- Konu Sahibi Tubaaa-537
-
Evet Canım galiba ovitrelle etkisi bende öyle olmuştum ama sonra 7. Günden sonra hiç bişey kalmadı ilaç ne kullanıyorsun akıntı var mı canımKızlar sizde idrara sık çıkma durumu oldu mu? Ben daha aşılamanın üçüncü günündeyim ama sürekli tuvalete taşınıyorumbu normal mi acaba?
Hap olarak progestan ve estrofem kullanıyorum, bir de crinone jel kullanıyorum. Akıntı hiç yokEvet Canım galiba ovitrelle etkisi bende öyle olmuştum ama sonra 7. Günden sonra hiç bişey kalmadı ilaç ne kullanıyorsun akıntı var mı canım
Bende sadece crinone jel kullanıyorum Canım 2 defa benimde akıntı az o da jelden galiba bilmiyorum ama bel ağrısı var peçeye azıcık açık pembe bişeyler geldi gibi ama dur bakalım rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah adeti geciktirme etkisini duydun mu jelinHap olarak progestan ve estrofem kullanıyorum, bir de crinone jel kullanıyorum. Akıntı hiç yokcrinone kullandıktan sonra hatta hiç mi hiç yok. Sanki kuruluk var bile diyebilirim sürekli tuvalete gidiyorum ama benim de normale döner inşallah
Okuduklrımda öyle adetle ilgili bir şey duymadım aslında. Kişiden kişiye de değişiyor gerçi ama yine de çok okumadım öyle bir durum. Senin yarın mı test? İnşallah yerleşme kanamasıdırBende sadece crinone jel kullanıyorum Canım 2 defa benimde akıntı az o da jelden galiba bilmiyorum ama bel ağrısı var peçeye azıcık açık pembe bişeyler geldi gibi ama dur bakalım rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah adeti geciktirme etkisini duydun mu jelin
İnşallah Canım İnan bende çok zor geçirdim ama geçti nihayet yarın sonOkuduklrımda öyle adetle ilgili bir şey duymadım aslında. Kişiden kişiye de değişiyor gerçi ama yine de çok okumadım öyle bir durum. Senin yarın mı test? İnşallah yerleşme kanamasıdırbenim daha üçüncü günüm bitiyor nasıl geçecek o kadar gün bilmiyorum
Hadi inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsinizİnşallah Canım İnan bende çok zor geçirdim ama geçti nihayet yarın son
Bu arada dün görmemişim, ama ben adet geciktirici etkisini duymadım hiçBende sadece crinone jel kullanıyorum Canım 2 defa benimde akıntı az o da jelden galiba bilmiyorum ama bel ağrısı var peçeye azıcık açık pembe bişeyler geldi gibi ama dur bakalım rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah adeti geciktirme etkisini duydun mu jelin
Canım test yaptın mi?
Yok mu gerçekten o zamanBu arada dün görmemişim, ama ben adet geciktirici etkisini duymadım hiç
Ay hadi bakalım ben de heycanlandımEvet canım kan verdim ama sonuçlar öğleden sonra çıkacak bekliyorum
Mübarek Cuma saati lütfen dua edinkızlar nolur allahım cümlemize de gönlündeki dilekleri nasip etsin inşallahAy hadi bakalım ben de heycanlandım
Rabbim gönlündekini nasip etsin Allahım isteyen herkese evlat nasip etsin arattırmasınMübarek Cuma saati lütfen dua edinkızlar nolur allahım cümlemize de gönlündeki dilekleri nasip etsin inşallah
Aminn canım aminRabbim gönlündekini nasip etsin Allahım isteyen herkese evlat nasip etsin arattırmasın
Ben okumadım öyle bir şey ama bilmiyorum ki. Adetle gebelik belirtileri benziyor yazıyor ama. Hayırlısı olsunYok mu gerçekten o zaman
Sonucun belli oldu mu canımAminn canım amin
Sonucun belli oldu mu canım
Yok canım daha çıkıcam evden birazdan mutlaka yazarımBen okumadım öyle bir şey ama bilmiyorum ki. Adetle gebelik belirtileri benziyor yazıyor ama. Hayırlısı olsuninşallah olur Allah hepimizin gönlüne göre versin
Tamam canımYok canım daha çıkıcam evden birazdan mutlaka yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?