Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

sanırım bünyem hassas işte ayın 19 una kalp atışlaını dinlemek için gidicez doktora..çok heycanlıyım
inşallah kalp atışlarını da duyarız cinsiyetlerini de öğreniriz tekmelerini de hissederiz vee sonunda sağlıkla kucağımıza da alırız

inşallah kalp atışlarını da duyarız cinsiyetlerini de öğreniriz tekmelerini de hissederiz vee sonunda sağlıkla kucağımıza da alırız

ayy inşallah canım içimden erkek olacak diyor.çin takvimine baktım ordada erkek.sağlıklı olsunda

kızlar meraba, henüz 4 haftalık hamileyim dün öğrendim, nasıl besleniyorsunuz, bir de folik asit kullanıyor musunuz???

gözünaydın.yakınız senle. beslenme konusunda benim de bilgim yok. folik asiti çok önceden almıştım ama anca başladım

Merhaba kızlar eğer nasip olursa özel hastanede yapmak istiyorum doğumumu.Bulunduğum yerde özel hastane yok...Bu yüzden oraya randevu almadan burada bi doktora gitmek istiyorum...Aile doktoru da yapıyomuş tahlili ona mı gitsem yoksa devlet hastanesine mi..Aile hekimine muhakkak kayıt yapılması lazımmış bu arada.

maşallah foruma gitmeyeli hamişlerimiz baya çoğalmış herkese hayırlı olsun :) bende perşembe doktora gittim bhcg degerim 680 çıktı doktor 4 gün için güzel artmış dedi. salı günü keseni görebiliriz dedi. ama kızlar benim canım sıkkın bugün sanki bi gariplik var gibi kendimi hamile gibi hissetmiyorum hiç bi belirti yok gibi sizde bazen oluyomu böle düşünceler :/ ne kasıklarımda agrı var ne midemde agrı mide bulantım zaten hiç başlamadı off saka gibi agrılarım geri dönsün istiyorum korkuyorum

evet merhaba herkeze bende gecen hafta keseyı gordum bu salıda kalp atışı ıcın doktora gıdıcez bakalım cok ıstıyorum duymaı allahım ınsallah nasıp eder 7 yıl sonra bu sansı yakalamak cok guzel allah herkese nasıp etsın bırde duysam kalbının attıgını dunyalar benım olacak benımde 6 haftaya gırdı

canım öyle sürekli bi belirti olcak diye bişi yok, takılma belirtilere daha nerdeyse 9 ayımız var, çok endişelenicez çookkk, inş sağlıkla kucağımıza alırız canım, güzel heycanlar olur bunlar. ben mart ayında 10 haftalık kaybettim bebeğimi, hep kaybedicem korkusu vardı içimde şimdi ise rahat olmaya çalışıyorum, rahat olmak lazım stres olumsuz etkiliyebiliyo, tadını çıkar hamişliğin:))

kızlar bugün ben de doktora gittim ve keseyi gördüm kalp atışlarını gördüm 6 artı 3 dedi bakalım hayırlısı hepimiz için.
folik asiti 3 aydır kullanıyordum 3 ay devam etmemi söyledi . özel olarak bişeyler yapıyor musunuz? yeme içme gibi dikkat ediyor musunuz?

kızlar bi de bişi sorucam benim bugün tam 4 artı 0 ve dün bakıldı değerime 289 çıktı yüksek bi rakam deil mi zamanına göre 2gündde 2 ye katlaması gerekiyomuş sanırım. yarın bir daha yaptırıcam test..

ya inanmıcaksın bu sabahta benim akıntım biraz koyuydu öle kanama gibi değildi ama dediğin gibi eskisi gibi beyaz değildi bugünde hiç bi belirti yok gibi kasıklarım midem gayet normal bende şuan çok tedirginim neden böle şeler haftasonuna denk geliyo ya pzt hemen gidicem doktora içim çok sıkılıyor bende dün biraz temizlik yaptım ondan dolayımı acaba :/

teşekkür ederim cnm rahatlattın biraz :) benim ilk hamileleğim onun için herşeyden bişey çıkarıyorum her tuvalete gidişimde korkuyorum peçeteye bişey gelicek diye. geçen akşamda eşimle yakınlaştık ama dikkatli bi şekilde ama sonradan ikimizde kötü olduk suçlu hissettik gerçi doktor öle bi yasak yok dedi ama ne biliyim işte çok pimpirikliyim sanırım :/

bende ilk testimi pzt yaptırdım 197.1 çıkmıştı perş yaptırdım 680 çıktı doktor güzel artmış dedi. yüksek çıkması kötü bişeymiki ben daha iyidir diye düşünüyodum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…