Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba canlarım ayın 18 inde zilhicce başlıyor tam on gün bu on gün içerisinde tutabildiğiniz kadar oruç tutun. geceleri boş durmayın ibadetle geçirin heleki arefe gününü o çok önemli bir gün

Bir kimse, bu on günleri değerlendirir ise, Mevlâ Tealâ o kişiye on ikramda bulunur. Şöyle ki:

-Ömrü uğurlu ve bereketli olur.

-Malında bereket olur, artar.

-Allah Celle Celalühu onun çoluk çocuğunu korur.

-Günahlarına kefaret olur.

-Yaptığı iyiliklere kat kat sevap alır.

-Ölüm halini kolay eder.

-Kabrindeki karanlık günlerine aydınlık verir.

-Mizanında iyilik tarafını ağır bastırır.

-Ahirette düşük hallerden, rezil ve zelil olmaktan kurtarır.

-Cennetteki derecelerini yükseltir.

pulsargulsen uzulme demek bos bu duyguyu bizden baskasi anlayamaz ama yinede fazla uzme kendini.aile konusuna gelincede,ben kendi aileme soylemedim,cunku hakli olarak merak edecekler ve soracaklar olmadi deyince onlarda uzulecek, o yuzden soylemedim.esimin ailesinede soylemek zorunda kaldigimiz için soyledik ama esim onlara tembih etti sormayin diye,olumlu bisey olursa biz size soyleriz dedi olmazsada soylemyiz sizde anlarsiniz dedi. simdi olsabile hemen soylemeyi dusunmuyoruz,once ultrasonda falan gorup saglikli oldugunu bilince soyleriz.

ya kizlar ben dayanamadim bugun test aldim, yarin yapmayi dusunuyorum.kan tahlilime daha 4 gun var.belirti falan yokta ben yinede sabirsizlaniyorum.napayim sizce yapayimmi testi?

bizi yada beni dinlersen yapma benim test günüm geçmesine rağmen yapmıyorum senin daha gelmemiş

berencim ben ekimin 28'inde asilama yaptirdim,benim test tarihimicok gec yazdilar.asilama olali 14 gun oldu.idrar testinde cikmazmi acaba?
gunler gecmek bilmiyo koca bi 4 gun daha var.ama bi taraftanda korkuyom ya negatif cikarsa diye.

berencim ben ekimin 28'inde asilama yaptirdim,benim test tarihimicok gec yazdilar.asilama olali 14 gun oldu.idrar testinde cikmazmi acaba?
gunler gecmek bilmiyo koca bi 4 gun daha var.ama bi taraftanda korkuyom ya negatif cikarsa diye.

CaNIM aşılamadan 14 gün geçmiş idrar da çıkabilir ama sabah idrarı ile yap.

Beren 2010 inşallah sende hamilesindir, hadi kızlar sevinçli haberlerinizi bekliyoruz.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanEkim ayında aşılama yaptıran güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

yesil98783.............??????......................?????...................................Bir dahaki aya inşallah

nerminden..............1.aşılama.................klomen..................................Bir dahaki aya inşallah

23SM.....................2.aşılama...............serophone, puregon................. Bir dahaki aya inşallah

f3x..........................2.aşılmama....................pregon................................ Bir dahaki aya inşallah

nihalcan..................1.aşılama...................menagon................................. Bir dahaki aya inşallah

busen.........................1.aşılam..........................?????............................ Bir dahaki aya inşallah

dsm..........................2.aşılama.............gonalf 150, Pregnyl 5000.............. Bir dahaki aya inşallah.

canavar45.................1.aşılama.........................??????............................ Bir dahaki aya inşallah

sulecik.......................1.aşılama........................?????.............................. Bir dahaki aya inşallah

aslanca.......................1.aşılma.....................gonal f................................... Bir dahaki aya inşallah

nergis55......................2.aşılama................serophen,gonalf ,merional......... Bir dahaki aya inşallah

serpil2003......................1.aşılama........................?????.......................... Bir daha ki aya inşallah

akasyalar.................2.aşılama..................?????..................................... Bir daha ki aya inşallah

bumuyani....................1.aşılama.......................fostiman75........................ Bir daha ki aya inşallah

