hayırlısı inşallah ya sabah vercem ögleden son ra sonuç veriyolarmış işte o zamn geçmezbi sigara içcem canım çekti
Adamın birinin evinde yangın çıkmış. Komşuları yardıma koşmayıp olayı seyretmeye başlayınca iş başa düşmüş.. İlk önce oğlunu yangının içerisinden çıkarıp dışarda beklemesini söylemiş. Dalmış tekrar duman ve ateşin içerisine, kızını çıkartmış dışarıya. Sonra karısını, sonra köpeği ve kedisini. Daha sonra dışarı hiçbir şey getirmeden 3 kere daha içeri girmiş çıkmış. Onu seyreden komşularından biri sormuş: - Niçin yanan eve girip çıkıyorsun dışarı hiçbir şey getirmiyorsun?" diye. - "Kayinvalidem içeride!" demiş adam; "arada bir girip çeviriyorum!". :roflol:
birazda gülelima.s.
ben zaten sigara içmeyince daha çok sters oluyorum bana bi faydası olmuyo sigara içmemenin bana kızanlar olacaktır :tomato:klava:eminim ama napıyııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm bırakamıyorum
ooooooooooooooooooo kızlar baya kalabalık olduk maşallah oh ne güzel kızlar ya eşim illa yarın kan testi yaptır diyo ikna edemiyorum yarın 11. günüm
canım kaç günün kaldı o ağrılar bende de var aşılama yapıldığı günden beri var arada kasıklarım adet olucam gibi ağrıyo böyle sanki yanıyo gibi bi ağrı bazende bıçak saplanır gibi bir ağrı oluyo inşallah bebişlerimiz tutunuyodur arkadaşım inşallah.
aynen canım ağrılar hep var arada şiddetleniyo hayırlısı adet ağrısı gibi rahmim kasıklarım aslında adetimede var daha belki bu ilaçlardan erken gelir diye düşündüm ama inşallah hamileliktendir..
kız inşallah hamileyizdir bazen ümitsizliğe kapılıyorum ama bazende oldu gibi geliyo geçenlerde ağlama krizi tuttu birdenbire geçti deliriyomuyuz neee-tatlicadiarzu-:roflol:
ama bana kalırsa ikimizde hamileyiz bence içime doğuyo.güzel düşünelim güzel olsun dimi.opuyorumnanaktan:ecrin_bebek::hulya:kaydirigubbakcemile2
oh hadi bakalım allah kalbinize göre versin kızlar
Arkadaşlar bişey sorcam ben aşılama için aldığım raporu eczaneden geri almadım .daha sonra lazım olacakmıydı bana
Canım biz 2 aşılamamda da rapor falan almadık, bilgisayarlardan gözükür zaten yaptırıp yaptırmadığımız. Sen ne yaptın adet oldun mu?
ben sabah regl oldum hayırlsı buymuş demek ki sağlık olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?