Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim aşılamam 28 ekimde yapıldı.aşılamadan 1 gün önceki kontrolümde 18 mm sağda 19 mm solda yumurtam vardı.ayrıca sağlı sollu 15 mm nin altında 4'er 5'er tane daha yumurta vardı.bilmiyorum bakalım ne olcak.bazen kalbim yerinden çıkacak gibi hissediyorum.bu sefer kendimi kaptırmamaya çalıştım ama içim öyle söylemiyor.olmayacak gibi geliyor yine.kötüyüm o yüzden hemde çok...bende öpüyorum canım...

canım hakkında hayırlısı olsun eğer olmamışsa yeniden denersin benim olmamışsa tüp bebeğe geçecez ALLAHTAN ümit kesilmez hem belki artmıştır salıya kadar jeli kullan bence

canım dun kacıncı gunundu?benım 13.gıunn3,78 çıktı negatıf tabı zaten test gunumde 16.gun regloldum

canım dun kacıncı gunundu?benım 13.gıunn3,78 çıktı negatıf tabı zaten test gunumde 16.gun regloldum
canım aşılamadan sonraki ay hamile kalan bir sürü kişi var inşallah onlardan biri olursun.biz hep hayırlısını diledik
İNŞALLAH HAYIRLI ZAMAN HEMENCECİK GELİVERİR..

aleynacım çok fazla heyecan yapma bide hsg ye çok takılmışsın hamile kalırsan iyikide çektirmemişim diceksin çünkü çok ağrışı bi işlem benim öyle olmuştu çok ağlamıştım neyse sen bi adım önden hamile kalacaksın inş. yatabildiğin kadar yat fazla kalkma Allah yardımcın olsun dualarıımız seninle

bide bu istemeden hamile kalanlar yokmu beni çok sinir ediyolar bu aralar yengem hamile kaldı diye hastanede oturmuş ağlamış görümcem keza öyle eminim günah olmasaydı ikiside çocuğu aldırırdı rabbim büyük onlara verme bize ver Allahım nolur rahmetin çok geniş bizede bi bebiş vardır hazinende

kızlar bugün döndüm mersinden...tatil gibi geldi bana iş icabı olsada mekan deiştirmek iyi oldu.
ammada yazmışsınız okuyuncaya kadar bayagı bi zamanımı aldı.
listenin son halini gördüm. allah hamişlere meleklerini kucaklarına almayı nasip etsin.:Saruboceq:
ve bekleyenlerinde yüzünü güldürsün rabbim ...
bizim gibi listeden düşenlerede allah sabır versin bu ay nasip etsin hamişliği....

arkadaşım sana tafsiyem başkalarını deil kendini düşün allah birgün sanada nasip edecektir. hakkımızda hayırlısı canım takma başkalarının hamileliğini ...kaydirigubbakcemile5

demesi kolay onlar oluyo diye ağlıyolar biz olmuyo diye tuhaf bişey kolaylıkla çocuk sahibi oldukları için emin ol hergün Allaha şükretseler yine de şükrünü eda edemezler:gitme:

Bir daha ki aya inşallah canım:))Şaka bir yana belki bu ay ilaçların etkisiyle doğal yoldan kalabiliriz, çalışmalara devam :kedi:

Hsg çektirdiğimde benimde canım çok yanmıştı yaa kafamçokkarıştı, neyseki açık çıktı tüplerde çektiğim acıya değdi.

Aleynacığım seninde aşılaman inşallah çok güzel geçer, hadi bakalım bol şanslar inşallah tutacak hayırlısıyla

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanEkim ayında aşılama yaptıran güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

yesil98783.............??????......................?????...................................Bir dahaki aya inşallah

nerminden..............1.aşılama.................klomen..................................Bir dahaki aya inşallah

23SM.....................2.aşılama...............serophone, puregon................. Bir dahaki aya inşallah

f3x..........................2.aşılmama....................pregon................................ Bir dahaki aya inşallah

nihalcan..................1.aşılama...................menagon................................. Bir dahaki aya inşallah

busen.........................1.aşılam..........................?????............................ Bir dahaki aya inşallah

dsm..........................2.aşılama.............gonalf 150, Pregnyl 5000.............. Bir dahaki aya inşallah.

canavar45.................1.aşılama.........................??????............................ Bir dahaki aya inşallah

sulecik.......................1.aşılama........................?????.............................. Bir dahaki aya inşallah

aslanca.......................1.aşılma.....................gonal f................................... Bir dahaki aya inşallah

nergis55......................2.aşılama................serophen,gonalf ,merional......... Bir dahaki aya inşallah

serpil2003......................1.aşılama........................?????.......................... Bir daha ki aya inşallah

akasyalar.................2.aşılama..................?????..................................... Bir daha ki aya inşallah

bumuyani....................1.aşılama.......................fostiman75........................ Bir daha ki aya inşallah

