- 13 Kasım 2019
- 126
- 69
- 48
- 30
- Konu Sahibi Tubaaa-537
-
Senin elinde olan bir şey değil canım üzme kendini demekki daha zaman var Allahtan umudunu kesmeYok kızlar değerim 003 çıktı napıcam böyle bilemiyorum ben kaçıncı bu ama isyan etmicem ben rabbime vardır bi bildiği inşallah sizler iyi sonuçlar alırsınız nasip etsin rabbim herkese dileğini ama eşim her seferde böyle neden bilmiyorum ben mi yapıyorum kızlar ben ister miyim böyle olsun tutmadı deyince herzaman böyle hemen küslük bi Kızgınlık konuşmuyor ben ister miyim böyle olsun bi de bununla uğraş benim suçum mu o kadar acıyı ben çekiyorum neden böyle yapıyo
Hayır kesmem zaten ama neden benim üstüme geliyo bu kadar ben ister miydim böyle olsunSenin elinde olan bir şey değil canım üzme kendini demekki daha zaman var Allahtan umudunu kesme
Bence o da üzüntüsünü öyle çıkarıyor ama erkekler öyle hemen surat yaparlar sen olumlu düşün güzel olsunHayır kesmem zaten ama neden benim üstüme geliyo bu kadar ben ister miydim böyle olsun
Evet canım aynen inşallah bundan sonra herşey güzel olur hepimize dualarım inşallahBence o da üzüntüsünü öyle çıkarıyor ama erkekler öyle hemen surat yaparlar sen olumlu düşün güzel olsun
Rabbim yar ve yardımcımız olsunEvet canım aynen inşallah bundan sonra herşey güzel olur hepimize dualarım inşallah
Amin canım aminRabbim yar ve yardımcımız olsun
Umudumuzu kesmeyelim, kendimizi üzmeyelim, vardır hayırlı bir zaman. Hayırlısı olsun.. Eşiniz de kendi üzüntüsünü o şekilde dile getiriyordur.Yok kızlar değerim 003 çıktı napıcam böyle bilemiyorum ben kaçıncı bu ama isyan etmicem ben rabbime vardır bi bildiği inşallah sizler iyi sonuçlar alırsınız nasip etsin rabbim herkese dileğini ama eşim her seferde böyle neden bilmiyorum ben mi yapıyorum kızlar ben ister miyim böyle olsun tutmadı deyince herzaman böyle hemen küslük bi Kızgınlık konuşmuyor ben ister miyim böyle olsun bi de bununla uğraş benim suçum mu o kadar acıyı ben çekiyorum neden böyle yapıyo
Merhabalar benimde 2.aşılamam. Çatlama kendiliğinden olduğundan iğne olmadan aşılamam olduşimdi 2. Gün bakalım yaklaşık 10 gün sonra test yaptırırım.Şuan için belirtim yok... Allah yardımcımız olsun
Merhaba canım benim 2.aşılamam da tutmadı. Hayırlısı ile tüp için araştırma yapıyorum başlayacağız. Benim yaşadığım ve bildiğim kadarıyla aşılamada hap veya iğne vermeli doktor. Adetlerim düzenli ve yumurtalar da kendiliğinden oluşuyordu aslında.Ama benim ikisinde de iğneler ile büyütüldü sonra aşılama oldu. hiç rastlamadım ama düşününce mantıksız da gelmiyor. Sadece izleyecek yumurtayı ve büyüyünce kendisi onu çatlatma iğnesi verecek belki.Canim insallah hamilesindir. Sana birsey sormak istiyorum. Benimde bu ay ilk defa asilamam var. Doktor bana herhangi bir igne veya hao yazmadi yani yumurta gelistirici herhangi bir şey. Yumurtlamada problemim yok adetlerim düzenli. Sendede mi ayni sekilde yapildi? Peki sonuc ne oldu tuttumu cok merak ediyorum
Merhaba canım benim 2.aşılamam da tutmadı. Hayırlısı ile tüp için araştırma yapıyorum başlayacağız. Benim yaşadığım ve bildiğim kadarıyla aşılamada hap veya iğne vermeli doktor. Adetlerim düzenli ve yumurtalar da kendiliğinden oluşuyordu aslında.Ama benim ikisinde de iğneler ile büyütüldü sonra aşılama oldu. hiç rastlamadım ama düşününce mantıksız da gelmiyor. Sadece izleyecek yumurtayı ve büyüyünce kendisi onu çatlatma iğnesi verecek belki.
merhaba sonucunuz nedir? öğrenebildiniz mi?Merhaba kizlar bende ekim ayının 28 'de ilk aşilamami oldum şuan aşilamanin 11 günündeyim ve aşılamanın 6 gününe kadar bel bacak karin alti hafif ağrılarim batmalar ve beyaz hafif akintim oldu 7 8 9 10 11 günüm de azaldı ağrilarim yine beyaz sıvı akintim oluyor hafif onun dışında başka şikayetim yok Bugün kan verdim Sonucunu bekliyorum e nabizdan varmı ben gibi olan
Gebelik yok malesef değerim düştü ikinci kan testi yaptığım da 0.100 e düşmüş 0.486 danmerhaba sonucunuz nedir? öğrenebildiniz mi?
canım kaçıncı gününde ne kadar bi kanaman oldu?Buarada bir sorum var asilamam yapildi biraz kanamam var normalmi, daha onceleri asilama yaptirmistim ama hic boyle bisey gelmedi basima
hayırlısı olsun hakkımızda üzme kendini benimde tutmadı :) sağlık olsun 2. aşılamamı yaptırdım.Gebelik yok malesef değerim düştü ikinci kan testi yaptığım da 0.100 e düşmüş 0.486 dan
canım sıkma canını biliyorum ne kadar zor olduğunu 5 senedir deniyorum. 1. aşılamam tutmadı, 2. aşılamamı yaptırdım... 2 düşüğüm oldu ve eşim benden daha çok depresyona girdi. bana surat asmadı ama çok agrasifti. normalde benimle şakalaşan insan o değilmiş gibi... hemen uyuyup beni görmemeye çalışıyordu. sonra düzene giriyor. onlar bizden daha çabuk düşüyorlar. Rabbim bize güç vermiş. onlara beden gücü. o yüzden akışına bırak Mevlam neylerse güzel eyler....Yok kızlar değerim 003 çıktı napıcam böyle bilemiyorum ben kaçıncı bu ama isyan etmicem ben rabbime vardır bi bildiği inşallah sizler iyi sonuçlar alırsınız nasip etsin rabbim herkese dileğini ama eşim her seferde böyle neden bilmiyorum ben mi yapıyorum kızlar ben ister miyim böyle olsun tutmadı deyince herzaman böyle hemen küslük bi Kızgınlık konuşmuyor ben ister miyim böyle olsun bi de bununla uğraş benim suçum mu o kadar acıyı ben çekiyorum neden böyle yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?