Ama ben hep adet olmadan böyle olur ondan korkuyorum
Benim de transferimin 9. Günü kahverengi ve pembe leke geldi çok korkuyorum adet mi oluyorum acaba ? Siz de durumlar ne pozitifi gördünüz inşallahKarın ağrımda var kasıklarımda ağrıyor aynı adet ağrısı ama
Çok pardon negatif demişsiniz şimdi gördümBenim de transferimin 9. Günü kahverengi ve pembe leke geldi çok korkuyorum adet mi oluyorum acaba ? Siz de durumlar ne pozitifi gördünüz inşallah
Ekim ayında aşılama yaptırmıştım o negatif bu ay tüp bebek tedavisi gördüm transferimin 6. Günü bugün sabırla bekliyorum inşallah sonu güzel olacak Allah’ın izniyleBenim de transferimin 9. Günü kahverengi ve pembe leke geldi çok korkuyorum adet mi oluyorum acaba ? Siz de durumlar ne pozitifi gördünüz inşallah
İnşallah hadi güzel haberlerEkim ayında aşılama yaptırmıştım o negatif bu ay tüp bebek tedavisi gördüm transferimin 6. Günü bugün sabırla bekliyorum inşallah sonu güzel olacak Allah’ın izniyle
İnşallah rabbim hayırlısını nasip etsin isteyen emek harcayan herkeseİnşallah hadi güzel haberlerBenim de tüp transferimin 10. Günü bugün hayırlısını diliyorum
Dün 9. Günü dünden beri devam eden kahverengi lekelenmem var çok korkuyorum adet oluyorum sanırım ama progestan etkisi ile tam dökülmediğini düşünüyorum.İnşallah rabbim hayırlısını nasip etsin isteyen emek harcayan herkesenasıl hissediyorsunuz kendinizi vücudunuzda var mı değişiklik
Yaa olmazsınız inşallah çok az kalmış tutunma lekelenmesidir inşallahDün 9. Günü dünden beri devam eden kahverengi lekelenmem var çok korkuyorum adet oluyorum sanırım ama progestan etkisi ile tam dökülmediğini düşünüyorum.
Çok ama çok korkuyorum. Dün doktorumu aradım olabilir normal dedi. Doktorum renk vermedi kanama bile olabilir dedi. Adet mi oluyorum dedim hayır dedi. Tutunma belirtisi mi dedim hayır dedi. Ben böyle sordukça fitilin etkisidir dedi ama ben fitili 20 gündür kullanıyorum neden transferin 9. Günü bu sorun yaşansın ki.
Transferimin 4. Ve 5. Günü kasık ağrım oldu bi kaç gün bel ağrısı çektim . Ama sağ kasığım ağrıyordu sadece 2 gündür sol kasığım ağrıyor dün gece sol kasığıma bıçak saplanır gibi ağrı girdi ağrıdan uyandım. Göğüslerim 2-3 gündür hassas, ve benim göğüs hassasiyetim her adet öncesi olur. Yani adet olduğumu sonucun negatif olduğunu düşünüyorum yine de Allah bilir. Salı günü test günüm.
İnşallah canım ya o kadar emek veriyoruz maddiyatı geçtim manevi olarak çok zor süreçten geçiyoruz. Bizim imtihanımız bu sanırım. Bu uğurda emek veren herkesin karşılığını almasını canı gönülden istiyorum. Çeken bilir. Buradaki herkese dua ediyorum. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun. ‘Ol’ desin ve oluversin hayrlısıyla inşallahYaa olmazsınız inşallah çok az kalmış tutunma lekelenmesidir inşallah
Kartal Lütfi kırda da spermiogram yapılıyo mu acaba biliyo musun canmMerhaba hanimlar benim gibi bu ay aşılama yaptıran arkadaşlar gelin sonuçlarımızı birlikte bekleyelim. Hangi ilde hangi hastanede ve ne zaman aşılama yaptırdınız. Ben istanbul kartal lütfi kırdar şehir hastanesinde 1 ekimde yaptırdım şimdi sabırsızlıkla sonucumu bekliyorum. Benim gibi sonuç bekleyen herkese rabbim istediğini nasip etsin insallah
Evet canim yapiliyor benim gittigim kadın dogum doktoru yanlos hatirlamiyorsam urolojide murat diye bir dr.ye yönlendirmiştiKartal Lütfi kırda da spermiogram yapılıyo mu acaba biliyo musun canm
Çanakkale'de aşılama mı yaptırdınız acaba? Yanlış anladıysam kusura bakmayın, bende Çanakkale'de aşılama için güvenebileceğim bir doktor arıyorum da. Hangi doktora gittiniz? Memnun kaldınız mı?Benim 1 yumurtam gelişti Çatlayıp çatlamadığını bilmiyorum söylemedi çanakkalede yaptırdım eşimin sperm sayısını tam açıklyacı yazmamışlar anlayamadık yanisen neredesin
Merhaba şimdi de ben size sorayım aşılama mı yaptırdınız doğal yolla mı oldu gebelik?Çanakkale'de aşılama mı yaptırdınız acaba? Yanlış anladıysam kusura bakmayın, bende Çanakkale'de aşılama için güvenebileceğim bir doktor arıyorum da. Hangi doktora gittiniz? Memnun kaldınız mı?
Doğal yolla olduMerhaba şimdi de ben size sorayım aşılama mı yaptırdınız doğal yolla mı oldu gebelik?
Selam dün asilama yaptırdım çok heyecanlıyım tutarlı sizceAynı gün aynı hastanede yaptırmışız sizinle karşılaşmış olabilir miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?