kızlar neyse ben cıkıyom uzanmak istiom eminem sana iyi yolculuklar asi zeyno bugull aleyna emine hepinizi öptüm bay
sağol canım gitmesemde olmuyo işte küsmezlerde tuhaf olur eşimi yanlız bırakmakta istemiyorum.
kızlar ben çıkıyorum hepinizi çok seviyorum salı günü görüşmek üzere hoşçakalın öpüldünüzopuyorumnanaktankendinize iyi bakın ağlamak yokkaydirigubbakcemile5
kızlar ben çıkıyorum hepinizi çok seviyorum salı günü görüşmek üzere hoşçakalın öpüldünüzopuyorumnanaktankendinize iyi bakın ağlamak yokkaydirigubbakcemile5
kızlar bende birazdan gelirim hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmmm
bu arada hepiniz hakkınızı helal edin uzun yola gidiyorum sonuçta bi helallik alıym dedim kendinize çok çok iyi bakın canlarım:a015:
güle güle canikomben çok memnunum canım doktorum ççok ama çok ilgili güleryüzlü hastanede kaliteli inşallah hayırlısı olur ben çıkıyorum kıızlarf öptüm
bu arada hepiniz hakkınızı helal edin uzun yola gidiyorum sonuçta bi helallik alıym dedim kendinize çok çok iyi bakın canlarım:a015:
ben çok memnunum canım doktorum ççok ama çok ilgili güleryüzlü hastanede kaliteli inşallah hayırlısı olur ben çıkıyorum kıızlarf öptüm
helal olsun emine varsa hakkımız sende güle güle git güle güle gel canımopuyorumnanaktanbu arada hepiniz hakkınızı helal edin uzun yola gidiyorum sonuçta bi helallik alıym dedim kendinize çok çok iyi bakın canlarım:a015:
aferinn zeynep ne cabuk yaptın kızzzzzzzzzzzzz
MAŞALLAH aman nazar deymesin zeynoya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?