- 13 Nisan 2021
- 189
- 204
- 23
merhabaa bilgisayar başına ancak geçebildim çarşamba 66 cuma 160 çıktı bidaha yaptırmadım ne diyosunuzTekrar kan verdiniz mi? Hayırlı haberler olsun İNŞAALLAH
Gayet iyi bı sayı.. hayirlisiyla kucağınıza kavuştursun sağlıkla İNŞAALLAH. Darısı başımıza. Hamilesiniz duanız kabul olur bize de dua edinmerhabaa bilgisayar başına ancak geçebildim çarşamba 66 cuma 160 çıktı bidaha yaptırmadım ne diyosunuz
inşallah en kısa zamanda isteyen herkesin çabukcak olsun çok tesekkurlerGayet iyi bı sayı.. hayirlisiyla kucağınıza kavuştursun sağlıkla İNŞAALLAH. Darısı başımıza. Hamilesiniz duanız kabul olur bize de dua edin
Adet oldum canım yarın tüp bebek için niyetleniyorum inşallah başlıcam tedaviye sende durum nedirHanımlar var mı haber alan? Gelişmesi olan?
Çok bel ağrım var oldum olacam diye bekliyorumAdet oldum canım yarın tüp bebek için niyetleniyorum inşallah başlıcam tedaviye sende durum nedir
Olmazsın inşallah iyiye yor her zaman içinÇok bel ağrım var oldum olacam diye bekliyorum
Bayağıdır girmiyorum ne yaptin canimHanımlar var mı haber alan? Gelişmesi olan?
Test yapmadım,Dr a da gitmedim ama sanki regl oluyorum gibiBayağıdır girmiyorum ne yaptin canim
Yaaaa inşallah olmazsın canim yaTest yapmadım,Dr a da gitmedim ama sanki regl oluyorum gibi
İNŞAALLAH ama göğüs hassasiyeti falan geçti regl olurken de böyle oluyor. Can sıkıcı ama kısmet Rabbimin bı bildiği vardirYaaaa inşallah olmazsın canim ya
Oyle canim rabbimden hayirlisiİNŞAALLAH ama göğüs hassasiyeti falan geçti regl olurken de böyle oluyor. Can sıkıcı ama kısmet Rabbimin bı bildiği vardir
An itibariyle beşinci asilamam da tutmadıOyle canim rabbimden hayirlisi
YaaaaAn itibariyle beşinci asilamam da tutmadı
Sanki umudumu yitirdim. Sürekli ilaçları aldığım eczacimiz evlatlık alsanız dediYaaaa. Neyse üzülmüyoruz canımızı sıkmıyoruz önümüze bakacağız canım
Canım kartal Lütfi Kırdar da aşılama masrafları ne kadar tuttu acabaMerhaba hanimlar benim gibi bu ay aşılama yaptıran arkadaşlar gelin sonuçlarımızı birlikte bekleyelim. Hangi ilde hangi hastanede ve ne zaman aşılama yaptırdınız. Ben istanbul kartal lütfi kırdar şehir hastanesinde 1 ekimde yaptırdım şimdi sabırsızlıkla sonucumu bekliyorum. Benim gibi sonuç bekleyen herkese rabbim istediğini nasip etsin insallah
Canim sadecd ilaç parası ödüyorsun onunda %80 ini devlet karsiliyor ignelere 562 tl para verdin yuurta catlatma ignesinede yanlis hatirlamiyorsam 50 tl verdimCanım kartal Lütfi Kırdar da aşılama masrafları ne kadar tuttu acaba
Çok tşk ederim canımCanim sadecd ilaç parası ödüyorsun onunda %80 ini devlet karsiliyor ignelere 562 tl para verdin yuurta catlatma ignesinede yanlis hatirlamiyorsam 50 tl verdim
Canm sizin sıkıntı neydi. Benim eşimde morfoloji sorunu varCanim sadecd ilaç parası ödüyorsun onunda %80 ini devlet karsiliyor ignelere 562 tl para verdin yuurta catlatma ignesinede yanlis hatirlamiyorsam 50 tl verdim
Rica edeim nedemek benim sikitni rabim duvari inceligi tup bebek öncesi yapalim dedi oyle yaptirdim canimCanm sizin sıkıntı neydi. Benim eşimde morfoloji sorunu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?