Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

sıçrayış ne ki : sabahtan beri ayaktayım acaba pondan mı evi felan temizledim bugün misafire hazırlık yapıyordum taki laboya gidene kadar günlük pedimi değiştirdim şimdi bişey yok ama korkuyorum ben genede

Canım, sıçrayıştan kasıt şu; Beta Hcg değerinin her 2 günde bir en az 2 katı değer artması lazım, sıçraması lazım yani, onu demek istedim, bu sağlıklı gebeliğin sinyalidir, 2 güne 2 kat kuralı. Hastane kapansa da aynı hastanenin aciline git, o ufak kanama/lekeden bahset, kanda Beta Hcg baktırman gerektiğini söyle ki zaten söylemeden de bakarlar mutlaka. En son ne zaman kanda bakılmıştı senin?

2 gün önce şuan hiç birşey yok zaten öyle fazla da gelmedi bütün gün ayakta durdum ondan heralde misafir gelecek die ama yarın sabah gidicem şuan acillik birşey olduğunu düşünmüyorum çünkü devam etmiyor

şuan gidememe ki saat geçti uzak hastane

işte bu zamanlar tehlikeliymiş çok yormasaydın keşke kendini inşallah önemli bişey yoktur cnm. en yakın hastaneye git bi baksın bence doktor ihmal etme nolur nolmaz.

bu arada bende şimdi doktordan geldim henüz kesemi göremedim benimde çok moralim bozuldu daha erken ondandır dedi tekrar kan falan aldılar yarın öğrenicem sonuçları. sizce normal mi şuan gözükmemesi kızlar daha 4+3 haftalığım .ilk bhcg değerim 197.1 miş yarında yenisini öğrenicem. inşallah bi sorun yoktur :/

o zaman bugün güzelce dinlen yarın gidersin kafana takma ama güzel şeyler düşün..

ayy insan düşünüyor kötü kötü devam etmiyor şuan yarın giderim büyük ihtimal moralimi bozmak istemiyorum zorladım kendimi daha çok yeni oysaki : nasıl canım sıkkın anlatamam eşime hissettirmesem bari onu üzmek istemiyorum şuan :

evet öyleymiş:

muhakkak düşünür insan kötü şeyler ama işte düşünmemeye çalış senin moralin çok önemli..

moralini bozma fyyyzzz çünkü benimde değerim 26.09 de 101di doktoru aradım haftaya gel dedi değer 1500 olması gerekiyomuş kesenin görünmesi için..Ben yarın gidicem bakalım

moralini bozma fyyyzzz çünkü benimde değerim 26.09 de 101di doktoru aradım haftaya gel dedi değer 1500 olması gerekiyomuş kesenin görünmesi için..Ben yarın gidicem bakalım

ayy iyi bari sevindim benim pzt 197yse değerim bugüne anca 400 falan olmuştur o zaman bende haftaya gitsem görürüm inşallah. ama ben yarın doktora uğrıcam yinede hiçbişey soramadım ya merak ettiğim kaynanam falanda vardı rahat edemedim yarın yanlız başıma gidiyim en iyisi.

merhaba yeni üye oldum bugün 5 hafta 5 günlük hamile olduğumu öğrendim. Uzun zamandır beklrdiğim bir haber alla bütün isteyenlere gönüllerine göre versin sadece tek korktuğum olay bel ağrım düşük olr mu diye çok korkuyorum doktor iğne verdi ben istediğim için ama iğneyi olmaktanda korkuyorum bana yardımcı olun lütfen

Hoşgeldin, tebrik ederim canım. Son adet tarihini yazarsan ekleyeyim hemen listeye

selaaam arkadaşlaarr...bende aranıza yeni katılan bir anne adayıyıım..inş Allah sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsiin...

öylesine okumuştum çok etkilendimm ne güzel ve heyecanlı oluyar ooo ilkgünler kalbin pırpır atar eşin sana sen eşine bakkkar bişek dilegim vey diyemessinşimdi ben anne olucam onu sarıcammmoksucam kousunu sonuna kadar içime cekicem heycandan uykuların kacar tüm aile sevinç içinde seni tebrik ederler saskınlıklar içinde doktora gidersin iii der bi ohhh çekersinnn sonra o ilk kalp atışı sesini duydugum ilk anlar var yaaaaa sonra bidaki kontorole gidersinnnn doktor bakkar bakarr sen bebegim görücem diye heycanlanırken birde bakmişşin minigin seni terketmiş ve arada 1 yılgeçmeden aynı acıyı gene yasarsınnnnn acı hüsran hayal kırıklıgı şimdi allahtan tek dilegim varr sizler aynı acıları yasamayın kardeşlerim beni içinde du edin 2 ay sonra korunma süremiz bitiyo sizingibi bede yazarım 3kezzzz

slm canım bende bugün 5 hafta 5 günlük hamile olduğumu öğrendim ne tesadüf :) aynen bizde yaklasık 5 aydır istiyorduk rabbim bugün nasip etti..

slm canım bende bugün 5 hafta 5 günlük hamile olduğumu öğrendim ne tesadüf :) aynen bizde yaklasık 5 aydır istiyorduk rabbim bugün nasip etti..

Tebrik ederim, SAT ne zaman canım? Ekleyeyim listeye

phia beni de ekledin mi buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…