Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

bende ilk testimi pzt yaptırdım 197.1 çıkmıştı perş yaptırdım 680 çıktı doktor güzel artmış dedi. yüksek çıkması kötü bişeymiki ben daha iyidir diye düşünüyodum :)

kötü bişi deil tabiki canım onun için demedim bazen çoğul gebeliklerde yüksek çıkabiliomuş değer, o yüzden sordum. keseyi ancak 10 gün sonra görebilicem heralde çok merak ediyorum, benimki tüp bebek o yüzden ikiz olma ihtimali var:))

Bence gayet güzel cnm benim pazartesi 116 idi dn 780 olmuş artış bebeğin tutunudugunu gosterir benimde carsamba hafif kahverngi lekelenmem geldi çok şükür progestan
İle geçti.ama belim cok ağrıyor yorlrsam da kasık ağrım olıyor mide bulantım falanda yok korku bendede var ama inşallah hiçbirşey olmicak Allah'ın izniyle öyle düşünelim kötü şeyler getirmeyelim aklımıza
bende ilk testimi pzt yaptırdım 197.1 çıkmıştı perş yaptırdım 680 çıktı doktor güzel artmış dedi. yüksek çıkması kötü bişeymiki ben daha iyidir diye düşünüyodum :)

canim benim 3 eyluldu sat

kızlar meraba, henüz 4 haftalık hamileyim dün öğrendim, nasıl besleniyorsunuz, bir de folik asit kullanıyor musunuz???
kesinlikle kullanmak lazım canım,başla hemen. Tebrikler bu arada

canım hemen yat dinlen akıntı koyulaşırsa ya da kırmızıya dönerse hemen doktora git. Genelde normal karşılanır hamilelik akıntısı, strese gerek yok ama tedbiri de elden bırakmamak lazım

ah inanamıyorsundur şimdi, gerçek değil gibi geliyordur, tebrikler

hayırlı olsun, tebrikler.

öncelikle herkese merhaba hamile arkadaşları da ayrıca tebrik ediyorum Rabbim sağa salim kucaklarınıza da almayı nasip eylesin benimde bat a 6 gün var ve sabırsızlıkla bekliyorum belirti çok hergün farklı birşey hissediyorum insan kendini dinleyince ne kadar çok oluyormuş vücudunda bu ay ilk denememizdi Rabbim umarım fazla aratmadan isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eylesin hamile arkadaşlar dualarınıza bizleri de ekleyin sizinle beraber bizde mutluluklarınızı paylaşalım....

kızlar ben buraya da öykümü bir yazayım dedim çünkü telaşım vs. yanlış anlaşılmasın istiyorum. Benim yaş 30,eşimin 33. benim bir düşük sonrasında kürtajım bir de kimyasal gebeliğim oldu. Geçen ay dr. bana yumurtan yok dedi. Erken menapoz,rezerv sıkıntısı fln derken adetim de gecikti. Bu arada akıntılarım oldu. Gözümü kararttım kan testine gittim. Hamileyim. Hemen doktorumu aradım,durumu anlattım. Kadın inanamadı, beni ara randevuya soktu. Acilen progestan ve coraspine başladım.Bu arada 9 aydır fln folik asiti hiç bırakmadım. Bunlar dün oldu. Şimdi iki güne bir değerimi ölçtüreceğim. Bu süreçte ultrasona girmeyeceğim. Bu arada durmadan yatıyorum. Astronot gibi her yediğime içtiğime dikkat ediyorum. İlişki yasak, yolculuk yasak herşey yasak. Ancak normal bir hamilelik olsaydı, daha önce düşük geçmişim olmasaydı böyle olmayacaktı.
Yiyeceklere gelince çay,kahve, soda,kola,bitki çayları...yasak sadece ayran ve su içiyorum. Bol protein ve kalsiyum içeren besinleri tüketiyorum. Çiğ besinler yasak. Salata malzemeleri(nane,maydonoz vb. gibi) ve baharatı hiç yemiyorum. Sıcak banyo yapmıyorum, ılık su ile duş alıyorum. Yukarıya doğru uzanmıyorum, gerinmiyorum, ağır kaldırmıyorum, asılmıyorum, kollarımı çok yukarıda tutmuyorum...İlk hamileliğimde ise bu yasakların bir çoğunu delmiştim ama dr. hiçbiri ile ilgili değil demişti.
Kimileri çok rahat hamilelikler geçirir, hayatına devam eder, benimkisi böyle oldu. İnşallah sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alacağımız günler gelir.

