karışmış ya kızlar siz aşılamadan sonra jel yada fitil kullandınmı
yaptım ama çok silik bi çizgi çıktı bugüne bekleyeip yarın fırsat bulursam kan testi yaptıracam
hadi hayırlısı inş. olur:CüvCüv:
slm ben nısantasında yaptırdım
progestanı ben gunde 3 kere kullanıyorum asılamayla basladım 2o gundur fılanda aksam bı tanede fıtıl kullanıyorum bıde arada ıgne oldum 4 kez
ben gecen ay 5ınde adet oldum bu ay 3 unde olmam gerekıyodu kasık agrıların ve cok bel agrım oldu sanırım ayın 1ınde fılan baslamıstı 4 unde test yaptım hamıle cıktım ıdrar testınde cıkmamıstı bence kımse yaptırmasın moral bozuyo doktor normal bunlar dedı[/QUOT
hayırlı olsun canım bebeğinopuyorumnanaktan:ecrin_bebek: Allah analı babalı büyütsün darısı da bizlerin başına olsun.
şimdi senin kasık ve bel ağrıların adetine 5 gün kala başlamış benim adetime daha 9 gün var nerdeyse bu kadar erken belirti verir mi ki
selam kızlar heyecan artmış , inşallah bu bekleyiş sevince dönüşür.Bebk hayırlı olsun hamilesin sanırım.Allah tamamına erdirsin...
selam evt heyecan bayaaaaaaaaaa bi arttı , inşallah canım inşallah sende son durumlar nedir
slm yazdıklarını okudum hakkında hayırlısı kaç kere aşılşama dendein
valla ne gogusumde agrı oldu nede ucunda bı kararma olmadı benım sıserdı sısmedıde bence kımse kafasına takmasın ben bu sefer hıc takmadım 4uncu bu bu sefer tuttu ınsallah bı sorun olmaz ınsallah ınanırsanız sıze salavat fatıh cekın 41 gun 41 kere allah ısteyen herkese versın ınsallah
ıgene ne ıcın tam bılmıyorum sanırım ıyı tutunsun dusuk olmasın dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?