günayddın kızar ya bu ilaçlar erken adet yaparmı acaba daha benim 7 günüm var sabah lavoboda beyazla karışık kahverengi bi akıntı geldi yerleşme demeyin benin adetlerimden birgün önce gelir ama erken adet yaparmı yzaın kızlar
canım benim de öyle oldu.Adetimi kasımın 15. gibi bekliyordum.Ama 6sında geldi.Hem oldukçada düzenlidir benim.Sanırım ya tutunamadı erken düştü ya da ilaçlar zamanını bozdu.Sende menogon kullandın galiba bende onu kullandım yan etkisi olabilir mi acep.Hayırlısı olsun.Fazla canını sıkma Olacakların önüne geçemeyiz degilmi inşallah bizimde bebeklerimiz olacak er yada geç olacak buna inanmalıyız..........alkisalkisalkis
ben sabah regl oldum hayırlsı buymuş demek ki sağlık olsun..
bekle canım acele etme
adet olan arkadaşlar kendinizi fazla yıpratmayın bende adet olabilirim herşey Allahtan ol derse olur herşey onun istemsiyle olur inancımızı yitirmeyelim.ben bazen düşünüyorum bu kadar stres yapıyorum bu stres birgün beni tıkayacak Allah korusun bir hastalığa yakalanıcam falan ondan sonra git bu hastalıkla uğraş diye ondan sonra kenidimi biraz toparlıyorum sağlımı kaybetmek istemiyorum.
bir yol görünüyorsırnaşık şey
Adamcağız hemoroitten öyle çekmiş ki..Derken biri akıl verip kahvetelvesi sür deyince, bir yerden kahve bulmuş, bol bol sürmüş ama...
Ağlaya sızlaya doktora koşmuş. Soyunmuş, eğilmiş. Doktor da eğilmiş, bakarken hasta sormuş;
-Ne var doktorcuğum? Ne gördün?
-Vallahi bir yol görünüyor ama iki vakit mi desem yoksa üç vakit mi bilmiyorum. :roflol::roflol::roflol::roflol:
merhaba kızlar belimdeki ağrı ve kasıklarımda yanma hala devam ediyor ara arada göğüslerim ağrıyor bakalım hayırlısı
inşallah bebişin tutunmuşturda bu ağrılar onun ağrısıdır:ecrin_bebek:hihoyyyt
benimde kasıklarım ağrıyo ve yanıyo bazen adet olacak gibi sancım artıyo ve bir anda geçiyo ama gögüslerde tık yok bakalım rabbim ne eyler neylerse güzel eyler.opuyorumnanaktan
ALLAH iyiliğini versin nerden buluyorsun kız böyle şeleri:roflol::roflol::roflol:
evet canım bendede adet olacakmışım hissi oluyor ama bir anda geçiyor seninki aşılamamı kaçıncı ve ne zaman öğreneceksin hayırlısı olur inşallah:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?