merhaba yeni üye oldum bugün 5 hafta 5 günlük hamile olduğumu öğrendim. Uzun zamandır beklrdiğim bir haber alla bütün isteyenlere gönüllerine göre versin sadece tek korktuğum olay bel ağrım düşük olr mu diye çok korkuyorum doktor iğne verdi ben istediğim için ama iğneyi olmaktanda korkuyorum bana yardımcı olun lütfen
phia beni de ekledin mi buraya
muhakkak düşünür insan kötü şeyler ama işte düşünmemeye çalış senin moralin çok önemli..
bu takvimleri nasıl oluşturyorusnunz altta çıkıyorsa her yazınızın altın 4. hafta şu şu oluyor vs muhtemel doğum tarihi gibi varya onu diyorum merak ettim hoşuma gitti :):):):):) bu arada bendeki lekelenme o an azcık geldi daha da yok bütün gün ev temizliği yeemk vs uğraştığım için olmuş dinleniyorum artık şu 3 ay yormıcam kendimi gerksiz
benimde bel ağrım oluyor. bu kötü bişi mi
Kullanıcı Kontrol Paneli
Profili Düzenle
Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi
Seçenekleri Kaydet
bende bugün 5+5 oldum canım..aynı şikayetle doktor agittim,adet olcak gibi tüm gün belim ağrıdı ,belimin ağrısı kasıkmarıma vurdu..doktorda iğne verdi sadece 1 tane vurun dedi.bende dün vurdurmadım,kararsızım...merhaba yeni üye oldum bugün 5 hafta 5 günlük hamile olduğumu öğrendim. Uzun zamandır beklrdiğim bir haber alla bütün isteyenlere gönüllerine göre versin sadece tek korktuğum olay bel ağrım düşük olr mu diye çok korkuyorum doktor iğne verdi ben istediğim için ama iğneyi olmaktanda korkuyorum bana yardımcı olun lütfen
benimde bel ağrım oluyor. bu kötü bişi mi
banada iğne verdi dün ben vuruldum çünkü düşük engelleyici bir iğne benim ablam prof. dr. ona sordum alanı başka olduğu için kadın doğumcu arkadaşlarına sordu kanama olmadan verilmiyomuş ama negatif bir etksi yokmuş vurulmanın ben vuruldum bence sende vurulmalısın çünkü genetik bi bozukluk varsa tutunmasını engelliyor bu iğne. umaraım sağlıklıyızdır. iyi şeyler düşünelim iyi olsun....
bu takvimleri nasıl oluşturyorusnunz altta çıkıyorsa her yazınızın altın 4. hafta şu şu oluyor vs muhtemel doğum tarihi gibi varya onu diyorum merak ettim hoşuma gitti :):):):):) bu arada bendeki lekelenme o an azcık geldi daha da yok bütün gün ev temizliği yeemk vs uğraştığım için olmuş dinleniyorum artık şu 3 ay yormıcam kendimi gerksiz
Kızlar sanırım herkes keseyi görmüştür.Doktor randevularından sonra gelişmeleri buraya yazarsak hepimiz için daha iyi olur.Ben salı günü gittiğimde 5+2 di kese 4 mm göründü.15 ekimde de kalp atışını duymaya çağırdı.Aranızda kalp atışını duyanlar varmı.
çalıştığım için geç cevap veriyorum kusura bakma canım inanaırmısın adını hiç hatırlamıyorum sadece çok yağlı bir ilaçmış ablam dedi bide çok yakıyor. ayrıca sonra idrarın kokuyor bayağı ama bi sorun yok. genetik bozuklukta kafayı takma yani özürü varsa kendiliğinden düşmesi için benim ilacım g ile başlıyordu onu hatırlıyorum bi tek yardımcı olamdım ama akaşm bakarım reçeteye yazarım olur mu
canım endişelenme 1 tane verdiyse korkulacak bişey yok bazıları hafta 1 vurulluyor bu tarz iğneleri benim ki başka bişeydi ama hepsi aynı amaca hizmet ediyo içini rahat tut merak etme huzursuzlanma ben 2 defa düşük yaptım ama çok rahatım özelden atamıyorum yeni üye oldum çünkü o yüzden buradan yazdım canım ama rahat ol lütfen huzursuzluk şuan isteyeceğimiz son şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?