günaydın canlarım emineu özülme canım pozitif düşün belki olmazsın:sm_confused: :sm_confused: :sm_confused:
inşallah canım duam seninle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
günaydın kızlar bugün çok kötüyüm sabah adet sancılarıyla uyandım adet olmazdan önce genellikle böyle olur sivilcem çıktı asabiyim yani gelecek kırmızılar :sinifsinif::sinifsinif:mafoldumbenmafoldumben
iyi olmaya çalışıyorum işte ,beklemek ne zor kardeşim günler geçmek bilmiyor, iyiki kadınlar kulübüne katıldım keşke 2 sene öncesinden katılsaydım, insan derdini paylaştıkça biraz olsun azaltıyor :teselli::teselli::teselli:
ya dur hemen stres yapma kötüye yorma belki bebişin belirtileridir lütfen sakin ol Rabbim sana inş. en yakın zamanda hayırlı bir bebiş nasip etsin bolca dua et...
iyi olmaya çalışıyorum işte ,beklemek ne zor kardeşim günler geçmek bilmiyor, iyiki kadınlar kulübüne katıldım keşke 2 sene öncesinden katılsaydım, insan derdini paylaştıkça biraz olsun azaltıyor :teselli::teselli::teselli:
emineu canım yanılmış olmayasın belkide hamilesindir şimdiden üzme kendini ilaçlar zaten bünyeyi bozuyor.Farklı farklı belirtilere sebep oluyorlar.
sağol canım Allah razı olsun ama benim ümidim kalmadı hiç gögsüm ağrımıyo belkide bu yüzden bu kadar ümidimi kestim.
illaki göğsünün ağrıması gerekmiodur herhalde. bazıları göğüslerinde hiç hassasiyet hissetmez mesela ben:) çok güzel bir dua bağı var burda hepimiz birbirimize dua edioruz ve birbirimizi Allah rızası için sevioruz eminim Rabbim mükafatını verecektir. Biz yeterki umudumuzu kaybetmeyelim.
inşallah canım senin dediğin gibi yanılmışımdır ama ben bir kutu klomen kullandım onun dışında ne iğne ne ilaç hiçbişey kullanmadım kafam çok karışık.dünden beridir çok halsizim grip olucam galiba gözlerim yanıyo uyumak istiyorum.sen nasılsın canım.
iyiyim canım önceden gelecek misafirlerim vardı.ama kendimi yormayayım diye erteliyordum .Artık bir anlamı kalmadı dinlenmemin... Bugün akşam ilk sıradakinleri alıcağım..buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn...Önümüzdeki haftada 3 <4 kere daha misafir almam lazım.........Bir bakıma iyi oluyor , hamur işiyle uğraşınca kafa dağıtıyorum.Tavsiye ederim....:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?