canım hangi şehirde yaptırmıştın aşılamayı, özel degilse sizde sorun neydi canım
selam benim ilk aşılamamdı ve bizde sorun yok eşimdede bendede sadece eşimin morfolojisi 3 ama doktor sorun olmaz demişti neyse doktorum bana 2 kutu menegon verdi 2 toz 1 su vuruldum 5 gün gittim ben dedim olmuştur bir kutu daha verdi gine 2 toz 1 su vuruldum tek yumurta var dedi 14 mm sonra 1 kutu daha son gittim dedi 18mm neyse 4 kutu kullandım tam ama işte kısmet degilmiş yalaşık ilaçlar 600 tuttu aşılama 750 ama şimdi kararlıyım ocakta tüp bebek inşallah
evet canım 1 hafta önce oldum aşılamadan sonra ne jel ne fitil kulallanmadım ama işte ilaçlar dengeyi bozuyo
canım hangi şehirde yaptırmıştın aşılamayı, özel degilse sizde sorun neydi canım
sağol canım inş.ben ne jel ne ilaç hiçbişey kullanmıyorum doktor ilaç falan vermedi.
slmm doktordan geldım doktor dedıkı daha kese gozukmuyor 24unde tekrar gıdıcem ılaclara dewam gene yoksa fızyolojık gebelık olabılır dedı hadı hayırlısı bırde demın okurken bı arkadas hastalandım normalden cok topok topak geldı dıye bısey yazmıstı benım doktorum oyle bısey gelırse onu bı ıgneyle al kolonyalı suyu koy onu tahlıle gonderırız neden dustu bıze yardımı dokunur demıstı
emine sen ne zaman yaptırdın aşılamanı?
slmm doktordan geldım doktor dedıkı daha kese gozukmuyor 24unde tekrar gıdıcem ılaclara dewam gene yoksa fızyolojık gebelık olabılır dedı hadı hayırlısı bırde demın okurken bı arkadas hastalandım normalden cok topok topak geldı dıye bısey yazmıstı benım doktorum oyle bısey gelırse onu bı ıgneyle al kolonyalı suyu koy onu tahlıle gonderırız neden dustu bıze yardımı dokunur demıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?