aynen bende de oldu temizlik yapayım dedim azcık çok açık renkli akıntım geldi sonra geçti iki gündür hiç birşey yok ben adet günümde yani salı günü beta hcg yaptırdım onda 50 çıkmıştı üstünden 5 gün geçti herhangi bir sorun yok yükselmiştir inşallah doktordan istediğimde yapmadı gerek yok dedi ama bende de oluyor kasık ağrısı iki gündür de misafirim vardı malum ev işi yemek vs insan yoruyor kendini ama çok şükür bişey yok akıntı felan sadece beyaz heralde sorun olsaydı şuanlık akıntı olurdu perşembe gidicem doktora ama zannetmiyorum kese gözükmez daha çünkü şuan 4 hafta 3 günlük daha 5 haftalık anca olucak ayy insan nasıl sakınıyor öğrenir öğrenmez birde arkadaşlar benim gibi yeni hamile kalanlar bu kasıklarda ki baskı adet olacakmış gibi ayakta çokdurduğumda bel ağrım oluyor sizde de oluyor mu normal mi yani ben hiç olmcak birşey sanıyordum ve sabahları mide kazıntım oluyor bugün bir kerede midem yandı psikolojik mi erken başlar mı nette 1. ayında başlar yazıyor ama allah sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucağımıza almaya nasip eder:):):):

ayyy sımsıkı tutunur inşallah bebeğin dikkat et kendine bende pek dikkat etmiyorum ağrılarım olunca duruyorum biraz okadar yediklerimede dikkat etmedim kolay içtim asitli içecek çay felan yan, ama bir bardaktan birşey olacağını sanmıyorum allah hepimizin bebeğini bize nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız

kızlar biraz alakasız olucak ama sormam gerekiyo bunu :) bizim bi tanıdık bana şu sıralar eşinle bişey yaşama dedi riskli zamanlar dedi doktora giden varsa aranızda böle bişey duydunuz mu hiç acaba ?

ben daha geçen hafta gittim canım doktora.kesinlikle böyle bi yasak olmadığını sadece kendimi çok hırpalamamam gerektiğini söyledi.zaten gitmeden önce de 2 kez olmuştu.bi sorun olmadı.bu arada benim de SAT 25 ağustos.bebişim 7. haftasında.doğum tarihimiz 2 haziran bizi de listeye eklerseniz seviniriz

inşallah bu ay gelir bebişin senin için dua ettim canım

merhaba, bende de oluyor bel ağrısı ama ben ilaçlara bağlamıştım onu,bebişten olabileceğini düşünmemiştim

sağlıklı hamileliklerde sorun olmuyor ilişki ama düşük geçmişin fln varsa yasaklıyorlar. Bir de başka bazı ülkelerde ilk 3 ay yasakladıklarını biliyorum arkadaşlardan

merhaba arkadaşlar
bende katıldım aranıza, ekim değilde biz eylülde öğrendik bebişimizi, tamda evlilik yıldönümümüzde
bizim ufaklık bize büyük süpriz yaptı pcos olduğum için tedavi görüyordum yumurta gelişimim hiç olmamıştı,iğnelerimi almış adetimi beklerken dayanamayıp eşimle aldığımız bir testle öğrendik

bugün 5+5 teyiz yani 6. hafta içersindeyiz

son Sat 27 Ağustos tahmini doğum tarihimiz ise 03-06-2013
4+1 de ilk kan tahlilini yaptırdık hcg değerimiz 795 çıktı bir daha doktorumuz gerek görmedi
sonrasında 5+1 de kesemizi gördük
şimdi 12 ekimi kalp atışlarını görebilmek için sabırsızlıkla bekliyoruz.

