kızlar siz temizlik falan yapıyomıusunuz ben hiç yapmadım ama yatmadım tabide süpürge açmadım yer silmedim ne bilim
canım hmen umutsuz olma güzelim yerleşme lekesidir belki..
flybebis nergis 55 iyi dilekleriniz için çok sağolun inş herkes hamile kalırda nüfus patlaması olur
flybebis canım ben bugün idrar testi yaptım ama 1 saat sonra falan silik baya silik bi çizgi çıktı sonra çıktığı için çok umut vermiyorum ben de ..bakalım bekleyeceğim ben gecikme olursa test yapcam..göğüslerim,in ucu çok ağrıyor ya sızlıyor yani karnım regl olcam gibi ara ara ağrıyor bilmiyorum yani canım hayırlısı napalım...
bak sen de ki yerleşme lekesi olabilir canım bekle hemen üzülme ...
günaydın kızlar yeni hafta herkese uğur getirsin inş. emineu nasılsın?
iyiyim canım sen nasılsın endişeli bekleyiş sürüyo
bende iyim canım bu ay bi beklentim olmadığı için rahatım baya inş. hayırlısıyla senin hamiş haberlerini alırız bu ay kaç gün kaldı?
neden senin bu ay beklentin yok ara mı verdin.inşallah canım hamiş haberimi veririm size 16 kasım adet tarihim 02.11.2009 da aşılamam yapıldı ben test falan yapmayı düşünmüyorum adet günümü beklicem zaten doktorda gün söylemedi tahlil için
ben üç ay ara verdim dinlenmeye aldım kendimi sıkıldım çünkü ama yinede tam olarak kafamdan çıkmıo nedense çok zor ya Allah gerçekten hepimizin yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?