Aşılama ekim ayında aşılama yapanlar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam kızlar bende suanda aşılama icin hazırlıkları yapıyorum her akşam iğne yapıyorum kendime doktorum 5 gün iğneyi yaptıktan sonra kontrole cağırdı deneyimli olanlar varsa beler bekliyor bizi yazsın lütfen

Bi yumurta gerekli gelişimi gösterince çatlatma iğnesi olacaksın. 36 saat sonrasında da aşılamanı yapıyolar canım. Aşılamadan 2 hafta sonra da kan testi

Merhaba arkadaşlar bende bugün aşılama oldum şu son zamanlarda sık sık yapılan mikro çip aşılama.. eşimle doktorun muayenesine gittik öğlene doğru 11.30 gibi eşimden sperm örneği aldılar sonra aşılamaya beni 12.45 gibi aldılar.. benim anlamadığım mikro çip aşılamada bu kadar çabuk kaliteli spermi nasıl bulupta ayrıştırıp bana enjekte ettiler onu anlamadim... böyle yaşayan var mi aranızda.. birde hafif kanamam oldu benim

Yanı demek istediğim sadece aşılama ile mi sperm girecek rahime?
Canım bu konuda tam emin değilim ama aşılama gerçekleştikten sonra normal hayatınıza dönün diyorlar yani tabiki aşılamayı olduğun ilk 2,3 gün dikkat etmek gerek bende bu yüzden ne olur ne olmaz diye ilişkiyeye girmemeyi düşünüyorum

Merhaba canım aşılaman hayırlı olsun inşallah güzel haberler verirsin. Benim de eşimden 14:00 de örnek alıp mikroçiple ayıklayıp 16:15 gibi aşılama yaptılar. Ben bizim örneği işleme alan asistan doktoru gördüm sürekli işlemin olduğu yere gidip bişiler yaptı. Arada sorduk ki yüzme işlemiymiş bir kompleks bişi yok dediler uzmanlar. Saat kurup 3-4 kere işlem odasına gitti.

Güzel sonuçlar alırsın inşallah kanama hafif ise sorun yok tahriş olmuştur bende de oldu
Sağol canım bilgiler icin cok heycanlıyım umarım allahım hayırlısını nasip eder
Amiin inşallah

Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah ne zaman oldun?

Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah ne zaman oldun?
Ben geçen salı oldum yani daha 4.günüm canım bugün. Teşekkür ederim inşallah sizler de hayırlısı ile güzel sonuç alırsınız. Benim çatlatma iğnesi olamadan oldu aşılama Yumurtaların çatlamaya başladiığı görüldü kontrolde doktorum aşılamayı yaptı.

Aa ben de pazartesi bi gün var aramızda peşpeşe güzel haber alalım inşallah çatlatma iğnesi olmaması güzel aslında bence idrar testinde şüphen olmaz

Aa ben de pazartesi bi gün var aramızda peşpeşe güzel haber alalım inşallah çatlatma iğnesi olmaması güzel aslında bence idrar testinde şüphen olmaz
Ay evet iyi yanı var bana da ani olduinşallah güzel haberler veririz aynı andaben ne zaman idrar testi yapayım bilemedim

Ay evet iyi yanı var bana da ani olduinşallah güzel haberler veririz aynı andaben ne zaman idrar testi yapayım bilemedim
12-13 gün sonra yapabilirsin bence benim ilk aşılamada 12inci gün negatif çıkmıştı. Bi arkadaşın da 15inci gün 600 çıkmış. 12-13 çok ideal bence ah keşke bakalım hayırlısıyla gelirler inşallah artık

Olur olur Allahın izni ile Bu olmazsa diğerine yılmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…