Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın canlarım emineu özülme canım pozitif düşün belki olmazsın:sm_confused: :sm_confused: :sm_confused:

günaydın canlarım emineu özülme canım pozitif düşün belki olmazsın:sm_confused: :sm_confused: :sm_confused:

hiçbişey düşünemez hale geldim çok moralim mafoldumbenbozuk bütün adet belirtilerim var 5 gün olmasına ragmen Allahım sen büyüksün yarabbim hakkımda hayırlısını sen bilirsin o güzel mucizeni emanetini bana da gönder Amiiiinnn:Saruboceq:

iyi olmaya çalışıyorum işte ,beklemek ne zor kardeşim günler geçmek bilmiyor, iyiki kadınlar kulübüne katıldım keşke 2 sene öncesinden katılsaydım, insan derdini paylaştıkça biraz olsun azaltıyor :teselli::teselli::teselli:

ya dur hemen stres yapma kötüye yorma belki bebişin belirtileridir lütfen sakin ol Rabbim sana inş. en yakın zamanda hayırlı bir bebiş nasip etsin bolca dua et...

aynen öyle canım beklemek çok zor ölümü bekler gibi bir bekleyiş sanki, bende diyorum keşke daha önce üye olsaydım diye iyiki varsınız kızlar:tesellipuyorumnanaktan

iyiyiz inşallah iyi olmaya çalışıyoruz ben acıktım kahvaltıya gidiyorumcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

ya dur hemen stres yapma kötüye yorma belki bebişin belirtileridir lütfen sakin ol Rabbim sana inş. en yakın zamanda hayırlı bir bebiş nasip etsin bolca dua et...

sağol canım Allah razı olsun ama benim ümidim kalmadı hiç gögsüm ağrımıyo belkide bu yüzden bu kadar ümidimi kestim.

kesinlikle iiki kadınlar kulübü var çünkü artık bi çok arkadaşımla paylaşamadıklarımı burda sizinle paylaşabiliorum dertler ortak olunca insanlar birbirini daha iyi anlıyo sanırım...

emineu canım yanılmış olmayasın belkide hamilesindir şimdiden üzme kendini ilaçlar zaten bünyeyi bozuyor.Farklı farklı belirtilere sebep oluyorlar.

emineu canım yanılmış olmayasın belkide hamilesindir şimdiden üzme kendini ilaçlar zaten bünyeyi bozuyor.Farklı farklı belirtilere sebep oluyorlar.

inşallah canım senin dediğin gibi yanılmışımdır ama ben bir kutu klomen kullandım onun dışında ne iğne ne ilaç hiçbişey kullanmadım kafam çok karışık.dünden beridir çok halsizim grip olucam galiba gözlerim yanıyo uyumak istiyorum.sen nasılsın canım.

sağol canım Allah razı olsun ama benim ümidim kalmadı hiç gögsüm ağrımıyo belkide bu yüzden bu kadar ümidimi kestim.

illaki göğsünün ağrıması gerekmiodur herhalde. bazıları göğüslerinde hiç hassasiyet hissetmez mesela ben:) çok güzel bir dua bağı var burda hepimiz birbirimize dua edioruz ve birbirimizi Allah rızası için sevioruz eminim Rabbim mükafatını verecektir. Biz yeterki umudumuzu kaybetmeyelim.

canım arkadaşım iyiki varsınız iyiki sizleri tanımışım sizlerin duaları güzel dilekleri inanki ilaç gibi geliyo bana Allah hepinizden razı olsun hayırlı bebekler versin.evet canım burada çok güzel dua bağı var zaten müslümanın müslama yaptığı dua günahsız bir dille yapılan duadır en çok kabul olan dua şeklidir.hepinizi çooooooooooooooookkkk seviyorum.eger şimdi burda sizlerle konuşmasaydım ağlıyor olurdum oysaki şu an daha iyi hissediyorum kendimiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyiyim canım önceden gelecek misafirlerim vardı.ama kendimi yormayayım diye erteliyordum .Artık bir anlamı kalmadı dinlenmemin... Bugün akşam ilk sıradakinleri alıcağım..buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn...Önümüzdeki haftada 3 <4 kere daha misafir almam lazım.........Bir bakıma iyi oluyor , hamur işiyle uğraşınca kafa dağıtıyorum.Tavsiye ederim....:dance:

iyi yapıyosun canım mutfakta zaman geçirmek kafa dağıtıyo.ama ben çalıştığım için böyle bi şansım yok akşama kadar çalışıyorum

Allah'ım karnım ağrımaya başladı adet ağrısı gibi tutmadı yine sanırım.sen bizlere dayanma gücü ver yarabbim.Amin.

slm kızlar msjları okuyorumda sız cok fazla stres yapıyosunuz boyle olmazkı doktor bana dedıkı ne yaparsan yap stres yapma sız sureklı oldummu olucakmıyım falan hep boyle konusuyosunuz beynınız bunu zaten dırek olmaz dıye algılıyo ve komut gonderıyo boyle yapmayın hamıle olanlardada kasık agrısı oluyo belkı hamılesınızdır kan gormeden sakın olmadı galıba dıye dusunmeyın lutfen allah hepımıze saglıklı hayırlı bebekler wersınhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…