Evet gitim doktora dün ama sadece progestan verdi bekleyelim dedi düşük olabilr olmayabilir yerleşme kanamasıda olabilir dedi bekliyorum şu an bugün bişe yok sadece kasık ağrılarım var inşallah bişe olmaz
aynen benimkide :):):): iş yapma 9 ayda diyor :):):):)): akşama misafirim vardı şimdi nasıl yapma kendimi yormadan yapıcxam işteee :):):):)
SAT 19 ağustos ama benim geç döllenme aralık o nedenle biraz uzun
benimki iş yapma falan demiyo malesef ama ben yapmıyorum yinede :) geçen süpüriyim dedim üstten belim ağrıdı bende korktum yapmıyorum şuan ama nereye kadar yapmıcaz aynenn :)
Biz kimseye söylemedik. Keseyi görünce söyleyeceğiz.yeni hamişler hoşgeldinizzz:) kızlar ailelerinize sölediniz mi hamile olduğunuzu biz daha sölemedik. Bugün benim annem babamla yemeğe çıkıcaz sölemeyi düşünüyoruz. Şöle biraz süprizli olsun istiyoruz nasıl söleyelim sizce?
yaa bende karar veremedim hem eylül ayı öğrendim hem ekimde yani dün gece gebelik testinde çıktı bugün kan testinde :)ama haziranda anne olucam inşallah. ben burayıda takip ediyim en iyisii :)) tebrik ederim arkadaşım hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almamız dileğiyle :)
yeni hamişler hoşgeldinizzz:) kızlar ailelerinize sölediniz mi hamile olduğunuzu biz daha sölemedik. Bugün benim annem babamla yemeğe çıkıcaz sölemeyi düşünüyoruz. Şöle biraz süprizli olsun istiyoruz nasıl söleyelim sizce?
anında söyledim zaten bekliyorduk ailemde istediğimizi biliyordu süpriz felan yok direk söyledim ben 9.:):):):):
kızlar akıntım geliyor açık kırmızı: korkuyorumm yaaaaa inşallah bebeğime bişey olmaz fazla değil ağrımda yok inşşşş kötü bişey değildir
kızlar akıntım geliyor açık kırmızı: korkuyorumm yaaaaa inşallah bebeğime bişey olmaz fazla değil ağrımda yok inşşşş kötü bişey değildir
Güzelim, doktora gitmen lazım. Beta Hcg değerin hemen kontrol edilmeli. Sıçrayış yeteri kadar mı diye takibe başlanmalı bu durumlarda. Ama önceki yaptırdığın yere gitmen lazım çünkü laboratuarların refererans değerleri farklı olabiliyor. Ufak da olsa bu kanama veya lekelenmeleri ciddiye alıp hemen doktora gitmek gerekiyor, sakın unutmayın kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?