regloldumiyi akşamlar kızlar benimde olmadı gibi. ümidimi yitirmeye başladım.bende hala şişlik var kullandığım jelin yan tesirinde yazıyo o yüzden jeli kullanmıycam artık.dün kanda 1.21 hcg çıktığını yazmıştım salı günü bi daha test yaptırcam :Saruboceq:
canım aşılamadan sonraki ay hamile kalan bir sürü kişi var inşallah onlardan biri olursun.biz hep hayırlısını diledikcanım dun kacıncı gunundu?benım 13.gıunn3,78 çıktı negatıf tabı zaten test gunumde 16.gun regloldum
canım dun kacıncı gunundu?benım 13.gıunn3,78 çıktı negatıf tabı zaten test gunumde 16.gun regloldum
bide bu istemeden hamile kalanlar yokmu beni çok sinir ediyolar bu aralar yengem hamile kaldı diye hastanede oturmuş ağlamış görümcem keza öyle eminim günah olmasaydı ikiside çocuğu aldırırdı rabbim büyük onlara verme bize ver Allahım nolur rahmetin çok geniş bizede bi bebiş vardır hazinende
kızlar bugün döndüm mersinden...tatil gibi geldi bana iş icabı olsada mekan deiştirmek iyi oldu.
ammada yazmışsınız okuyuncaya kadar bayagı bi zamanımı aldı.
listenin son halini gördüm. allah hamişlere meleklerini kucaklarına almayı nasip etsin.:Saruboceq:
ve bekleyenlerinde yüzünü güldürsün rabbim ...
bizim gibi listeden düşenlerede allah sabır versin bu ay nasip etsin hamişliği....
arkadaşım sana tafsiyem başkalarını deil kendini düşün allah birgün sanada nasip edecektir. hakkımızda hayırlısı canım takma başkalarının hamileliğini ...kaydirigubbakcemile5
kızlar ben de artık listede bir dahaki ay inşallah bölümüne geçiyorum.tabi nergis arkadaş değiştirirse:))kısmet değilmiş.ama umut etmeye devam.allahım ol dediği zaman olacak biliyorum.bekleyen herkese bol şanslar.forumun bu bölümüne artık bye diyorum.
aleynacım çok fazla heyecan yapma bide hsg ye çok takılmışsın hamile kalırsan iyikide çektirmemişim diceksin çünkü çok ağrışı bi işlem benim öyle olmuştu çok ağlamıştım neyse sen bi adım önden hamile kalacaksın inş. yatabildiğin kadar yat fazla kalkma Allah yardımcın olsun dualarıımız seninle
selam kızlar bende ekim ayında aşılama yaptırdım aranıza benide alırsanız sevinirim...28ekimde aşılamamı yaptırdım...bu benim ikinci aşılamam -klomen ve pregnyl kullandım-beklenen adet tarihim 14 kasım... inş. burdaki bekleyen herkes en kısa zamanda bebişine kavuşur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?