Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyi akşamlar arkadaşlar kaç gündür giremedim hamile olamayan arkadaşlarıma Allahtan sabır diliyorum hiç üzülmeyin herşeyden önemlisi sağlık ben hamile olamadığımı öğrendiğim gün annem ve babam trafik kazası geçirdi ALLAHIMA binlerce şükürler olsun sağlıkları iyi mala gelsin cana gelmesin .Allahım sevdiklerimizi korusun...

Ya bizim doktorda morfoloji önemli değil diyor sizinki sebebsiz infertilite diyor, ne iştir anlamadım. O zaman neden 1,5 yıldır hamile kalamıyorum.:uhm:

Canım inşallah bişey olmaz bebişine, dualarımız seninle canım.

Bizim 2 aşılamada da 1,5 saat de analiz edildi ama bildiğim kadarıyla bir iki damlasını mikrosta inceleyip ona göre sonuç yazıyorlar, hepsini tek tek inceleyemiyorlar.

Ayne canım ya aynen bizde 8. ay gittik, doktorumuz gerisin geri eve gönderdi 4 ay daha beklemek zorunda kaldık.Neyse en azından doktorumuz paracı değil bunu anlamış olduk.

bir gun daha bitti.test gunume iki gun kaldi.

hadi canım inşallah hamilesindir.Sevinçli haberlerini bekliyoruz :teytey:

Çok geçmiş olsun canım, dediğin gibi herşeyin başı sağlık, allah bu günlerimizi arattırmasın.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanEkim ayında aşılama yaptıran güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

yesil98783.............??????......................?????...................................Bir dahaki aya inşallah

nerminden..............1.aşılama.................klomen..................................Bir dahaki aya inşallah

23SM.....................2.aşılama...............serophone, puregon................. Bir dahaki aya inşallah

f3x..........................2.aşılmama....................pregon................................ Bir dahaki aya inşallah

nihalcan..................1.aşılama...................menagon................................. Bir dahaki aya inşallah

busen.........................1.aşılam..........................?????............................ Bir dahaki aya inşallah

dsm..........................2.aşılama.............gonalf 150, Pregnyl 5000.............. Bir dahaki aya inşallah.

canavar45.................1.aşılama.........................??????............................ Bir dahaki aya inşallah

sulecik.......................1.aşılama........................?????.............................. Bir dahaki aya inşallah

aslanca.......................1.aşılma.....................gonal f................................... Bir dahaki aya inşallah

nergis55......................2.aşılama................serophen,gonalf ,merional......... Bir dahaki aya inşallah

serpil2003......................1.aşılama........................?????.......................... Bir daha ki aya inşallah

akasyalar.................2.aşılama..................?????..................................... Bir daha ki aya inşallah

bumuyani....................1.aşılama.......................fostiman75........................ Bir daha ki aya inşallah

&ayla&.........................??????......................??????................................ Bir daha ki aya inşallah

masumane78...............2.aşılama...................pregon.preglny..................... Bir daha ki aya inşallah

35deniz.......................2.aşılama........................?????............................. Bir dahaki aya inşallah

nursati.........................2.aşılama..................merional 75........................... Bir dahaki aya inşallah

gorkemli......................1.aşılama....................fostimon 75......................... Bir dahaki aya inşallah

ozlemay........................1.aşılama...................menogon,ovitrelle.................... Bir dahaki aya inşallah

elifnaz33......................1.aşılama.................klomen+pregnly......................... Bir dahaki aya inşallah

pulsargulsen................2.aşılama.......................gonal f................................ Bir dahaki aya inşallah

blueege.......................1.aşılama......................menogon.............................. Bir dahaki aya inşallah

flybebis.........................2.aşılama....................???????............................... Bir dahaki aya inşallah

dalia........................1.aşılama................Fostimon 75iu,Pregnyl 5000iu......... Bir dahaki aya inşallah

bugullll.........................1.aşılama....................menagon.............................. Bir dahaki aya inşallah

esemos......................... 2.aşılama................klomen,pregnly......... ............Bir dahaki aya inşallah

19banu..........................3.aşılama....................pregon.................................. Bir dahaki aya inşallah

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

bebk......................... 4.aşılama....................???????.................................. 2kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

nazenin28.................1.aşılama................fostimon150,pregnly.......................23ekim

Ah_kalBİM................2aşılma.......................klomen..................................... 27 ekim

sema937....................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim

murceylan44................2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.

