Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
geldim canım
kıss pencere açıktı cd den meryem surasini okudum bitirdim pencereye doğru gittim
değişik bir kuş ağlıycam bişi dememafoldumben
nası ötüyo çok değişik daha önce görmedim kanatlarını çırparak öttü kaydettim telefona akşam eşimede göstericem
sonra o uçtu bidaha aynısından geldi ama o ötmedi kuranı kerimi kapatmıştım onuda resim olarak çektim sonra oda uçtu
kıss yoksa bunlar belirtimi bebeğim olacakmı acaba mafoldumben mafoldumben mafoldumben

merhaba kızlar nasılsınız bakıyım bu aralar pek giremiyorum eşimin çalışma saatleri degişti evde olunca internette takılamıyorum birde malum yaz geldi çogunlukla dışarılardayız.Ama aklım sizde canlarım

ay zaten sen aglamaya yer arıyon bilemezsin neyin neye işaret oldugunu allah bilir ama bak valla benim hislerim çok kuvvetlidir sadce kendi şeylerimi bilemem ama senin ilk denemenin olmıycagını inan hissettim nergisin olcagındanda emindim ama seninde bu sefer olcak hayırlısıyla inşallah hislerimde yanılmam

hoşgeldin canım

napıyım çok duygusalım yengeç burcuyum ben

zeynep üzülme canım ya elbet bizlerinde bebekleri olacak inan buna.......artık iyice paranoyak olduk başımıza gelen herşeyde başka manalar arıyoruz.Canım rahat olmalıyız olcak mı bu ay düşüncesi bile bizi strese sokuyor tabii buda hormonların alt üst olması demek

bugull sen tüpe mi başladın
kız hissediyorum dedin ya benim hakkımda ne hissediyorsun söylesene

sağol canım inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…