Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar siz temizlik falan yapıyomıusunuz ben hiç yapmadım ama yatmadım tabide süpürge açmadım yer silmedim ne bilim

bende aşılamadan bir gün önce temizlik yaptım hala hiç yapmadım çektiğim sıkıntının yanında birazcık tozuda görmeyiverin herkes gibi olmuyo bizim bebeklerimiz

canım hmen umutsuz olma güzelim yerleşme lekesidir belki..

inş canım yaaa:Saruboceq:dua ediyorum öyle olsun diye.kaç saattir bir damlanın haricinde galen giden yok neyse ki
canım sende durum nasıl.heyecan dorukta tabi rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün inş hayırlısıyla ve acilen :Saruboceq:

flybebis canım ben bugün idrar testi yaptım ama 1 saat sonra falan silik baya silik bi çizgi çıktı sonra çıktığı için çok umut vermiyorum ben de ..bakalım bekleyeceğim ben gecikme olursa test yapcam..göğüslerim,in ucu çok ağrıyor ya sızlıyor yani karnım regl olcam gibi ara ara ağrıyor bilmiyorum yani canım hayırlısı napalım...

bak sen de ki yerleşme lekesi olabilir canım bekle hemen üzülme ...

çok saol canım yaaaa inş canım inş hepimiz hamileyizdir bu çekilenler yanımıza kar kalmaz.benim anlamadığım belirtiler aynen devam ediyo bende bel ve gögüs ağrısı bende de var ve adet zamanı çok çok enderolu bunlar bende çözemiyorum kendimi yaaa .neyse hakkımızda hayırlısı o olsunopuyorumnanaktan

kızlar ben çıkmak zorundayım.hepinizeiyi geceler ne olur birbirimize dua edelim arkadaşlar en fazla dualarınıza ve verdiğiniz desteğe ihtiyacım var.Yüce rabbim yar ve yardımcımız olsun.Allha a emanet olun arkadaşlar opuyorumnanaktan

fly canım sen de kendine iyi bak görüşürüz.rabbim neyler neylerse güzel eyler sen moralini bozma yeter canım...

işlerim vardı yazamadım ancak şimdi vaktim oldu.şimdide sen yoksun :gitme:

bende iyim canım bu ay bi beklentim olmadığı için rahatım baya inş. hayırlısıyla senin hamiş haberlerini alırız bu ay kaç gün kaldı?

neden senin bu ay beklentin yok ara mı verdin.inşallah canım hamiş haberimi veririm size 16 kasım adet tarihim 02.11.2009 da aşılamam yapıldı ben test falan yapmayı düşünmüyorum adet günümü beklicem zaten doktorda gün söylemedi tahlil için

ben üç ay ara verdim dinlenmeye aldım kendimi sıkıldım çünkü ama yinede tam olarak kafamdan çıkmıo nedense çok zor ya Allah gerçekten hepimizin yardımcısı olsun...

ben üç ay ara verdim dinlenmeye aldım kendimi sıkıldım çünkü ama yinede tam olarak kafamdan çıkmıo nedense çok zor ya Allah gerçekten hepimizin yardımcısı olsun...

evet canım kafadan atamıyoruz bu çok zor gerçekten mafoldumben sen yinede çok ara verme bence yani bu arada kafadan atarım diyosun ama olmuyo güzelim ben çok denedim bir türlü atamadım kafamdan en iyisi içinde bulunduğumuz sorundan kaçmak değil ısrarla sorunun üzerine gitmek mücadele etmek Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…