&ayla&.........................??????......................??????................................ Bir daha ki aya inşallah

masumane78...............2.aşılama...................pregon.preglny..................... Bir daha ki aya inşallah

35deniz.......................2.aşılama........................?????............................. Bir dahaki aya inşallah

nursati.........................2.aşılama..................merional 75........................... Bir dahaki aya inşallah

gorkemli......................1.aşılama....................fostimon 75......................... Bir dahaki aya inşallah

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

bebk......................... 4.aşılama....................???????.................................. 2kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

nazenin28.................1.aşılama................fostimon150,pregnly.......................23ekim

Ah_kalBİM................2aşılma.......................klomen..................................... 27 ekim

sema937....................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim

murceylan44................2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.

blueege.......................1.aşılama......................menogon................................ 7 kasım

elifnaz33......................1.aşılama.................klomen+pregnly...........................9 kasım

flybebis.........................2.aşılama....................???????................................. 9 kasım

beren2010....................1.aşılama....................gonal f, ovitrelle........................ 9 kasım

pulsargulsen................2.aşılama.......................gonal f.................................. 12kasım

bugullll.........................1.aşılama....................menagon................................... 12kasım

dalia............................1.aşılama..................Fostimon 75iu,Pregnyl 5000iu....... aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

ozlemay........................1.aşılama...................menogon,ovitrelle...................... 14kasım

NURSİMA......................1.aşılama...................... klomen................................ 15 kasım

Hatice27.......................1.aşılama.....................?????................................... 16kasım

aleyna222...................1.aşılama...................gona f.............................................????

ozlem5723..................2.aşılama...................pregon.........................................aşılma iptal, kendiliğinden olur inş.

lahor.............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...............????

angeladana...................1.aşılama......................??????......................................????

konuraa........................1.aşılama.......................?????.....................................aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

cansam.........................1.aşılama.......................?????......................................????

19banu..........................3.aşılama....................pregon.........................................????

emineu..........................1.aşılama........................klomen..................................?????

AYLAKIR.......................1.aşılama........................menagon...................................????

Marall............................1.aşılama.......................pregon.......................................???

suens........................... 3.aşılama.................. menagon,ovitrelle..............................???

bir gun daha bitti.test gunune 9 gun kaldi.beklemek ne zormus.Allah'im bizede anne olmayi nasip et. berencim benimde kuzenimin esi istemeden ikinciye hamile kaldi cok uzuldu hamile kaldim diye,cunku birinci daha 18 aylikti maddi durumlarida iyi degil.Allah kimine vererek kimine vermeyerek imtihan ediyo iste.

MERHABA ARKADAŞLAR
ben bugün 3. aşılama için puregon ilaca başladım doktora gittim adetimin 2,günü bugün başlayınca bende hemen moral düzeliyo ara verince daha rahatsız olacaktım eminim buda olmazsa tüp bebek için istanbula gidicem ben vandayım.ilk gün çok üzülmemiştim niyeyse eşimle gözgöze gelince ağlıyorum bunada ümit bağlamıcam rahat olmak istiyorum ama aşılamadan sonra her boş vaktimde gün sayıyorum ne tuhaf ya ben korunmadığım ilk ay hamile kalmıştım 1 aylıktı düşük yaptım ve istediğim zaman yine olur nasılsa diye gerek olmadığı halde9 ay falan korundum çoookkk pişmanım biz yaklaşık 2 yıldır istiyoruz ama 5 yıllık evliyiz allah isteyen herkese versinnnn aminnnn

aleyna arkadaşımız da bu filme çok takmış bir tüp açıksa bile yetiyomuş arkadaşım rahat ol ben düşük yaptığım kürtaj olduğum halde filmde 2 tüpde açık çıktı sen merak etme açıktır açıkkkk inşallah olur o listede hamile yazan nazar boncuklu arkadaşlarımızın sayısının artması dileğiyle....

selam kızlar bende ekim ayında aşılama yaptırdım aranıza benide alırsanız sevinirim...28ekimde aşılamamı yaptırdım...bu benim ikinci aşılamam -klomen ve pregnyl kullandım-beklenen adet tarihim 14 kasım... inş. burdaki bekleyen herkes en kısa zamanda bebişine kavuşur...

aramıza hoş geldin canım aynı gün olmuş aşılamamız benimde 2.di 12 kasım test günüm.beklemek çok zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…