selam benim ilk aşılamamdı ve bizde sorun yok eşimdede bendede sadece eşimin morfolojisi 3 ama doktor sorun olmaz demişti neyse doktorum bana 2 kutu menegon verdi 2 toz 1 su vuruldum 5 gün gittim ben dedim olmuştur bir kutu daha verdi gine 2 toz 1 su vuruldum tek yumurta var dedi 14 mm sonra 1 kutu daha son gittim dedi 18mm neyse 4 kutu kullandım tam ama işte kısmet degilmiş yalaşık ilaçlar 600 tuttu aşılama 750 ama şimdi kararlıyım ocakta tüp bebek inşallah
slmm doktordan geldım doktor dedıkı daha kese gozukmuyor 24unde tekrar gıdıcem ılaclara dewam gene yoksa fızyolojık gebelık olabılır dedı hadı hayırlısı bırde demın okurken bı arkadas hastalandım normalden cok topok topak geldı dıye bısey yazmıstı benım doktorum oyle bısey gelırse onu bı ıgneyle al kolonyalı suyu koy onu tahlıle gonderırız neden dustu bıze yardımı dokunur demıstı
ya arkadaşlar , sabahtan beri okuorum karıştırıorum aşılamayı ilk defa yaptırıp ta tutanların sayısı yok denecek kadar az, moralim bozuldu... zaten dr sanş %20 demişti, peki normal yoldan ne farkı var... bizde spermlerde hareketsizliklik ve şekil bozukluğu var ... sağlıklıları analiz ediliyormuş... 1 saat içinde labaratuardan çıktı spermler ne çabuk analiz ettiler anlayamadım
biz iki buçuk yıldır istiyoruz doktorların aptalca söyledikleri 1 sene bekledikten sonra eğer hamilelik olmazsa eşlerin doktora görünmeleri lazım diye eğer 4 yada 5 aydan sonra eşim görünseydi belki şimdi bebeğimiz olacaktı neyse herşey kısmet:çok üzgünüm:
bir gun daha bitti.test gunume iki gun kaldi.
iyi akşamlar arkadaşlar kaç gündür giremedim hamile olamayan arkadaşlarıma Allahtan sabır diliyorum hiç üzülmeyin herşeyden önemlisi sağlık ben hamile olamadığımı öğrendiğim gün annem ve babam trafik kazası geçirdi ALLAHIMA binlerce şükürler olsun sağlıkları iyi mala gelsin cana gelmesin .Allahım sevdiklerimizi korusun...
günaydan :) sürekli yazamasamda sizleri takip ediyorum.benimde test için 1 hafta kaldı ama göğüslerim felaket hassas ve kasıklarımda hafif hafif ağrılar oluyor birde akşam rüyamda adet olduğumu gördüm bugün çok moralim bozuldu.olmıyacak herelde
kızlar günaydın bu sabah yine şiddetli adet sancısıyla uyandım wc ye gittim oldum diye bekledim olmadım bu ne böyle yaaa üşüttüm mü acaba adetime 2 gün kaldı
günaydan :) sürekli yazamasamda sizleri takip ediyorum.benimde test için 1 hafta kaldı ama göğüslerim felaket hassas ve kasıklarımda hafif hafif ağrılar oluyor birde akşam rüyamda adet olduğumu gördüm bugün çok moralim bozuldu.olmıyacak herelde
kızlaaarrr benim sancılarım devam ediyor her an adet olacak gibiyim ama gelen bişey yok :hulyalmucam inat ettim adet olmucam.yorum yapın kızlaaaaarrrrrrrrrr
günaydın canımopuyorumnanaktan lütfen öyle düşünme olmadı diye kasık ağrıları iyiye işaret.buda rüyanın tabiri Ay halinden kesilen yaşlının yahut hısır kadının hayız olduğunu görmesi hamile kalıp çocuk dünyaya getirmelerine,
Hamile kadının hayız olduğunu görmesi oğlu olmasına delalet ederhihoyyytdelikafadulden:CüvCüv: şunu da unutma ne kadar kötü rüya görürsen gör iyiyr yor.kaydirigubbakcemile3
yok canım ben adet olmucam inatla olmucam benide hamileler listesine ekliceksin buna inanıyorum öyle hissediyorum.
İnşallah canım ya :Saruboceq: inşallah. :Saruboceq:
öylede elimde değil hep içim burukeşime sürekli moral veriyorum üzüldüğümü belli etmek istemiyorum ama çok zormuş allah dualarımız boş çevirmesin
Kızlar ya aşılama için doktorunuz size % kaç şans var diyor genel olarak?
İnşallah canım ya :Saruboceq: inşallah. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?