Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim de öyle oldu.Adetimi kasımın 15. gibi bekliyordum.Ama 6sında geldi.Hem oldukçada düzenlidir benim.Sanırım ya tutunamadı erken düştü ya da ilaçlar zamanını bozdu.Sende menogon kullandın galiba bende onu kullandım yan etkisi olabilir mi acep.Hayırlısı olsun.Fazla canını sıkma Olacakların önüne geçemeyiz degilmi inşallah bizimde bebeklerimiz olacak er yada geç olacak buna inanmalıyız..........alkisalkisalkis

yok canım çok üzülmedim çünkü gayet sakindim hazırlıklıydım evet bende menegon kullandım erken yapar yani tamam ozaman hayırlısı ama ban aşaılama yaptırmıycam ocakta tüp bebek yaptırcam

ben sabah regl oldum hayırlsı buymuş demek ki sağlık olsun..

canım başıma geldide ondan biliyorum üzülme demek saçma boş ama fazla yıpratma kendini.......Önümüzdeki ayı iyi değerlendirelim bellimi olur geliverir kendiliğinden mucizemiz

günaydın kızlar ben test yapmayı düşünmüyorum ama birtaraftanda yapmak istiyorum bugün 10.günüm idrarda çıkar mı acaba bu arada hamile kalıpta gögüsleri ağrımayan oldumu benim normalde adetime 1 hafta kala gögüslerim ağrırdı şişerdi şimdi ağrı falan yok tutmadı mı acaba sadece kasıklarım ağrıyo beklemek çooookkkk zoooooooooooorrrrrrrrrrrr

adet olan arkadaşlar kendinizi fazla yıpratmayın bende adet olabilirim herşey Allahtan ol derse olur herşey onun istemsiyle olur inancımızı yitirmeyelim.ben bazen düşünüyorum bu kadar stres yapıyorum bu stres birgün beni tıkayacak Allah korusun bir hastalığa yakalanıcam falan ondan sonra git bu hastalıkla uğraş diye ondan sonra kenidimi biraz toparlıyorum sağlımı kaybetmek istemiyorum.

her zaman bir umut vardır bizde o umudun peşinden koşmalıyız ben tüp bebek yaptırcam şansta yüksek işte diyomya hep bir umut var

canım çok haklısın ya tedavisi olmayan bir hastalığımız olsaydı.Yada altından kalkamıyacağımız bir derdimiz olsaydı ne yapardık o zaman.Bu küçük bir sorun vakti geldiğinde aşılacak bir şey....Ben olmayınca çok yıpratmştım kendimi neden ben diye...Eşim ben bebek olsun diye evlenmedim olur yada olmaz sorun değil bir sürü çaresi var olmadımı son çare evlat bile alırız dedi.Bana bebek deil önce sen lazımsın dedikaydirigubbakcemile3 Baya rahatladım takmıyorum şimdi fazla Rabbim verecek onun hazinesi öyle bol ki........Bu da bir imtihan sonuçta.............................

merhaba kızlar belimdeki ağrı ve kasıklarımda yanma hala devam ediyor ara arada göğüslerim ağrıyor bakalım hayırlısı

bir yol görünüyorsırnaşık şey

Adamcağız hemoroitten öyle çekmiş ki..Derken biri akıl verip kahvetelvesi sür deyince, bir yerden kahve bulmuş, bol bol sürmüş ama...

Ağlaya sızlaya doktora koşmuş. Soyunmuş, eğilmiş. Doktor da eğilmiş, bakarken hasta sormuş;

-Ne var doktorcuğum? Ne gördün?

-Vallahi bir yol görünüyor ama iki vakit mi desem yoksa üç vakit mi bilmiyorum. :roflol::roflol::roflol::roflol:

ALLAH iyiliğini versin nerden buluyorsun kız böyle şeleri:roflol::roflol::roflol:

merhaba kızlar belimdeki ağrı ve kasıklarımda yanma hala devam ediyor ara arada göğüslerim ağrıyor bakalım hayırlısı

inşallah bebişin tutunmuşturda bu ağrılar onun ağrısıdır:ecrin_bebek:hihoyyyt
benimde kasıklarım ağrıyo ve yanıyo bazen adet olacak gibi sancım artıyo ve bir anda geçiyo ama gögüslerde tık yok bakalım rabbim ne eyler neylerse güzel eyler.opuyorumnanaktan

evet canım bendede adet olacakmışım hissi oluyor ama bir anda geçiyor seninki aşılamamı kaçıncı ve ne zaman öğreneceksin hayırlısı olur inşallah:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ALLAH iyiliğini versin nerden buluyorsun kız böyle şeleri:roflol::roflol::roflol:

ben buluruuuuuummm:jeyyar::jeyyar: durun daha bitmedi devamı gelecek azzzzz sonraaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile2:sm_cool: herşey sizler için canım arkadaşlarım biraz moral bulabilmeniz için opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet canım bendede adet olacakmışım hissi oluyor ama bir anda geçiyor seninki aşılamamı kaçıncı ve ne zaman öğreneceksin hayırlısı olur inşallah:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

benim 10.günüm ben adetimin geçmesini beklicem öncesinde yapmamayı düşünüyorum adet tarihim 16 kasım şunun şurasında ne kaldı canııııııııııııııııııııııımmmmmmmm beklerukkaydirigubbakcemile2 sen kaçıncı günündesin ne zaman test yaptırıcan

benim 15 günüm var, canım kocacığım istemiyor zaten kansızsın bide birsürü kanmı vericen diyor adetimi beklicem mecbur 25 kasım ooooooooffffffff nasıl geçicek

yumurta

küçük çocuk bakkala sormuş
-neden hep küçük yumurta veriyorsun?
-taşıması kolay olur da ondan
çocuk eksik para verip yumurtaları almış.bakkal arkasından seslenmiş:
-ama sen eksik para verdin!
çocuk gülerek yanıtlamış
-sayması kolay olur da ondansırnaşık şey

birazda ben sizi güldürüyüm

bir kadın hamileymiş ikiz doğuracakmış bir gün parkta gezerken sancıları tutmuş. oradan geçen bir polisten yardım istemiş.polis kadını banka yatırmış polis kadına ıkın demiş. kadın ıkınmış çocuk başını çıkarmış polisi görünce hemen içeriye girmiş ve diğer kardeşiene demişki ön kapıda polis var arka kapıdan çıkalım demiş. :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…