Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito

sen memnun kaldınmı canım halit beyden her gittiginde muane parası veriyomusun
canım bikere gittim zaten tesleri verdi muayene etti gönderdi sonrada eşim yaptırmayıncada hangi yüzle gidim adama o yüzden gitmedim daha
Çubuklu Yaşar - Ankara Alemi dinle, Çubuklu Yaşar - Ankara Alemi oyun havası

alın kızlar azıcık burayı dinleyin walla son ses ben burayı dinliyom...
:sm_cool::sm_cool:kaydirigubbakcemile5oh oh yandan
bende öle

ramazanın başlangıcına geliyo işte zaten ağustosun 11 i ramazan 1 i
o zmana bitar inşaallah hamile olarak girerim ramazana
inşaallahhhhhhh
3 aylar hayırlı olur inşaallah hepimiz için

İNŞALLAH zeyno hepimiz için hayırlı olur canım

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ayyyyyy inşaallah müjdeli haberi veririmde böle halay çekeriz

ooohhhhhhhhhh oynayın kızlar oynayın biz dünyanın kahrını çekeceğimize dünya bizim kahrımızı çeksin sefamız olsun oh ohhihoyyythihoyyythihoyyyt:dance::dance:

inşallah cnm inşallah

:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

kıs ne güzel oyun havasıymış hiç dinlememiştim böle bişi kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

İNŞALLAH zeyno ALLAHIM kalbine göre versin

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepimizin inşaallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

çok güzel demi yaaaaaa:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ooohhhhhhhhhh oynayın kızlar oynayın biz dünyanın kahrını çekeceğimize dünya bizim kahrımızı çeksin sefamız olsun oh ohhihoyyythihoyyythihoyyyt:dance::dance:

kız emine oynamaya daldın bizi unuttun buraya bak kııııııııııııııııııııııız iyi kıvırtıyon haaaaaaaaaaaaaa:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Eledim Eledim Türküsü dinle, Eledim Eledim Türküsü oyun havası

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

asi güzelmiş oyun havası kafamız dagıldı sagol kızzzzzzzzzzz

rica ederim kız acık kafamız dağılsın diye gönderdim ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhh yandan kız ooooooooooooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhh:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

bugul fiyat ögrendin mi canım oranın muaynesi ne kadar sana kaca cıkıcak toplam ay bende cok sordum ama ögreniyoz işte böyle

ooooooooooooooo kızlar döktürmüşsünüz valla oynayasım geldi valla :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…