Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aleyna meraba canım nasılsın akşam kaynatmışınız bayaaa zeynoyla resim ekledimişin bende görmek istiyorum banane:umursamaz:

baktııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmm çok tatlısın canım ya konuştuğum arkadaşımı görmek mutluluk veriyo bana hele o gözler o kaşlar maşallaaaaaaaaahhhhŞenizteşekkür ederim beni kırmayıp resim eklediğin için canım:1hug:

ben teşekkür ederim canım o senin güzel bakan gözlerin canım benim sen daha güzelsin

bende cok seviyorum konuştugum insanın görmek kızlarda oraya koyup baksak sonra kaldırsalar aslında ne güzel olur bende asi zeynep esinte özlemay beyzanur hepsini merak ediyorum

şimdi kaldırıcam mesela kızlar geldiyinde tekrar koyarım

Son düzenleme:

canım zeynep koymak istemiyo yani 5 dk da kim görecekse bakalım kaldır diyoruz yok diyo beyzanur eklemişti resmini ben gördüm kaldırdı özlemayda eklemişti şuan esinte ve zeynepten bekliyoruz.beyzanur ve özlemaya söylersen eklerler canım.aaaaa öğlen arası olmuş ben yemeğe çıkarım birazdan öğleden sonra görüşürüz artık tamam hadi bye bye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…