Allah hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin, bu süreyi inşallah hepimiz çok kolay geçiririz

phia bizide listeye eklersen seviniriz...

Son düzenleme:

amin canım inşallah.bizim de 6. haftamız dün bitti.o kasık ağrıları bende adetime 3 gün kala başladı.ama bildiğim hiçbir adet sancısına benzemiyor.üşütmekten beter bir sancı.bi anda girip kıvrandırıyor.doktorum normal olduğunu söyledi.çocuk tutunmaya, rahim de genişlemeye başladığı için oluyormuş.korkulacak bşy değil yani ben de çok korkmuştum düşük falan mı olacak acaba diye ama normal için rahat olsun.ben de tam 4 hafta 3 günlükken gitmiştim görememişlerdi.kalem ucu kadar bir nokta gözüküyodu sadece onu da görmek için çok uğraşmışlardı alttan muayene etmişlerdi.akşamına da hafif kanamam olmuştu.ultrason için acele etme.anlıyorum seni çok merak ediyosun keseyi bi görsen için rahatlayacak.ama çok küçük daha.alttan bakmaları da çok sağlıklı değil bak bende kanamaya sebep oldu.sonra 5 hafta 3 günlükken korka korka başka bir doktora gittim.ben asla alttan bakmıyorum, sadece doğum yaklaşınca alttan muayene yapılmalı dedi.ultrasonda hemen gözüktü bebişim kesesi de oluşmuştu çok da sağlıklıydı.

inşallah bu ay gelir bebişin senin için dua ettim canım

merhaba, bende de oluyor bel ağrısı ama ben ilaçlara bağlamıştım onu,bebişten olabileceğini düşünmemiştim

ÇOk Çok Çok teşekkür ederim rabbim inşallahh sağlıklı ve rahat bi hamilelik geçirmeni nasip etsin ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın...

Bel agrısı bendede var mumkun oldugunca uzanmaya calışıyorum bende kasıklarda ara ara yanma hissi de var kramplara ek olarak .Birde bel agrısı hep var ayakta durunca şiddeti biraz artıyor

....

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM. ALLAH'IM, SEN BU AY HAMİLE HABERİNİ ALAN ANNİŞ ADAYLARINA SAĞLIKLI, SIHHATLİ BİR ŞEKİLDE BEBEKLERİNİ KUCAKLARINA ALMAYI NASİP ET YA RABBİM...
AMİN

