Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
valla bende korkuyom ama meraktanda catliycam.neyse ben yarin sabah yapiyimde negatif olsabile 4 gun sonra kan tahlilinde cikar nasil olsa.pozitif olursada 3 gun erken sevinmis olurum.bakalim

hatıce ben ıdrar testı yaptım adet gunume 4 gun kalmıstı negetıf cıktı ama dogru degılmıs moralım cok bozulmustu bence yapma negatıf cıksada uzulme guvenme ona

kızlar benim lekelnmeler dün gece adet oldu ama şükür üzgün degilim hayılısı buymuş diyorum sizin için hayırlısı olur inşallah öpüldünüz

kızlar benim lekelnmeler dün gece adet oldu ama şükür üzgün degilim hayılısı buymuş diyorum sizin için hayırlısı olur inşallah öpüldünüz

Allah hayırlısını versin canım ne güzel böyle düşünmen en azından kendini yıpratmazsın helal olsun sana inşallah olacak rabbim bu sabrının mükafatını verir inşallah.

bebk senin ağrıların adete kaç gün kala başladı.bide benim adete yakın kaşlarım falan çabuk çıkar yüzüm solar bunlarda oldu o yüzden moralim bozulmuştu biraz adet günüm 16 kasım.

bebk senin ağrıların adete kaç gün kala başladı.bide benim adete yakın kaşlarım falan çabuk çıkar yüzüm solar bunlarda oldu o yüzden moralim bozulmuştu biraz adet günüm 16 kasım.

benım 3.asılamamdı adet gunum 5ıydı benım 5 6 gun once bel agrılarım basladı umudum kırıldı hep oyle olur cunku sonra ayın 2 sı 3u karnım agrımaya basladı ıdrar testı yaptım cıkmadı anlamıstım zaten dedım bu seferde olmadı dedım sonra ayın 4u oldu hala olmadım kan aldırdım hamıle cıktım

çok teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için opuyorumnanaktan bebeğin de hayırlı olsun hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına aldığın günleride görürsün inşallah.Allah bu duyguyu banada yaşatır inşallah :Saruboceq: anlattıkalrına göre şu an bende senin yaşadıklarını yaşıyorum inşallah sonucumda seninki gibi olur:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…