zeyno esintede müjdeli haber olsa daynamaz bu zamana kadar haber veririrdi
merhaba kızlar nasılsınız bakıyım bu aralar pek giremiyorum eşimin çalışma saatleri degişti evde olunca internette takılamıyorum birde malum yaz geldi çogunlukla dışarılardayız.Ama aklım sizde canlarım
hoşgeldin canımmerhaba kızlar nasılsınız bakıyım bu aralar pek giremiyorum eşimin çalışma saatleri degişti evde olunca internette takılamıyorum birde malum yaz geldi çogunlukla dışarılardayız.Ama aklım sizde canlarım
ay zaten sen aglamaya yer arıyon bilemezsin neyin neye işaret oldugunu allah bilir ama bak valla benim hislerim çok kuvvetlidir sadce kendi şeylerimi bilemem ama senin ilk denemenin olmıycagını inan hissettim nergisin olcagındanda emindim ama seninde bu sefer olcak hayırlısıyla inşallah hislerimde yanılmam
geldim canım
kıss pencere açıktı cd den meryem surasini okudum bitirdim pencereye doğru gittim
değişik bir kuş ağlıycam bişi dememafoldumben
nası ötüyo çok değişik daha önce görmedim kanatlarını çırparak öttü kaydettim telefona akşam eşimede göstericem
sonra o uçtu bidaha aynısından geldi ama o ötmedi kuranı kerimi kapatmıştım onuda resim olarak çektim sonra oda uçtu
kıss yoksa bunlar belirtimi bebeğim olacakmı acaba mafoldumben mafoldumben mafoldumben
merhaba kızlar nasılsınız bakıyım bu aralar pek giremiyorum eşimin çalışma saatleri degişti evde olunca internette takılamıyorum birde malum yaz geldi çogunlukla dışarılardayız.Ama aklım sizde canlarım
kız nerelerdesin sen bi girip iyiym bile yazmadım neler yaptın
iyiyim canım ya beklemedeyim işte canım tedavi falan istemiyor bir ay dinlenecem
bugull sen tüpe mi başladın
kız hissediyorum dedin ya benim hakkımda ne hissediyorsun söylesene
zeynep üzülme canım ya elbet bizlerinde bebekleri olacak inan buna.......artık iyice paranoyak olduk başımıza gelen herşeyde başka manalar arıyoruz.Canım rahat olmalıyız olcak mı bu ay düşüncesi bile bizi strese sokuyor tabii buda hormonların alt üst olması demek
bugull sen tüpe mi başladın
kız hissediyorum dedin ya benim hakkımda ne hissediyorsun söylesene
canım o kadarda degil onlar tedavide oldugu için hissetdim ve altıncı hissim çok kuvvetlidir
sağol canım inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?