Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

naptın kız gittin mi doktora

yok gitmedim çünkü dün çok ağır iş yaptığım için çok az kan gibi de değildi peçeteye geldi sadece ki daha hiç bişey yok çok şükür bende dinlendim ev süpür pasta börek felan derken hiç oturmadım ama nasıl korktum nasıl korktum ki çok şükür şuan hiç bişeyim yok kan gibi gelseydi giderdim akşam misafirlerimde konuştuk en tehlikeli dönemlerin sen niye böyle yapyıyorsun ki dedi oda kızına hamileyken iki gün yola gittmiş gelmiş kanama başlamış doktora gitmiş dinlen demiş benim ki kanama değildi değişik bir akıntıydı ne bilim yaa tekrar olursa muhakkak giderim haftaya gidicem zaten ehvam yapmak istemedim en ufak şeyde doktora koşturmak istemedim bunun daha 9 ayı var allah nasip ederse:):): kendimi bulandırmak istemiyorum

inşallah yaa
bugün 5 ekim akşam yapıcam test
bakalım ne çıkıcak
heyecanlıyım:18:

Kızlar bugun adet günüm ben dün sabah test yaptım negatif çıktı =( ama daha adet olmadım beklemedeyim çok üzgünüm.. yeni anne adaylarını tebrik ediyorum.

iyi yaptın cevap vererek:)) valla evham yapmaman süper ,dikkat et kendine canım..ama bildiğim kadarıyla gebelikte en ufak kanamanın bile doktoruna bildirilmesi gerekmiş,bence telde konuş doktorunla..
gerçi benim doktorum bebis rahıme iyice gömülürken hafif lekelenme tarzı seyler gelebilir demisti..

canım kanama gibi değildiki akıntının içinde hafif renkliydi ama gene şeffaftı ama bembeyazda n sonra bunu görünce çok korktum dün ağlaya ağlaya bi hal oldum sonra konuştum başkalarıyla resmen kanama gelende var daha koyu akıntı geçirende var kişiden kişiye değişiyor en ufak gene bu gün olsaydı yada akşam kesinlikle gidecektim ama kanama değildi ama insan 2 yıldan sonra korkuyor bu kadar bekledikten sonra bişey olmasın istiyor bebeğine
haftaya gidicem zaten herhagi birşey olursa acile giderim beklemem dinleniyorum işte yormuyorum kesinlikle ondan oldu yormayın sizde kendinizi zaten çocuk 3 ayda anca tam yer ediniyor bağlanıyor dikkat etmek gerekiyor yaa dua edip duruyrum işte bişey olmasın die

Kızlar bugun adet günüm ben dün sabah test yaptım negatif çıktı =( ama daha adet olmadım beklemedeyim çok üzgünüm.. yeni anne adaylarını tebrik ediyorum.

bende adet günüm yaptım çıkmıştı ama geç gebelik olabilir çıkmaya biliyor bikaç gün sonra tekrarla yada en bilim kan testi yaptır çok basit aklında soru işareti kalmaz

ay millet çok heyecanlıyım
az önce test yaptım ve pozitif çıktı... umarım doğrudur yaaa:18:
akşam da hastaneye gidicem kandan baktırıcam
ağladım sevinçten

ay millet çok heyecanlıyım
az önce test yaptım ve pozitif çıktı... umarım doğrudur yaaa:18:
akşam da hastaneye gidicem kandan baktırıcam
ağladım sevinçten

hayırlı olsun canım benimm.günün geçtimi peki benimde bugün bat günümmm henüz olmadım ama korkuyorum. belirtilerin neler sende de süt renginde kıvamlı akıntı geliyor mu..

derya çok haklı kan testi yaptır net sonuç alırsın.kızlar bilğiniz olsun bunu da doktora sormuştum idrar testi 9-10 gün sonra belli oluyomuş,kan testi 24 saat sonra belli oluyormuş bilğiniz olsun.o zaman ne yapıcan her akşam yaptıgımız muhabbetten 24 saat sonra hastane yoluna düşmek:)))) nacizhane tavsiyem.

cemre sana moral olsun diye yazmıyorum inan bunları gerçekten bi kan tahlili yaptır bizide haberdar et.gör bak ikimizde hamile olduğumuzu öğrenicez inşallah.moralini bozma

hayırlı olsun canım benimm.günün geçtimi peki benimde bugün bat günümmm henüz olmadım ama korkuyorum. belirtilerin neler sende de süt renginde kıvamlı akıntı geliyor mu..

cnm bat 4-5 ekim
dayanamadım bgn test yaptım, inşallah doğrudur..
belirti olarak da göğüslerim acıyo, ama adet olacakmışım gibi de hissediyorum (kafamı bu karıştırıyor zaten)
akıntı da çok hafif beyaz beyaz
bir de midem hep dolu gibi...
sen de var mı belirti??

hayırlı olsun,kan testi yaptırdın mı peki? benim bat ım 9 ekim ama 7-8 günden bu yana saydıkların belirtiler bende de var,her an adet olucakmışım gibi bana da dua et inşallah bende hamileyimdir.iğneden sonraki 12.günüm buğün 2 gün sonra test yaptırmayı düşünüyorum.bu saydığın belirtiler bana ister istemez umut oluyo

taliha sen bi tedavi felan uyguladın mı yoksa normal yolla mı sonuç bekliyosun?

Kızlar in hamilesinizdir.Bende 2 gün önce öğrendim..Benim belirtim göğüs hassasiyeti ve sürekli adet olacakmışım gibi karın ağrısı..Endişelenmeyin yani..

Hamileysen adet olacakmışsın gibi hissetmen çok normal.Çünkü belirtiler tamamen aynı.Tebrik ederim.

kkoras tebrik ederim hayırlı olsun.bat ıma 4 gün var,iğneden sonraki 14.günede 2 gün var bilmiyorum ne zaman test yapıcamı umarım dediğin gibi hamileyizdir.peki sende ki belirtiler bat tan ne zaman önceydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…