Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ben çıkıyorum hepinizi çok seviyorum salı günü görüşmek üzere hoşçakalın öpüldünüzopuyorumnanaktankendinize iyi bakın ağlamak yokkaydirigubbakcemile5

bu arada hepiniz hakkınızı helal edin uzun yola gidiyorum sonuçta bi helallik alıym dedim kendinize çok çok iyi bakın canlarım:a015:

ben çok memnunum canım doktorum ççok ama çok ilgili güleryüzlü hastanede kaliteli inşallah hayırlısı olur ben çıkıyorum kıızlarf öptüm
güle güle canikom
bu arada hepiniz hakkınızı helal edin uzun yola gidiyorum sonuçta bi helallik alıym dedim kendinize çok çok iyi bakın canlarım:a015:

aaa o ne demek eminem helal olsun ne hakkımız varki birbirimizde aşk olsun

ben çok memnunum canım doktorum ççok ama çok ilgili güleryüzlü hastanede kaliteli inşallah hayırlısı olur ben çıkıyorum kıızlarf öptüm

sevindim canım memnun olduguna güle güle
helal olsun emine varsa hakkımız sende güle güle git güle güle gel canımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…