Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet bencede doktorum dedıkı bebek konusunu sakın konusma acma baska seyler konus kımseyede soylemekı sana sureklı sorup hatırlatmasınlar pskolojın cok onemlı sureklı kafanda o olmasın demıstı

peki bebk sen geçen ay öylemi yaptın gerçekten bebek konusunu kafandan çıkarabildinmi? biz nasıl yapmalıyız sence

pek evde durmadım kımsede bana bısey sormasın dedım kendımı oyaladım yanı ona buna gıttım cıktım dısarı dolastım bol bolda dua ettım bence kımseye soylememek en ıyısı eskıden herkes sureklı soruyodu ınsan ıster ıstemez konusmaya baslıyo o zaman olucakmı olmazmı korkusu baslıyo allahım ıznınle olsun hayırlısıyla olsun hıc olucakmı demeyın buda qantumdan olumlu dusun olumlu olsun

evet ya bebek konuşmayalım artık Danimarkalı bilim adamları stresin kısırlık yaptığını söylemişler zaten ben hiç inanmıyodum şimdiye kadar stresle ne alakası var diye ama varmış demekki.

bende inanmıyodum stresin gebe kalmayı engellediğine ama doğru kızlar kesinlikle doğru çünkü bütün vücudumuzu beynimiz yönetiyo beyin komut vermedikçe vücut hiç bir işlevini yerine getiremiyor.bizimde sürekli beynimizde hamile kalamıcam korkusu var ya olmazsa stresi var dolayısıyla beyinde vücuda hamile kalma kalma kalma komutu veriyor benim bildiğim kadarıyla.

iyiyim çok şükür sadece bu sabah rahmime çok ağrı girdi Allahtan kısa sürdü şimdi de hafif ağrıyor.bekliyorum belkide adet olucam

canım kaç günün kaldı o ağrılar bende de var aşılama yapıldığı günden beri var arada kasıklarım adet olucam gibi ağrıyo böyle sanki yanıyo gibi bi ağrı bazende bıçak saplanır gibi bir ağrı oluyo inşallah bebişlerimiz tutunuyodur arkadaşım inşallah.

ooooooooooooooooooo kızlar baya kalabalık olduk maşallah oh ne güzel kızlar ya eşim illa yarın kan testi yaptır diyo ikna edemiyorum yarın 11. günüm

ooooooooooooooooooo kızlar baya kalabalık olduk maşallah oh ne güzel kızlar ya eşim illa yarın kan testi yaptır diyo ikna edemiyorum yarın 11. günüm

maaşallaaaaaaaaahhhhhkalbalığız bugünkaydirigubbakcemile2 yaptır kız kan testini kırma eşini ucunda ölüm yokya belliki adam heveslenmiş yaptır gitsin

valla ben gayet rahattım hep diyom ama eşim ay felaket daynamıyo doktor sitelerinde 10 .gün de çıkar yazıyo yaptırcam artık

Adamın birinin evinde yangın çıkmış. Komşuları yardıma koşmayıp olayı seyretmeye başlayınca iş başa düşmüş.. ılk önce oğlunu yangının içerisinden çıkarıp dışarda beklemesini söylemiş. Dalmış tekrar duman ve ateşin içerisine, kızını çıkartmış dışarıya. Sonra karısını, sonra köpeği ve kedisini. Daha sonra dışarı hiçbir şey getirmeden 3 kere daha içeri girmiş çıkmış. Onu seyreden komşularından biri sormuş: - Niçin yanan eve girip çıkıyorsun dışarı hiçbir şey getirmiyorsun?" diye. - "Kayinvalidem içeride!" demiş adam; "arada bir girip çeviriyorum!". :roflol:

birazda gülelima.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…