valla bende korkuyom ama meraktanda catliycam.neyse ben yarin sabah yapiyimde negatif olsabile 4 gun sonra kan tahlilinde cikar nasil olsa.pozitif olursada 3 gun erken sevinmis olurum.bakalim
sen bugün nasılsın karın ağrıların geçtimi moralin nasıl iyidir umarım şekercim.
bugün daha iyiyim karın ağrılarım geçmedi şimdi yine belim ağrıdı karnıma vurdu adetim geldi sandım ama henüz bişey yok gelmemiş yani. sende durumlar nasıl
tşk. ederim canım. havalardan galiba burası dengesiz bi havaya sahip:) sen nasılsın?geçmiş olsun canım.Dikkat et kendine ortalık gripten kırılıyor zaten....Hemen bir nane limon birde istirahat atlatırsın çabucak...a.s.
bugün daha iyiyim karın ağrılarım geçmedi şimdi yine belim ağrıdı karnıma vurdu adetim geldi sandım ama henüz bişey yok gelmemiş yani. sende durumlar nasıl
ii süper umarım bebiş olur bu ağrıların sonucu:Saruboceq::teytey:
ii süper umarım bebiş olur bu ağrıların sonucu:Saruboceq::teytey:
inşallah dediğin gibi olur çok sağol güzel dileklerin için Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:
inşallah dediğin gibi olur çok sağol güzel dileklerin için Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:
bence kesın hamılesın takma kafana
bence kesın hamılesın takma kafana
aaaaay içim pır pır etti şimdi kız gerçekten hamilemiyimdir kesin olduğunu nasıl tahmin ettin.inşallah öyledir inşallah.
aaaaay içim pır pır etti şimdi kız gerçekten hamilemiyimdir kesin olduğunu nasıl tahmin ettin.inşallah öyledir inşallah.
cnm benımde oyle oldu aynı adet gıbı agrıdı ama olmadım belımde cok agrımıstı ama gectı senınde oyle olucak ınsallah
kızlar benim lekelnmeler dün gece adet oldu ama şükür üzgün degilim hayılısı buymuş diyorum sizin için hayırlısı olur inşallah öpüldünüz
cnm benımde oyle oldu aynı adet gıbı agrıdı ama olmadım belımde cok agrımıstı ama gectı senınde oyle olucak ınsallah
inşallah ya inşallahdelikafaduldendelikafadulden:dance::dance::teytey::teytey: bu bayrama hamile :CüvCüvlarak girmek istiyorum nedense.çok sağol arkadaşım bana nasıl moral verdiğini bilemezsin.sen ne kadarlık hamilesin kaçıncı aşılamandı.
bebk senin ağrıların adete kaç gün kala başladı.bide benim adete yakın kaşlarım falan çabuk çıkar yüzüm solar bunlarda oldu o yüzden moralim bozulmuştu biraz adet günüm 16 kasım.
benım 3.asılamamdı adet gunum 5ıydı benım 5 6 gun once bel agrılarım basladı umudum kırıldı hep oyle olur cunku sonra ayın 2 sı 3u karnım agrımaya basladı ıdrar testı yaptım cıkmadı anlamıstım zaten dedım bu seferde olmadı dedım sonra ayın 4u oldu hala olmadım kan aldırdım hamıle cıktım
hamile yokmu hiç ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?