Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

bende hamileyim bende bende:)))beni de ekleyin:))sat 5 eylüldü ben 5 ekimde öğrendim hamile olduğumu..yuppi yuppiiii

kızlar merhaba, beni de listeye alır mısınız, sat 3 eylül ve beklenen doğum tarihi 10 haziran. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

kızlar merhaba, beni de listeye alır mısınız, sat 3 eylül ve beklenen doğum tarihi 10 haziran. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

merhaba benimde sat 3 eyluldu ve 1inde adet olmam gerekiyodu hala adet olmadim sen ne zaman ogrendin hamile oldugunu bu arada tebrik ederim

Testlerin üstünde mlU değerleri yazar canım, o değerler ne kadar düşükse o kadar erken gösterir. Testin markasının aynı olması fark etmez, aynı marka testlerin farklı değerlere sahip versiyonları var. Piyasada normal gebelik testlerinde en düşük 20mlU var, Bir de 5 veya 10mlU luk erken gebelik testleri var. Şimdi senin iki ihtimalin var, 1.kimyasal gebelik(Allah korusun), ikincisi ise son yaptığın testin daha düşük hassasiyetli yani mlU değeri yüksek. Bir de testi yaptığın zaman önemli, testler sabah ilk idrar ile yapıldığında daha iyi sonuç veriyor ve yaptığın saat de önemli, hep aynı saatte yapmak lazım.

bende varııımmm kızlar sat 30 ağustos suan 5+2 hamileyimmm

bende hamileyim bende bende:)))beni de ekleyin:))sat 5 eylüldü ben 5 ekimde öğrendim hamile olduğumu..yuppi yuppiiii

canım hayırlı olsunn benimde 6 eylülde oldum bugün de 6 ekim :) merakla bekliyorum belirtilerin neler..test yapmadım korkuyorum negatif çıkar diye

merhaba benimde sat 3 eyluldu ve 1inde adet olmam gerekiyodu hala adet olmadim sen ne zaman ogrendin hamile oldugunu bu arada tebrik ederim
teşekkür ederim, ben dün öğrendim kan testi ile. benim biraz ilginç oldu, dr. bana bu ay yumurtan yok demişti, erken menapoz mu rezerv sıkıntısı mı derken bebek geldi İnşallah gelmez senin de kırmızılar, test yaptın mı?

2 gun once erken gebelik testi yapmistim negatif cikti simdi yapmaya korkuyorum pazartesi kan tahlili yaptirmayi dusunuyorum ama benim hic bir agrim fln yok ne adet sancisi nede kasik batmasi vs. sadece gerildigimde kasigima krap giriyo bu

2 gun once erken gebelik testi yapmistim negatif cikti simdi yapmaya korkuyorum pazartesi kan tahlili yaptirmayi dusunuyorum ama benim hic bir agrim fln yok ne adet sancisi nede kasik batmasi vs. sadece gerildigimde kasigima krap giriyo bu
adet belirtileri ve hamilelik belirtileri birbirine çok benzer ve kimisinde hiç belli olmaz. Belirtilere pek takılma derim ben Biraz bekle bakalım belki geç döllenme olmuştur, bir de takvim mi kullanıyorsun belirleme yöntemi olarak?takvim çok şaşırtabiliyor

Son düzenleme:

bu beklemek insani gercekten cildirtiyo pazartesi olsun bakalim gorucez tesekkurler cvplar icin :)

adet belirtileri ve hamilelik belirtileri birbirine çok benzer ve kimisinde hiç belli olmaz. Belirtilere pek takılma derim ben Biraz bekle bakalım belki geç döllenme olmuştur

benimde durum senin gibi tatlımm..ben 30.günde bir olurum.dün 30.günümdü olmadım hala olmadım.bende 28.günümde test yaptım negatif çıktı şimdide yapmaya korkuyorum benim kasıklarda hafif sancı var ve süt gibi akıtım var..inşallah güzel haber alırız.bugünüde atlatsam yarın test yapcam.

kızlar bendede gec döllenme oldu sat 3 ağustostu ama 24 ünde döllenme olmuş.su an tam 6.haftadayım

bu beklemek insani gercekten cildirtiyo pazartesi olsun bakalim gorucez tesekkurler cvplar icin :)
ne demek, beklemenin nasıl birşey olduğunu çok iyi bilirim

kızlar inşallah bu ay bebişleriniz gelir ama ola ki kırmızılar geldi, mutlaka takvim dışında bir yöntem (ateş olabilir, ovulasyon testi olabilir) kullanmanızı tavsiye ederim.

test yapmaya korkar oldum yine negatif cikicak diye amaa her gune adet olmayarak uyaniyorum bu beni umutlandiriyo umarim guzel haberlerle karsilasiriz

test yapmaya korkar oldum yine negatif cikicak diye amaa her gune adet olmayarak uyaniyorum bu beni umutlandiriyo umarim guzel haberlerle karsilasiriz

inşallah canımm senin günün nezamandı..aslında ben 6 eylülde oldum bugün 6 ekim 31.günümdeyim.normalde dün olmam gerekiyordu 30.gün dedimmi benim kırzmızılar gelirdi 31.güne çıktım ilk defa bakalım bugünü atlatırsam bende öyle test yapıcam :) inş.canımmm rabbim gönlümüze görer verir inş.

merhaba bende aranıza yeni katıldım 6 hafta 1 günlük hamileyim sizce kalp atışlarını duymak için ne zaman doktora gitmeliyim?
tebrikler, keseyi gördün mü peki? kalp atışları biraz da doktorun cihazına bağlı ve kişiden kişiye de değişebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…