Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
emineu senin adetine kaç gün varki kaç gü nde bir adet oluyon bide aşılamadan sonra jel yada fitil kullandınmı

adetime 5 gün var canım adetim genelde şaşmaz ya tam gününde olurum yada 3-4 gün önce olur.jel veya fitil hiçbişey kullanmadım

boncuk1985 arkadaşım hamilesin galiba hayırlı olsun Allah analı bablı büyütsün darısı da bizlerin başına olsun.Amiiiiinnnnnnnnn:Saruboceq:

bendede dün sabah adet olacakmışım gibi lekelenme oldu dei tamam çünkü ben adet olmada 1 gün önce gelir o sontra baktım devam etti lekelenme gecede oldu sabahta doktorum adet belirtiside olur gebelikte dedi cuma test yapcam bakalım

bende lekelenme olmadı adet sancısıyla uyandım bugün gerçi birakaç gündür baya sancım var ama hiç bu kadar olmamıştı şimdi geçti sancım.inşallah canım senin lekelenmende gebelik belirtisidir.gelmesin kırmızılar görmek istemiyoruuuuuuummmmmlmaz::umursamaz: gelsin bebekler:ecrin_bebek:

canım hala kendimi tam toplayamadım aileme haber veremedim.çok üzgünüm dicek bişey bulamıyorum ama elden hiçbişey gelmez hiç bir sebep yokken 5 yumoşum vardı eşimin spermi iyi sorunumuz yok bunca şeye rağmen olmadı çünkü veren ALLAH o istemezse hiç bişey olmaz tek duam tüp bebek öncesi kendiliğinden gelmesi.

cannım rabbim ol diycek demekki kısmet başka zamana üzülme canım hayırlısı bak bende adet oldum galiba lekelenmelerim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…