Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
emineu canım mrb.sabah yazmışsın ama geç gördüm nette sorun vardı ancak giriyorum. ben adet belirtilerini yaşıyorum sanki karnımda aşırı şişlik var göğüslerde çok hassas normalde adet tarihim 17 kasım yani 3-4 gün var ve bu belirtiler adet belirtisi gibi umudumu kaybediyorum hamiş değilim heralde yine.Tekrar başa dönmek zor gelecek dualarını bekliyorum canım sende durum nasıl?

canım ben test yaptırmıycam adet günümü beklicem akıntım çok yok ama bi ıslaklık oluyor sürekli

ya arkadaşlar , sabahtan beri okuorum karıştırıorum aşılamayı ilk defa yaptırıp ta tutanların sayısı yok denecek kadar az , moralim bozuldu... zaten dr sanş %20 demişti, peki normal yoldan ne farkı var... bizde spermlerde hareketsizliklik ve şekil bozukluğu var ... sağlıklıları analiz ediliyormuş... 1 saat içinde labaratuardan çıktı spermler ne çabuk analiz ettiler anlayamadım

fazla kafanı takma canım araştırdıkça kafayı bozuyorsun boşver olacağına bırak herşeyi tutmamışsa elimizden gelen bişey yok ne yapalım kısmet sen kaç senelik evlisin ne zamandır istiyorsun

Arkadaşım kader kısmet bu işler.Sen istatistiklerle bozma moralini.Kader herkese göre aynı tecelli etmez.ayrıca ilk aşılamada ikiz üçüz bebek tutturanlar bile var.yeterki rabbim ol desin.İçini ferah tut ki ferah olsun.aslında benim ruh halimde çok karışık ama sabretmekten başka çare yok dimi...

öyle kızlar haklısınız ama elimde değil... 1,5 senedir çoçuk için uğraşıyoruz... daha önce normal yolla 2 kez kaldım ama kürtaj oldum yan olamk zorunda kaldım 3,5 yıllık evliyim

biz iki buçuk yıldır istiyoruz doktorların aptalca söyledikleri 1 sene bekledikten sonra eğer hamilelik olmazsa eşlerin doktora görünmeleri lazım diye eğer 4 yada 5 aydan sonra eşim görünseydi belki şimdi bebeğimiz olacaktı neyse herşey kısmet:çok üzgünüm:

hiç korkma canım bu belirtiler hamilelik belirtiside olabilir

bizimde farksız benm iki gebelik kaybımdan sonra bir doktorun neden sperm tahlili yaptırmıosunuz demesi üzerine hem hareketsizlik hemde şekil bozukluğu çıktı... haa kesin onamı bağlı bilemioruz ama olma ihtimali çok yüksek...

ay keşke hepimiz bir yerde buluşsak öyle iyi olurduki ama nerde herkes ayrı ayrı şehirlerdekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

ay keşke hepimiz bir yerde buluşsak öyle iyi olurduki ama nerde herkes ayrı ayrı şehirlerdekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
Gönüller bir olsun gülüm biz birbirimizi görmeden gönül diliyle anlaşan insanlarız mesafelerin ne önemi var ama tabiki gönül karşılıklı oturup dertleimek isterdi..rabbim cennetinde buluştursun diyelim Aminn.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…