- 13 Kasım 2019
- 126
- 69
- 48
- 30
- Konu Sahibi Tubaaa-537
-
İnşallah canım dediğin gibi olurDaha yaşın küçük. Bence olumsuz düşünmek için hiç bir sebep yoketrafımda o kadar çok güzel hikaye var ki neden seninki de onlardan olmasın? Merve Öztürk ün "Seni Beklerken" kitabu var onu okumuştum üçüncü düştüğü yaptığımda. O kadar ağladım ki okurken ama bir yandan bana o kadar iyi geldi ki... Umut verdi. İlla kitabı oku demiyorum ama istersen İnternet sayfası da var bir göz at hikayesine umut olsun o kadar beklemenin sonunda nasıl boncuk bir kızı oluyor görmen lazım bizim de öyle olacak inşallah! Bu sefer ya da başka bir sefer, ama olacak hep iyi düşün!
Bakalım bu gece nasıl sabah olacak acabaİnşallah canım dediğin gibi olur
Ben senin yerinde olsan dayanamayıp kan tahlili yaptırmıştımBakalım bu gece nasıl sabah olacak acaba
Canım bende dayanamıyorum ama eşim ailem yaptırmadılar bana yoksa çatlıyacam galiba sabır allahımBen senin yerinde olsan dayanamayıp kan tahlili yaptırmıştım
12 13 14. Gün ler ve oluyo bende yarın test günüm sizde de mi oluyorBelirti olarak adet sancısı çektiniz mi 8,9 ve 10. Günler de
Evet 10. Günümdeyim bugün dün gece ağrıyla uyandım şuan bile hafif var ayağı kalkınca da oluyor12 13 14. Gün ler ve oluyo bende yarın test günüm sizde de mi oluyor
Hmm Canım bende aynen belim ağrıyor sol göğsüm ağrıyor adet belirtilerim olarak binde ara ara kasık ağrım oluyor bilmiyorum işte kısmet Canım yarın kan var doktorumla görüşeceğim acaba başka bizim gibi olanlar var mıEvet 10. Günümdeyim bugün dün gece ağrıyla uyandım şuan bile hafif var ayağı kalkınca da oluyor
İnşallah güzel sonuçlarla dönersin. İdrar testi yaptın mı hiçHmm Canım bende aynen belim ağrıyor sol göğsüm ağrıyor adet belirtilerim olarak binde ara ara kasık ağrım oluyor bilmiyorum işte kısmet Canım yarın kan var doktorumla görüşeceğim acaba başka bizim gibi olanlar var mı
Benim göğüslerimde de acı var ama ilaçların etkisi bendeki sanırım. Daha üçüncü günü çünkü. Ama adet ile aynı belirtileri taşıyormuş hamilelik belirtileriHmm Canım bende aynen belim ağrıyor sol göğsüm ağrıyor adet belirtilerim olarak binde ara ara kasık ağrım oluyor bilmiyorum işte kısmet Canım yarın kan var doktorumla görüşeceğim acaba başka bizim gibi olanlar var mı
Ben de merak ettim, inşallah güzel haberlerinizi paylaşınCanım bende dayanamıyorum ama eşim ailem yaptırmadılar bana yoksa çatlıyacam galiba sabır allahım
Hayır Canım yapmadım henüz bakalım ama korkuyorumİnşallah güzel sonuçlarla dönersin. İdrar testi yaptın mı hiç
Canım sende mi aşılama oldun kaç gün oldu belirtilerin var mı test yaptın mıHayır Canım yapmadım henüz bakalım ama korkuyorum
10. Gün oldu canım aşılama. Belirtim sadece regl ağrıları ve halsizlik. Aşılama günü nüde sayıyor musunCanım sende mi aşılama oldun kaç gün oldu belirtilerin var mı test yaptın mı
1 Kasım’da oldum ben aşılamayı 14 gün sonra gel dedi bana bende bekliyorum yarın gidicem10. Gün oldu canım aşılama. Belirtim sadece regl ağrıları ve halsizlik. Aşılama günü nüde sayıyor musun
Test yapmadan iyi dayanmışsın1 Kasım’da oldum ben aşılamayı 14 gün sonra gel dedi bana bende bekliyorum yarın gidicem
Amin Canım inşallahBen de merak ettim, inşallah güzel haberlerinizi paylaşın
Test yapmadan iyi dayanmışsınumarım yarın mutlu dönersin
Amin canım inşallahİnşallah Canım inşallah çok sağol iyi dileklerin için inşallah sende iyi haberler alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?