tebrikler, epeyce gecikmiş değil mi, neyse geç olsun güç olmasın
aa şimdiden başladı mı bulantılar, bi 8 haftayı bulur onlar belki daha büyük senin bebiş ya da bünye hassas?aynen oldu ya çok şükür...şimdide iştahsızlıktır gidiyor ne yesem çıkarasım geliyor Allah yardımcımız olsun
aa şimdiden başladı mı bulantılar, bi 8 haftayı bulur onlar belki daha büyük senin bebiş ya da bünye hassas?
inşallah kalp atışlarını da duyarız cinsiyetlerini de öğreniriz tekmelerini de hissederiz vee sonunda sağlıkla kucağımıza da alırızsanırım bünyem hassas işte ayın 19 una kalp atışlaını dinlemek için gidicez doktora..çok heycanlıyım
inşallah kalp atışlarını da duyarız cinsiyetlerini de öğreniriz tekmelerini de hissederiz vee sonunda sağlıkla kucağımıza da alırız
bir de rus takvimine bak bakalım o e diyor, o daha bir tutuyormuş diyorlarayy inşallah canım içimden erkek olacak diyor.çin takvimine baktım ordada erkek.sağlıklı olsunda
bir de rus takvimine bak bakalım o e diyor, o daha bir tutuyormuş diyorlartabi canım hepsi kabulümüz
bir de rus takvimine bak bakalım o e diyor, o daha bir tutuyormuş diyorlartabi canım hepsi kabulümüz
dur bakıyorum şimdi
kızlar meraba, henüz 4 haftalık hamileyim dün öğrendim, nasıl besleniyorsunuz, bir de folik asit kullanıyor musunuz???
maşallah foruma gitmeyeli hamişlerimiz baya çoğalmış herkese hayırlı olsun :) bende perşembe doktora gittim bhcg degerim 680 çıktı doktor 4 gün için güzel artmış dedi. salı günü keseni görebiliriz dedi. ama kızlar benim canım sıkkın bugün sanki bi gariplik var gibi kendimi hamile gibi hissetmiyorum hiç bi belirti yok gibi sizde bazen oluyomu böle düşünceler :/ ne kasıklarımda agrı var ne midemde agrı mide bulantım zaten hiç başlamadı off saka gibi agrılarım geri dönsün istiyorum korkuyorum
canım kanama gibi değildiki akıntının içinde hafif renkliydi ama gene şeffaftı ama bembeyazda n sonra bunu görünce çok korktum dün ağlaya ağlaya bi hal oldum sonra konuştum başkalarıyla resmen kanama gelende var daha koyu akıntı geçirende var kişiden kişiye değişiyor en ufak gene bu gün olsaydı yada akşam kesinlikle gidecektim ama kanama değildi ama insan 2 yıldan sonra korkuyor bu kadar bekledikten sonra bişey olmasın istiyor bebeğine
haftaya gidicem zaten herhagi birşey olursa acile giderim beklemem dinleniyorum işte yormuyorum kesinlikle ondan oldu yormayın sizde kendinizi zaten çocuk 3 ayda anca tam yer ediniyor bağlanıyor dikkat etmek gerekiyor yaa dua edip duruyrum işte bişey olmasın die
canım öyle sürekli bi belirti olcak diye bişi yok, takılma belirtilere daha nerdeyse 9 ayımız var, çok endişelenicez çookkk, inş sağlıkla kucağımıza alırız canım, güzel heycanlar olur bunlar. ben mart ayında 10 haftalık kaybettim bebeğimi, hep kaybedicem korkusu vardı içimde şimdi ise rahat olmaya çalışıyorum, rahat olmak lazım stres olumsuz etkiliyebiliyo, tadını çıkar hamişliğin:))
kızlar bi de bişi sorucam benim bugün tam 4 artı 0 ve dün bakıldı değerime 289 çıktı yüksek bi rakam deil mi zamanına göre 2gündde 2 ye katlaması gerekiyomuş sanırım. yarın bir daha yaptırıcam test..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?