Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

allah razı olsun canım bebgin hayırlı olsun inşallha

ben bir kere aşılama oldum geçen ay ama olmadı hayırlısı tabi hepimiz için...

sulecık tabı sen bılırsın ama doktorun ıyımı emın ol ben 3 kere asılama yaptırdım sonra bı ark baska bı doktor tavsıye ettı ona gıttım bu doktor ılac takvıyesı yaptı ıgne yaptı onceden hıc bısey yapmıyodum sadece asılama o kadar destekleyıcı bısey kullanmamıstım bu doktorum cok sasırdı olurmu oyle sey hıc dedı zaten bı zorluk var oluruna bırakmamak lazım ılacla desteklıycez gerısı allaha kalmıs fılan demıstı gercekten tuttuda ınsalah saorun olmaz bebegımı kucagıma alırım 16sınde kese oldumu ona bakıcak ancak o zaman anlarız dedı cunku asılama ıle yapılan cocukların dusuk oranı yuzde 30mus beklıyoruz dua edıyoruz
bıde bılen varmı ben sormayı unuttum asılamada ıkız oluyomu

kk da devamlı msnden konuştugum bi arkadaş var ilk aşılamayla hamile kaldı 4 hemde 2 tane bebegin keseleri zayıfmış kendilinden düşermiş ya nişantaşıda neresi yazarmısın merak ettim

sağol canım ya içime su serptin opuyorumnanaktanbende adetimi beklicem zaten test falan yapmıcam kafaya takmamaya çalışıyorum

adanadaki en iyi doktorlardan birine gidiorum. ben de ve eşimde de bir problem yok her şey gayet normal sadece yumurtlama öncesi klomen diye bi ilaç kullanıyorum sonra çatlatma iğnesi sonrada aşılama yaptı bide duphaston diye bi ilaç verdi şimdi de bana bi kaç ay ara verelim sen çok streslisin biraz rahatla dedi bakalım ne derse onu yapıyorum. Ama Rabbim nasip etmeyince olmuyo işte çok sabır gerektiren bir süreç umarım herkes en kısa zamanda bebeklerine kavuşur sende bize dua et canım annelerin duası kabul olur.

ben yazmasam kimse yazmıyo ee yazın nasılsınız heycan varmı eşleriniz heycanlımı

heyecan vardıda nedense gitti ya nedenini bilemiyorum eşimde de bir heyecan yok öyle biz heyecansız aile olduk ruh gibi bişey oldum beeeeeeeeeeee:1ninca:

hakkaten ya herkes altta açık görünüyo ama kimse konuşmuyo, illa bebek mi konuşacağız başka şeylerde konuşalım

hakkaten ya herkes altta açık görünüyo ama kimse konuşmuyo, illa bebek mi konuşacağız başka şeylerde konuşalım

evet ya bebek konuşmayalım artık Danimarkalı bilim adamları stresin kısırlık yaptığını söylemişler zaten ben hiç inanmıyodum şimdiye kadar stresle ne alakası var diye ama varmış demekki.

evet bencede doktorum dedıkı bebek konusunu sakın konusma acma baska seyler konus kımseyede soylemekı sana sureklı sorup hatırlatmasınlar pskolojın cok onemlı sureklı kafanda o olmasın demıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…