&ayla&.........................??????......................??????................................ Bir daha ki aya inşallah

masumane78...............2.aşılama...................pregon.preglny..................... Bir daha ki aya inşallah

35deniz.......................2.aşılama........................?????............................. Bir dahaki aya inşallah

nursati.........................2.aşılama..................merional 75........................... Bir dahaki aya inşallah

gorkemli......................1.aşılama....................fostimon 75......................... Bir dahaki aya inşallah

ozlemay........................1.aşılama...................menogon,ovitrelle.................... Bir dahaki aya inşallah

elifnaz33......................1.aşılama.................klomen+pregnly......................... Bir dahaki aya inşallah

pulsargulsen................2.aşılama.......................gonal f................................ Bir dahaki aya inşallah

blueege.......................1.aşılama......................menogon.............................. Bir dahaki aya inşallah

flybebis.........................2.aşılama....................???????............................... Bir dahaki aya inşallah

dalia........................1.aşılama................Fostimon 75iu,Pregnyl 5000iu......... Bir dahaki aya inşallah

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

bebk......................... 4.aşılama....................???????.................................. 2kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

nazenin28.................1.aşılama................fostimon150,pregnly.......................23ekim

Ah_kalBİM................2aşılma.......................klomen..................................... 27 ekim

sema937....................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim

murceylan44................2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.

beren2010....................1.aşılama....................gonal f, ovitrelle........................ 9 kasım

bugullll.........................1.aşılama....................menagon................................... 12kasım

nlgn_tmr..................... 1.aşılama.......................??????................................... 13kasım

esemos......................... 2.aşılama......................klomen,pregnly..................... 14kasım

NURSİMA......................1.aşılama...................... klomen................................ 15 kasım

Hatice27.......................1.aşılama.....................?????................................... 16kasım

aleyna222...................1.aşılama...................gona f......................................... 25kasım

ozlem5723..................2.aşılama...................pregon.........................................aşılma iptal, kendiliğinden olur inş.

lahor.............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...............????

angeladana...................1.aşılama......................??????......................................????

konuraa........................1.aşılama.......................?????.....................................aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

cansam.........................1.aşılama.......................?????......................................????

19banu..........................3.aşılama....................pregon.........................................????

emineu..........................1.aşılama........................klomen..................................?????

AYLAKIR.......................1.aşılama........................menagon...................................????

Marall............................1.aşılama.......................pregon.......................................???

suens........................... 3.aşılama.................. menagon,ovitrelle..............................???

bence idrarda çıkması için bebğin 3-4 haftalık olması gerekmiyomu ben yerleştikten 10 gün sonra idrarda çıkar diye bi yerde okumuştum buda 3 haftaya denk gelir aşılamdan sonra yani

bence idrarda çıkması için bebğin 3-4 haftalık olması gerekmiyomu ben yerleştikten 10 gün sonra idrarda çıkar diye bi yerde okumuştum buda 3 haftaya denk gelir aşılamdan sonra yani

canım bende bu sitede adet günü yapıp pozitif sonucu gören çok kişi gördüm. bence silik de olsa çıkar.

ya ne bilim ben korktuğum için diyorum yapmasın diye adetin ilk günü yapıp çıkanlarında erken yerleşmiştir heralde amaaaaaaaaaaannnnnnnn hayırlısı olsun sıkıldım artık

valla bende korkuyom ama meraktanda catliycam.neyse ben yarin sabah yapiyimde negatif olsabile 4 gun sonra kan tahlilinde cikar nasil olsa.pozitif olursada 3 gun erken sevinmis olurum.bakalim

günaydın kızlar nie kimse yok bugün.ben grip oldum galiba :)) çok kötü hissediorum kendimi ayyy her tarafım ağrıyo...

günaydın kızlar nie kimse yok bugün.ben grip oldum galiba :)) çok kötü hissediorum kendimi ayyy her tarafım ağrıyo...

geçmiş olsun canım.Dikkat et kendine ortalık gripten kırılıyor zaten....Hemen bir nane limon birde istirahat atlatırsın çabucak...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…