[TABLE="class: grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]
Hamiş Anniş Adayımız
[/TD]
[TD]
Son Adet Tarihi
[/TD]
[TD]
Tahmini Doğum Tarihi
[/TD]
[TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aseton44[/TD]
[TD]3 Ağustos[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ezgisell[/TD]
[TD]14 Ağustos[/TD]
[TD]22 Mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kirpikucu[/TD]
[TD]22 Ağustos[/TD]
[TD]30 Mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Limonagac[/TD]
[TD]24 Ağustos[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mel83[/TD]
[TD]15 Ağustos[/TD]
[TD]2 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Acemiperi[/TD]
[TD]25 Ağustos[/TD]
[TD]2 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mehsel_Eray[/TD]
[TD]25 Ağustos[/TD]
[TD]2 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Avare34[/TD]
[TD]26 Ağustos[/TD]
[TD]3 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mlsvt[/TD]
[TD]27 Ağustos[/TD]
[TD]4 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SessizGemiler[/TD]
[TD]28 Ağustos[/TD]
[TD]5 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ozy20[/TD]
[TD]29 Ağustos[/TD]
[TD]6 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sfkaydn[/TD]
[TD]29 Ağustos[/TD]
[TD]6 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DivaSatanica[/TD]
[TD]29 Ağustos[/TD]
[TD]6 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OyaMert[/TD]
[TD]30 Ağustos[/TD]
[TD]7 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hilaal[/TD]
[TD]30 Ağustos[/TD]
[TD]7 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Broken[/TD]
[TD]31 Ağustos[/TD]
[TD]8 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hedik[/TD]
[TD]1 Eylül[/TD]
[TD]9 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fyyzzz[/TD]
[TD]2 Eylül[/TD]
[TD]10 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kkoras[/TD]
[TD]2 Eylül[/TD]
[TD]10 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Shark_11[/TD]
[TD]2 Eylül[/TD]
[TD]10 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sementa3[/TD]
[TD]3 Eylül[/TD]
[TD]11 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Keepmeinformed[/TD]
[TD]3 Eylül[/TD]
[TD]11 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ocoskun[/TD]
[TD]4 Eylül[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bnesra[/TD]
[TD]5 Eylül[/TD]
[TD]13 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DeryaErhan[/TD]
[TD]5 Eylül[/TD]
[TD]13 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gencpinar[/TD]
[TD]5 Eylül[/TD]
[TD]13 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nopri[/TD]
[TD]5 Eylül[/TD]
[TD]13 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ozgnmn[/TD]
[TD]6 Eylül[/TD]
[TD]14 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Benimben61[/TD]
[TD]6 Eylül[/TD]
[TD]14 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Geridonusumkutusu[/TD]
[TD]6 Eylül[/TD]
[TD]14 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Why_be_ben_neymisim[/TD]
[TD]7 Eylül[/TD]
[TD]15 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Deseha[/TD]
[TD]9 Eylül [/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Amasra37[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nurcan1980[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[/TABLE]

selam kızlar bende aranıza yeni katıldım. yani katılıcam inşallah :)) bat a 6 gün var ama günler geçmek bilmiyorrr

işte bende o ağrılardan korkuyorum bişey olacak sanırıyorum akıntım var zannediyorum adet oluyorum ama yok bişey çok şükür ama bazen giriyor merak ediyordum abimde diyor pisikolojik daha kaçıncı aydasın ne bel ağrısı olurmu abi var işte diyorum birde inanmıyorlar:):): Neyse sevindim yaa en azından yazdıkların mutlu etti beni tşk ederim

bel agrısı bendede var mumkun oldugunca uzanmaya calışıyorum bende kasıklarda ara ara yanma hissi de var kramplara ek olarak .birde bel agrısı hep var ayakta durunca şiddeti biraz artıyor

evet aynısı bende de çok ayakta durunca başlıyor uzandığım zaman geçiyor ayy çok korkuyordum ama normal miş ayy bebişlerimze bişey olmasında

bende henüz göremedim kesemi onun için çok tedirginim göremeden de rahatlayamıcam heralde. banada salı dedi doktor ama ben salıyı bekleyemicem pzt gidip yine beta hcg değerime baktırıcam çünkü çok huzursuzum :/ ne güzel ikisini bir arada çıkarırsın Allah yardımcımız olsun cnm.

ya bende de işte bugün hiç ağrı olmadı öle lekelenmede olmadı bariz anlarız di mi öle bişey olsa gözümüzden kaçmaz. ya bu aralar o kadar çok düşük duyuyorumki psikopata bagladım resmen kötü düşünmeden duramıyorum heralde ilk hamileliğim ve çok kötü bişey gibi geliyor bize halbuki düşük olması da Allahtan gelen bişey ve genelde bebeğin genetiği falan bozuk oldu mu tutunamıyomuş Allah hayırlısını veriyodur eminim. Rabbim hepimize sağlıkla evlatlar nasip etsin inş..

sağlıklı hamileliklerde sorun olmuyor ilişki ama düşük geçmişin fln varsa yasaklıyorlar. Bir de başka bazı ülkelerde ilk 3 ay yasakladıklarını biliyorum arkadaşlardan

neyse bidaha riske atmıcam ben yinede kendimi affedemem yoksa. ölmeyiz 3 ay beklesek sabredicem ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…