Aşılama ekim ayında aşılama yapanlar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok kızlar değerim 003 çıktı napıcam böyle bilemiyorum ben kaçıncı bu ama isyan etmicem ben rabbime vardır bi bildiği inşallah sizler iyi sonuçlar alırsınız nasip etsin rabbim herkese dileğini ama eşim her seferde böyle neden bilmiyorum ben mi yapıyorum kızlar ben ister miyim böyle olsun tutmadı deyince herzaman böyle hemen küslük bi Kızgınlık konuşmuyor ben ister miyim böyle olsun bi de bununla uğraş benim suçum mu o kadar acıyı ben çekiyorum neden böyle yapıyo

Senin elinde olan bir şey değil canım üzme kendini demekki daha zaman var Allahtan umudunu kesme

Umudumuzu kesmeyelim, kendimizi üzmeyelim, vardır hayırlı bir zaman. Hayırlısı olsun.. Eşiniz de kendi üzüntüsünü o şekilde dile getiriyordur.

Canim insallah hamilesindir. Sana birsey sormak istiyorum. Benimde bu ay ilk defa asilamam var. Doktor bana herhangi bir igne veya hao yazmadi yani yumurta gelistirici herhangi bir şey. Yumurtlamada problemim yok adetlerim düzenli. Sendede mi ayni sekilde yapildi? Peki sonuc ne oldu tuttumu cok merak ediyorum

Merhaba canım benim 2.aşılamam da tutmadı. Hayırlısı ile tüp için araştırma yapıyorum başlayacağız. Benim yaşadığım ve bildiğim kadarıyla aşılamada hap veya iğne vermeli doktor. Adetlerim düzenli ve yumurtalar da kendiliğinden oluşuyordu aslında.Ama benim ikisinde de iğneler ile büyütüldü sonra aşılama oldu. hiç rastlamadım ama düşününce mantıksız da gelmiyor. Sadece izleyecek yumurtayı ve büyüyünce kendisi onu çatlatma iğnesi verecek belki.

Oncelikle insallah tüp bebek tedavin tutarda allahim bi an once kucaginda bir cocuk nasip etsin Bana gelecek olursak, haklisin canim yumurta takibi yapip catlama ignesi vericek artik tek dilegim insallah boşa gitmez bu ay. Herseyin hayirlisi tabiki ama bakalim yarin göreceğiz. Yumurta ne boyutta diye bakicaklar.

Kızlar merhaba bir şey sormak istiyorum bugün aşılamam ın sekizinci günü, benim yemek borumda yanma hissi var, midem bulanmıyor ama bir rahatsızlık hissim var. Sizde de böyle bir durum oldu mu? Bir de ilaçlar sağolsun sürekli uyku hali iş yerinde uyuyacak kadar ama yemek borusunun boğaza kadar oln kısmında yanma çok

Kizlar lutfen biri bana akil fikir versin. Bugun kontrolum vardi doktorda bakti yumurta folikul ne kadar buyumus diye. Bazilariniz biliyordur belki ben ilacsiz ignesiz aşılama yaptiriyorum. Bugun adetimin 12.gunu ve folikul yaklasik sagda 1 tane 8mm solda 2 tane biri 8 digeri 12mm. Cuma gunu yani 3 gun sonra aşılama yapicak doktor. Hafta sonundan once cunku hafta sonu yapmiyorlarmis. Sizce bu 12mm yumurta cumaya kadar ne kadar buyur arkadaslar. Diyorlarki gunde 1-2 mm buyuyormus. Doktorumda yaklasik 16 olur ve uygundur aşılama icin dedi. Siz ne düşünüyorsunuz bununla ilgili. Yeterli olurmu gercekten 16mm kucuk degilmi yaa off

merhaba sonucunuz nedir? öğrenebildiniz mi?

Buarada bir sorum var asilamam yapildi biraz kanamam var normalmi, daha onceleri asilama yaptirmistim ama hic boyle bisey gelmedi basima
canım kaçıncı gününde ne kadar bi kanaman oldu?

1 veya 2 gün sonraki kanama normal. regle yakın pembe ve kahverengi lekelenmeler ise yerleşme kanaması olarak kabul ediliyor.

Gebelik yok malesef değerim düştü ikinci kan testi yaptığım da 0.100 e düşmüş 0.486 dan
hayırlısı olsun hakkımızda üzme kendini benimde tutmadı :) sağlık olsun 2. aşılamamı yaptırdım.

Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli bebekler nasip eder inşallah....

canım sıkma canını biliyorum ne kadar zor olduğunu 5 senedir deniyorum. 1. aşılamam tutmadı, 2. aşılamamı yaptırdım... 2 düşüğüm oldu ve eşim benden daha çok depresyona girdi. bana surat asmadı ama çok agrasifti. normalde benimle şakalaşan insan o değilmiş gibi... hemen uyuyup beni görmemeye çalışıyordu. sonra düzene giriyor. onlar bizden daha çabuk düşüyorlar. Rabbim bize güç vermiş. onlara beden gücü. o yüzden akışına bırak Mevlam neylerse güzel eyler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…