Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

asi dikkat et kndine bazı kadınlar havuzdan mikrop kapıyo ALLAH korusun ben korktugum için vazgectim görüümcemle gidicektim caydık

kıs kaç kilosun çokmu yemek yiyoncokacimcoook

of ya iş bitmedi bugün doğru düzgün konuşamadık zaten sizinle konuşmaktan işlerimi doğru düzgün yapamıyorumyakında beni kapının önüne koyarlar:roflol:

aslında boyuna göre normalsin
sende yeme kıss aaaa ben kuş gibi yeirm

yok kız evde ye iç yat modundayım onun için çok kilo aldım düzenimde alınan çok güzel bi elbisem vardı olmuyo yaaa ben onu çok seviyodum gelecek haftada düğününmüz vardı onu giycektim akşam bi deneyim dedim anam olduda arka fermarı kapanmadı....

:roflol: iyi canım sen git sporuna kilo iyi değil zatenb sağlık için

of ya iş bitmedi bugün doğru düzgün konuşamadık zaten sizinle konuşmaktan işlerimi doğru düzgün yapamıyorumyakında beni kapının önüne koyarlar:roflol:

cnm ya sen işine bak lütfen biz seni çok özlüyoz ama olsun işinden önemli değiliz ya orası senin ekmek paran bitanem boş kaldıkça konuş bizimle....

cnm hiç durmuyo ki boğazım homili gırtlak gibi yiyom....
73 kiloyum 1.70 boyundayım

tombiş arkadaşım benim olsun kız ne demişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısı makbuldürguclubacismilebende 1.70 boyundayım ama 60 kiloyum hatta 59 olmuşumdur.sendede çok fazla yok be kilo 3 kilo fazlan var sadece.

kız ne güzelmişin sen walla manken gibi maşşalllah...cnm yaşıma görede çok fazla kilom en fazla 5-6 kilo vermem lazım..

emine kız sen zayıfmışsın resminde daha kilolu görünüyon ben seni tombiş zannettim ya negüzel benden zayıfsın

:roflol: iyi canım sen git sporuna kilo iyi değil zatenb sağlık için

evet cnm hem kilom için hemde sağlığım için cnm yaaa her yerimden yağ fışkırıyo walla popoyu desen maşallahı var göbek desen bende önce gidiyo napıcam bilmiyom walla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…