Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hayırlısı inşallah ya sabah vercem ögleden son ra sonuç veriyolarmış işte o zamn geçmez bi sigara içcem canım çekti

valla ben içiyorum zaten rabbim ol dedikten sonra sigara içsende olur içmesende bu kadar sigara içen bayan var hepsinin de çocuğu var olamasa onlarınki olmazdı Rabbim ol dedikten sonra hiçbirşey engel olamaz bence şimdi bende yakıcam bitane

çok sağol valla moral oldu

ben zaten sigara içmeyince daha çok sters oluyorum bana bi faydası olmuyo sigara içmemenin bana kızanlar olacaktır :tomato:klava:eminim ama napıyııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm bırakamıyorum

Ali Mısır'da okuyan bir öğrenci. Sınavlar bitmiş ve yaz tatiline girecekler.. Babası Ali'ye telefon eder ve sınavların nasıl geçtiğini sorar. Ali de bilmediği halde "çok iyi geçti" der ve bunu üzerine babası onu ıstanbul'a işlerinde yardım etmesi için çağırır. Ali gidecektir ıstanbul'a ve arkadaşına son olarak şöyle der; "Ahmet sen notlarımı öğrenirsin ve beni ararsın. Eğer telefona babam çıkarsa Muhammed'in Ali'ye selamı var dersin; ben anlarım bir tane zayıfım olduğunu." Ahmet notları öğrenir ve arar. Telefona babası çıkar ve Ahmet şöyle der: - Amcacım Ali'ye söyle ona bütün Ümmed-i Muhammed'in selamı var...

aynen canım ağrılar hep var arada şiddetleniyo hayırlısı adet ağrısı gibi rahmim kasıklarım aslında adetimede var daha belki bu ilaçlardan erken gelir diye düşündüm ama inşallah hamileliktendir..

kız inşallah hamileyizdir bazen ümitsizliğe kapılıyorum ama bazende oldu gibi geliyo geçenlerde ağlama krizi tuttu birdenbire geçti deliriyomuyuz neee-tatlicadiarzu-:roflol:
ama bana kalırsa ikimizde hamileyiz bence içime doğuyo.güzel düşünelim güzel olsun dimi.opuyorumnanaktan:ecrin_bebek::hulya:kaydirigubbakcemile2

İnşallah bitanem inşallah söylediklerin çıkar ne güzel olur böyle bir mucize aynen benide ağlama krizi tutuyor ve aynen bazı günler hamile gibi hissederken bazen olmadı diye ağlıyorum eşimde kızıyor bak bebekleri üzüyosun diyor:)

Arkadaşlar bişey sorcam ben aşılama için aldığım raporu eczaneden geri almadım .daha sonra lazım olacakmıydı bana

Arkadaşlar bişey sorcam ben aşılama için aldığım raporu eczaneden geri almadım .daha sonra lazım olacakmıydı bana

Canım biz 2 aşılamamda da rapor falan almadık, bilgisayarlardan gözükür zaten yaptırıp yaptırmadığımız. Sen ne yaptın adet oldun mu?

Canım biz 2 aşılamamda da rapor falan almadık, bilgisayarlardan gözükür zaten yaptırıp yaptırmadığımız. Sen ne yaptın adet oldun mu?

daha olmadım canım.yarın aşılamadan sonra tam 2 hafta doluyor eski hesaba göre 12 si adet olmam lazım .ümidim yok ama gidip yarın yine bir kan testi yaptırcam.müthiş bir baş ağrım avar adet öncesi hep olur bakalım kısmet

günayddın kızar ya bu ilaçlar erken adet yaparmı acaba daha benim 7 günüm var sabah lavoboda beyazla karışık kahverengi bi akıntı geldi yerleşme demeyin benin adetlerimden birgün önce gelir ama erken adet yaparmı yzaın kızlar

aşılaması benim gibi tutmayan arkadaşlar ilaçların etkisi bir ay daha sürer mi aşılama sonrası hamile kalma oranı daha çok diye okumuştum forumda.Gerçek mi bu okududuğum.Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.Eger böyleyse iyi olur.Her ne kadar aşılama yaptırmış olsamda dogal şekilde hamile kalmak istiyorum.Belkide bu istegimden dolayı tutmadı kimbilir.test zamanı gelen kızlar hayırlısı olsun umarım tez zamanda meleklerimize kavuşuruz......

nergis canımm günaydın benden sabah kahverengi bi akıntı geldi yerleşme dsanmıyomda bende adetten 1 gün önce olur çünkü ama tam 1 hafta var adetime geç yapmasını duydumda erken olurmu canım sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…