güle güle esintekızlar ben kaçar öptüm hepinizi eminem aleyna asi zeynom
merhaba canım sende hoşgeldin yeni katıldın galiba sen nasılsınmerhaba aleyna hoşgeldin nasılsın?
öyle canım konuşmayı özlemişiz
yok yüzme havuzuna değil aman ne işim var kız yüzmede cnm yazıldık mı dedim yaa işte bu hafta değil öbür hafta hem gidicez teyzemizin geliniyle daaha tam yazılmadımda aylık 50 diyodu gelinimiz ama eşim diyoki nye okadar ucuz diyo bi yanlışınız var herhalde diyo ama haftada 2 gün diyince tmm ozaman normal dedi bakalım işte bi işe baş koyduk böle olmuyo cnm yaaa çok kilo aldım ççooooooooooooooookkk
yok yüzme havuzuna değil aman ne işim var kız yüzmede cnm yazıldık mı dedim yaa işte bu hafta değil öbür hafta hem gidicez teyzemizin geliniyle daaha tam yazılmadımda aylık 50 diyodu gelinimiz ama eşim diyoki nye okadar ucuz diyo bi yanlışınız var herhalde diyo ama haftada 2 gün diyince tmm ozaman normal dedi bakalım işte bi işe baş koyduk böle olmuyo cnm yaaa çok kilo aldım ççooooooooooooooookkk
kıs kaç kilosun çokmu yemek yiyoncokacimcoook
asi dikkat et kndine bazı kadınlar havuzdan mikrop kapıyo ALLAH korusun ben korktugum için vazgectim görüümcemle gidicektim caydık
cnm hiç durmuyo ki boğazım homili gırtlak gibi yiyom....
73 kiloyum 1.70 boyundayım
güle güle esinte
merhaba canım sende hoşgeldin yeni katıldın galiba sen nasılsın
evet gercektende özlemişiz
aslında boyuna göre normalsin
sende yeme kıss aaaa ben kuş gibi yeirm
of ya iş bitmedi bugün doğru düzgün konuşamadık zaten sizinle konuşmaktan işlerimi doğru düzgün yapamıyorumyakında beni kapının önüne koyarlar:roflol:
yok kız evde ye iç yat modundayım onun için çok kilo aldım düzenimde alınan çok güzel bi elbisem vardı olmuyo yaaa ben onu çok seviyodum gelecek haftada düğününmüz vardı onu giycektim akşam bi deneyim dedim anam olduda arka fermarı kapanmadı....
of ya iş bitmedi bugün doğru düzgün konuşamadık zaten sizinle konuşmaktan işlerimi doğru düzgün yapamıyorumyakında beni kapının önüne koyarlar:roflol:
tombiş arkadaşım benim olsun kız ne demişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısı makbuldürguclubacismilebende 1.70 boyundayım ama 60 kiloyum hatta 59 olmuşumdur.sendede çok fazla yok be kilo 3 kilo fazlan var sadece.
tombiş arkadaşım benim olsun kız ne demişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısı makbuldürguclubacismilebende 1.70 boyundayım ama 60 kiloyum hatta 59 olmuşumdur.sendede çok fazla yok be kilo 3 kilo fazlan var sadece.
:roflol: iyi canım sen git sporuna kilo iyi değil zatenb sağlık için
evet cnm hem kilom için hemde sağlığım için cnm yaaa her yerimden yağ fışkırıyo walla popoyu desen maşallahı var göbek desen bende önce gidiyo napıcam bilmiyom walla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?