Aşılama ekim ayında aşılama yapanlar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar sizde idrara sık çıkma durumu oldu mu? Ben daha aşılamanın üçüncü günündeyim ama sürekli tuvalete taşınıyorum bu normal mi acaba?

Kızlar sizde idrara sık çıkma durumu oldu mu? Ben daha aşılamanın üçüncü günündeyim ama sürekli tuvalete taşınıyorum bu normal mi acaba?
Evet Canım galiba ovitrelle etkisi bende öyle olmuştum ama sonra 7. Günden sonra hiç bişey kalmadı ilaç ne kullanıyorsun akıntı var mı canım

Evet Canım galiba ovitrelle etkisi bende öyle olmuştum ama sonra 7. Günden sonra hiç bişey kalmadı ilaç ne kullanıyorsun akıntı var mı canım
Hap olarak progestan ve estrofem kullanıyorum, bir de crinone jel kullanıyorum. Akıntı hiç yok crinone kullandıktan sonra hatta hiç mi hiç yok. Sanki kuruluk var bile diyebilirim sürekli tuvalete gidiyorum ama benim de normale döner inşallah

Bende sadece crinone jel kullanıyorum Canım 2 defa benimde akıntı az o da jelden galiba bilmiyorum ama bel ağrısı var peçeye azıcık açık pembe bişeyler geldi gibi ama dur bakalım rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah adeti geciktirme etkisini duydun mu jelin

Okuduklrımda öyle adetle ilgili bir şey duymadım aslında. Kişiden kişiye de değişiyor gerçi ama yine de çok okumadım öyle bir durum. Senin yarın mı test? İnşallah yerleşme kanamasıdır benim daha üçüncü günüm bitiyor nasıl geçecek o kadar gün bilmiyorum

İnşallah Canım İnan bende çok zor geçirdim ama geçti nihayet yarın son

Bu arada dün görmemişim, ama ben adet geciktirici etkisini duymadım hiç

Kızlar ya aşılama oldum bugün 15.günüm ama adet belirtilerim var ara ara adet sancım oluyo bi de göğüsler fena benim gibi olup aşılaması tutan var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…