merhaba kızlar bugün kasıklarımda ağrı var göğüslerim sancıyor
ya arkadaşlar , sabahtan beri okuorum karıştırıorum aşılamayı ilk defa yaptırıp ta tutanların sayısı yok denecek kadar az, moralim bozuldu... zaten dr sanş %20 demişti, peki normal yoldan ne farkı var... bizde spermlerde hareketsizliklik ve şekil bozukluğu var ... sağlıklıları analiz ediliyormuş... 1 saat içinde labaratuardan çıktı spermler ne çabuk analiz ettiler anlayamadım
ya arkadaşlar , sabahtan beri okuorum karıştırıorum aşılamayı ilk defa yaptırıp ta tutanların sayısı yok denecek kadar az, moralim bozuldu... zaten dr sanş %20 demişti, peki normal yoldan ne farkı var... bizde spermlerde hareketsizliklik ve şekil bozukluğu var ... sağlıklıları analiz ediliyormuş... 1 saat içinde labaratuardan çıktı spermler ne çabuk analiz ettiler anlayamadım
emineu canım mrb.sabah yazmışsın ama geç gördüm nette sorun vardı ancak giriyorum. ben adet belirtilerini yaşıyorum sanki karnımda aşırı şişlik var göğüslerde çok hassas normalde adet tarihim 17 kasım yani 3-4 gün var ve bu belirtiler adet belirtisi gibi umudumu kaybediyorum hamiş değilim heralde yine.Tekrar başa dönmek zor gelecek dualarını bekliyorum canım sende durum nasıl?
hiç korkma canım bu belirtiler hamilelik belirtiside olabilir
Gönüller bir olsun gülüm biz birbirimizi görmeden gönül diliyle anlaşan insanlarız mesafelerin ne önemi var ama tabiki gönül karşılıklı oturup dertleimek isterdi..rabbim cennetinde buluştursun diyelim Aminn.:Saruboceq:ay keşke hepimiz bir yerde buluşsak öyle iyi olurduki ama nerde herkes ayrı ayrı şehirlerdekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
cnm senin aşılamamıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?