- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
O aleti taktılar bekledim sonra spermi enjekte ettilerCanim o aletle beklemedim islem bitince cikarttilar
Rapor için üç aşılama dediler. Ama sağ olsun devlet hastanesindeki doktorumuz klomenle yaptığı için rapor çıkarmadı. O yüzden tekrar iğneli aşılama yapıldı. Maddi olarak fazlaca külfetli bari rapordan faydalanalim dedi.Tüp Bebek düşünmediniz mi
Evet ben de rapor çıkardım. İkisi raporlu biri raporsuz.devlet raporsuz kabul etmiyor o yüzden ben de şimdi tekrar aşılama oldumRapor için üç aşılama dediler. Ama sağ olsun devlet hastanesindeki doktorumuz klomenle yaptığı için rapor çıkarmadı. O yüzden tekrar iğneli aşılama yapıldı. Maddi olarak fazlaca külfetli bari rapordan faydalanalim dedi.
İNŞAALLAH tutar bu sefer tüp bebeğe gerek kalmazEvet ben de rapor çıkardım. İkisi raporlu biri raporsuz.devlet raporsuz kabul etmiyor o yüzden ben de şimdi tekrar aşılama oldum
Aminnn canım inşallahİNŞAALLAH tutar bu sefer tüp bebeğe gerek kalmaz
Bu ay bizim olsun İNŞAALLAHAminnn canım inşallahçok istiyorum pozitif i gormeyi
Progestan kullanırken adet olmazsın bence yerleşme kanaması yasiyorsunuzAşılamanın 12. Günü kahverengi lekelenmeler olmaya başladı beraberinde karın ağrısı adet oluyorum galiba maalesef
Olabilir mi acaba benimde aklıma geldi amaProgestan kullanırken adet olmazsın bence yerleşme kanaması yasiyorsunuz
Bence olabilir. Kanama artmadı değil miOlabilir mi acaba benimde aklıma geldi ama
Cok çok bel agrim var ve yolculuk yapmak zorundayimBenim olmadi
Yok aynı canım kırmızıya da dönmediBence olabilir. Kanama artmadı değil mi
Benim de belim karnım ağrıyor. Regl tarihime iki üç gün var..Karın ağrımda var kasıklarımda ağrıyor aynı adet ağrısı ama
Ama ben hep adet olmadan böyle olur ondan korkuyorumBu süper bir haber
Yaa inşallah olmazsınız reglBenim de belim karnım ağrıyor. Regl tarihime iki üç gün var..
İNŞAALLAH şu an bebek isteyen hepimiz regl olmayizYaa inşallah olmazsınız regl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?