Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

Evet gitim doktora dün ama sadece progestan verdi bekleyelim dedi düşük olabilr olmayabilir yerleşme kanamasıda olabilir dedi bekliyorum şu an bugün bişe yok sadece kasık ağrılarım var inşallah bişe olmaz

kasık ağrısı bendede oluyor ama devamlı değil arada gelip gidiyor. ama bende karın ağrısı çok oluyor. hamileyken gaz çok oluyormuş ondan dolayı mı ağrı oluyor acaba bilmiyorum bugün doktora sorucam hepsini. saat bi 4 olsaydıı :)

aynen benimkide :):):): iş yapma 9 ayda diyor :):):):)): akşama misafirim vardı şimdi nasıl yapma kendimi yormadan yapıcxam işteee :):):):)

benimki iş yapma falan demiyo malesef ama ben yapmıyorum yinede :) geçen süpüriyim dedim üstten belim ağrıdı bende korktum yapmıyorum şuan ama nereye kadar yapmıcaz aynenn :)

benimki iş yapma falan demiyo malesef ama ben yapmıyorum yinede :) geçen süpüriyim dedim üstten belim ağrıdı bende korktum yapmıyorum şuan ama nereye kadar yapmıcaz aynenn :)

dün akşam yaptım biraz mutfakta felan dolma felan sardım ama ağrı girdi uzanınca geçiyordu kalkınca ağrıyordu bu gün evi temizledim çok şükür hiç ağrım olmadı dün korktum baya belim ağrıdı

Phia yaz bakalım

Yaş 28,ilk bebek

SAT 25 ağustos

Muhtemel Doğum 2 haziran 2013

yeni hamişler hoşgeldinizzz:) kızlar ailelerinize sölediniz mi hamile olduğunuzu biz daha sölemedik. Bugün benim annem babamla yemeğe çıkıcaz sölemeyi düşünüyoruz. Şöle biraz süprizli olsun istiyoruz nasıl söleyelim sizce?

Biz kimseye söylemedik. Keseyi görünce söyleyeceğiz.
Bugün kardeşime söyledim, çok zor ve duygusal oldu Yatıp kalkıp gece gündüz dua ediyormuş meğer,dualarımkabul oldu diye sevinçten havaya uçtu. Kendisi 8 aylık hamile. Bebeğimekardeş geliyor diyor

merhaba bende yeni üyelerdenim hayırlı olsun bebişlerimiz inşallah bende yeni ögrendim anne olacagımı muhtemel tarih 08.06.2013 Allah herkese kucagına almayı nasip etsin D

Bende Salı akşamı hamile olduğumu öğrendim, sürpriz oldu benim hiç, 1 senelik tedavinin ardından hiç beklemedğim bir anda geldi bebişim:) Allahım izin verirse muhtemel tarhi 11 Haziran 2013

yeni hamile arkadaşların hepsini tebrik ediyorum ):)::):):)

anında söyledim zaten bekliyorduk ailemde istediğimizi biliyordu süpriz felan yok direk söyledim ben 9.:):):):):

kızlar akıntım geliyor açık kırmızı : korkuyorumm yaaaaa inşallah bebeğime bişey olmaz fazla değil ağrımda yok inşşşş kötü bişey değildir

kızlar akıntım geliyor açık kırmızı : korkuyorumm yaaaaa inşallah bebeğime bişey olmaz fazla değil ağrımda yok inşşşş kötü bişey değildir

Güzelim, doktora gitmen lazım. Beta Hcg değerin hemen kontrol edilmeli. Sıçrayış yeteri kadar mı diye takibe başlanmalı bu durumlarda. Ama önceki yaptırdığın yere gitmen lazım çünkü laboratuarların refererans değerleri farklı olabiliyor. Ufak da olsa bu kanama veya lekelenmeleri ciddiye alıp hemen doktora gitmek gerekiyor, sakın unutmayın kızlar...

Akıntı kırmızı mı kahverengi mi?benim dün oldu kahverengi akıntım progestan başladım şimdilik durdu çok şükür panik olma doktorunla konuş ve hemen yat dinlen

mrhb kızlar benide ekleyin.sat 2 eylül. 20 aylık bir kızım var .doğum 9 haziran görünüyor ama sezeryan olacağı için 1-2 hafta erken alınır.
ona kardeş geliyor.inşşallah kızmdaki gibi bi hamillelik geçiririm.herkese rahat hamillelikler diliyorum.hepimiz sağlıcakla minişlerimizi kucağımıza alalım inş.

cnm korkma ve stres yapma ama hemen bi doktora görün nolur nolmaz için rahatlasın, bizleri de haberdar et. Birşey olmaz Allahın izniyle.

çok az peçeteye gelecek kadar şimdi yok hastane uzakta yetişemem ki

kanama ve akıntıları ihmal etmeyin kızlar.hemen dr.a danışın.ilk bebeğimde çok hafif kanama olmuştu meğerse kalbi durmuş 8. haftada.Allah korusun bütün minişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…