Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

benimde bel ağrım oluyor. bu kötü bişi mi

muhakkak düşünür insan kötü şeyler ama işte düşünmemeye çalış senin moralin çok önemli..

bu takvimleri nasıl oluşturyorusnunz altta çıkıyorsa her yazınızın altın 4. hafta şu şu oluyor vs muhtemel doğum tarihi gibi varya onu diyorum merak ettim hoşuma gitti :):):):):) bu arada bendeki lekelenme o an azcık geldi daha da yok bütün gün ev temizliği yeemk vs uğraştığım için olmuş dinleniyorum artık şu 3 ay yormıcam kendimi gerksiz

Kullanıcı Kontrol Paneli
Profili Düzenle
Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi
Seçenekleri Kaydet​

Son düzenleme:
Kızlarrr herkese merhaba,
Ben de haziran annesi olucam inşallah. Beni de listeye eklermisiniz? Sat 1 eylul. Tahmini dogum tarihi kk da 9 haziran cikiyor ama baska sitelerde 8 haziran:)

Kızlar bende bugün hamiş olduğumu öğrendim,evde yaptığım test ve kan testi pozitif çıktı,yarın kaç haftalık olduğunu öğrenip size yazacağım,herkese kolay ve sağlıklı bir gebelik diliyorum,Rabbim yar ve yardımcınız olsun...

bende bugün 5+5 oldum canım..aynı şikayetle doktor agittim,adet olcak gibi tüm gün belim ağrıdı ,belimin ağrısı kasıkmarıma vurdu..doktorda iğne verdi sadece 1 tane vurun dedi.bende dün vurdurmadım,kararsızım...

benimde bel ağrım oluyor. bu kötü bişi mi

valla benimde ağrıo hep..umarım kötü değildir:26:

banada iğne verdi dün ben vuruldum çünkü düşük engelleyici bir iğne benim ablam prof. dr. ona sordum alanı başka olduğu için kadın doğumcu arkadaşlarına sordu kanama olmadan verilmiyomuş ama negatif bir etksi yokmuş vurulmanın ben vuruldum bence sende vurulmalısın çünkü genetik bi bozukluk varsa tutunmasını engelliyor bu iğne. umaraım sağlıklıyızdır. iyi şeyler düşünelim iyi olsun....

)genetik bi bozukluk varsa tutunmasını engelliyor bu iğne)
canım bu kısmı anlayamadım..yani düşük tehlikesini önlüyor ama eğer genetik bozukluk varsa bebekte tutunmasını mı engelliyor? bu arada senin iğnenin adı ne?

canım cevabını bekliom merakla:) bu arada iğne sancını azalttı mı? ben iğnenin adını bilmiyorum reçete esimde ..ama içinde 6 tane varmıs sanırım,doktor 1 tane vurulsun demis?

çalıştığım için geç cevap veriyorum kusura bakma canım inanaırmısın adını hiç hatırlamıyorum sadece çok yağlı bir ilaçmış ablam dedi bide çok yakıyor. ayrıca sonra idrarın kokuyor bayağı ama bi sorun yok. genetik bozuklukta kafayı takma yani özürü varsa kendiliğinden düşmesi için benim ilacım g ile başlıyordu onu hatırlıyorum bi tek yardımcı olamdım ama akaşm bakarım reçeteye yazarım olur mu

canım endişelenme 1 tane verdiyse korkulacak bişey yok bazıları hafta 1 vurulluyor bu tarz iğneleri benim ki başka bişeydi ama hepsi aynı amaca hizmet ediyo içini rahat tut merak etme huzursuzlanma ben 2 defa düşük yaptım ama çok rahatım özelden atamıyorum yeni üye oldum çünkü o yüzden buradan yazdım canım ama rahat ol lütfen huzursuzluk şuan isteyeceğimiz son şey.

iyi bari devam etmediğine sevindim dinlen artık:) takvimi yapmışsın zaten hayırlı olsun:)

Kızlar sanırım herkes keseyi görmüştür.Doktor randevularından sonra gelişmeleri buraya yazarsak hepimiz için daha iyi olur.Ben salı günü gittiğimde 5+2 di kese 4 mm göründü.15 ekimde de kalp atışını duymaya çağırdı.Aranızda kalp atışını duyanlar varmı.

selam ben bugün 5+3 üm daha görmedim keseyi bugün gidicem doktora doktor çıkışı gelişmeleri paylaşırım. ayyyyy bi de çok heyecanlıyım:)

tesekkür ederim canım, kanamam falan hiç olmadı Allaha şükür ama,ilk gebelik ya o yüzden biraz tedirginim..13 ekimde kalp atısını dinlersem içim rahatlayacak bugün hiç sancım yok,iğneyi birdaha aynı şekilde sancım olursa vurdurayım diye düşünüyorum ama hiç belli olmaz belki bugünde vurdurrum..eşim bi alsın prospektüsünü falan okuyup birazda ona göre karar vercem sanırım.. tesekkür ederim tekrar sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…