beren2010....................1.aşılama....................gonal f, ovitrelle........................ 9 kasım

nlgn_tmr..................... 1.aşılama.......................??????................................... 13kasım

NURSİMA......................1.aşılama...................... klomen................................ 15 kasım

Hatice27.......................1.aşılama.....................?????.................................... 16kasım

TUANAY....................... 1.aşılama....................?????.................................... 16kasım
.
emineu..........................1.aşılama........................klomen................................ 16kasım

aleyna222...................1.aşılama...................gona f......................................... 25kasım

ozlem5723..................2.aşılama...................pregon.........................................aşılma iptal, kendiliğinden olur inş.

lahor.............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...............????

angeladana...................1.aşılama......................??????......................................????

konuraa........................1.aşılama.......................?????.....................................aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

cansam.........................1.aşılama.......................?????......................................????

AYLAKIR.......................1.aşılama........................menagon...................................????

Marall............................1.aşılama.......................pregon.......................................???

suens........................... 3.aşılama.................. menagon,ovitrelle..............................???

kızlar günaydın bu sabah yine şiddetli adet sancısıyla uyandım wc ye gittim oldum diye bekledim olmadım bu ne böyle yaaa üşüttüm mü acaba adetime 2 gün kaldı

günaydan :) sürekli yazamasamda sizleri takip ediyorum.benimde test için 1 hafta kaldı ama göğüslerim felaket hassas ve kasıklarımda hafif hafif ağrılar oluyor birde akşam rüyamda adet olduğumu gördüm bugün çok moralim bozuldu.olmıyacak herelde

günaydın canımopuyorumnanaktan lütfen öyle düşünme olmadı diye kasık ağrıları iyiye işaret.buda rüyanın tabiri Ay halinden kesilen yaşlının yahut hısır kadının hayız olduğunu görmesi hamile kalıp çocuk dünyaya getirmelerine,
Hamile kadının hayız olduğunu görmesi oğlu olmasına delalet ederhihoyyytdelikafadulden:CüvCüv: şunu da unutma ne kadar kötü rüya görürsen gör iyiyr yor.kaydirigubbakcemile3

kızlaaarrr benim sancılarım devam ediyor her an adet olacak gibiyim ama gelen bişey yok :hulyalmucam inat ettim adet olmucam.yorum yapın kızlaaaaarrrrrrrrrr

gunaydınnn nasılsınız kızlar dun karnım o kadar cok agrıdıkı allah hastamı olucam dedım ama gectı bugun yok hayırlısı emıne senın adetıne 2 gun kaldıys test yaptırabılırsın cıkar artık kanda

kızlar günaydın bu sabah yine şiddetli adet sancısıyla uyandım wc ye gittim oldum diye bekledim olmadım bu ne böyle yaaa üşüttüm mü acaba adetime 2 gün kaldı

kızlaaarrr benim sancılarım devam ediyor her an adet olacak gibiyim ama gelen bişey yok :hulyalmucam inat ettim adet olmucam.yorum yapın kızlaaaaarrrrrrrrrr

Ya kızlar neolur adet olmayın ya hiç değilse bir tane daha hamile çıksın ne olur. Bende bir dahaki ay 3.aşılamamı yaptıracağım.

yok canım ben adet olmucam inatla olmucam benide hamileler listesine ekliceksin buna inanıyorum öyle hissediyorum.

öylede elimde değil hep içim buruk eşime sürekli moral veriyorum üzüldüğümü belli etmek istemiyorum ama çok zormuş allah dualarımız boş çevirmesin

öylede elimde değil hep içim buruk eşime sürekli moral veriyorum üzüldüğümü belli etmek istemiyorum ama çok zormuş allah dualarımız boş çevirmesin

canım benim pozitif düşün lütfeeeeennn bol bol dua et sıkma kendini bu kadar klava:bak geliyo oklava kafana belki kendine gelirsin:jeyyar:sırnaşık şey

İnşallah canım ya :Saruboceq: inşallah. :Saruboceq:

zaten sizlerin bu desteği beni ayakta tutan böyle düşünmeme sebep olan çok sağolun arkadaşlar inşallah size gebelik haberimi vericem veeee ardından sizlerinkini duyucam hemen bebekler yolda geliyolar bir kısmı şimdi bir kısmı önümüzdeki aylarda arkası arkasına gelecekopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…