teşekkür ederim, ben dün öğrendim kan testi ile. benim biraz ilginç oldu, dr. bana bu ay yumurtan yok demişti, erken menapoz mu rezerv sıkıntısı mı derken bebek geldiİnşallah gelmez senin de kırmızılar, test yaptın mı?
bende henüz göremedim kesemi onun için çok tedirginim göremeden de rahatlayamıcam heralde. banada salı dedi doktor ama ben salıyı bekleyemicem pzt gidip yine beta hcg değerime baktırıcam çünkü çok huzursuzum :/ ne güzel ikisini bir arada çıkarırsın Allah yardımcımız olsun cnm.
bende pazartesi beta hcg baktırıcam değerimin artma durumunu kontrol ettirmek için, ama kese için acele etmicem aslında keseyle kalp atışını aynı zamanda görsem daha iyi olacak, her biri ayrı bir stres benim için. önce kese var mı, sonra kalp atışı var mı, bundan sonraki aşamada bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendiğim için ultrason çok cazip gelmiyo bu sefer.. allah 9 ay boyunca güzel haberler almayı nasip etsin inş hepimize..
ikinci çocuğun mu canım? bize de büyük sürpriz oldu. En çok da babama ve anneme söylememek için kendimi zor tutuyorum çünkü yumurtam olmadığını söylemiş bulunmuştum(epey üzgündüm o gün söylemek zorunda kalmıştım) ve çok üzülmüşlerdi. Bir an önce geçsin şu zaman da söyleyeyim diye bekliyorumbana da dr bu ay yumurtlamadığımı söylemişti asllında biz bi kaç ay daha ertelemeyi düşünüoduk dr gebe kalamzsın diyince rahat davranmıştık sonuçç bir melek daha geliyo hayatıma
ikinci çocuğun mu canım? bize de büyük sürpriz oldu. En çok da babama ve anneme söylememek için kendimi zor tutuyorum çünkü yumurtam olmadığını söylemiş bulunmuştum(epey üzgündüm o gün söylemek zorunda kalmıştım) ve çok üzülmüşlerdi. Bir an önce geçsin şu zaman da söyleyeyim diye bekliyorum
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.idrar testinde pozitifi gördükten sonra doktora gittim bugün önce ultrasonda baktı ve bişe göremedi sonra alttan baktı çatlamış yumurtayı gördü ve daha rahime yerleşmediğini söyledi daha sonra hcg testi yapınca değer 407 çıktı ve boşuna uğraşmışız daha zaten çok erkenmiş görmek için dedi.ben şimdi alttan muayene ettiği için çok tedirginim halbuki önce test yapsaydı alttan muayeneye gerek kalmıycaktı bu yüzden aynı doktora kesinlikle gitmeyi düşünmüyorum.bu konuyla ilgili bi bilgisi olan var mı acaba riski olurmu alttan muayenenin?:S
eşim anlatmayalım dedievet canım ikinci bebeğim bi kzım var 2 yasında ama istersen durumu anlat istersen onlarında üzüntüsü bi nebze gider
hamileliğin sağlıklıysa sorun olmaz canım çünkü sonuçta o zaman ilişki de yasak değil ve ilişkiden çok daha az riskli birşey vajinal ultrason. Zaten erken haftalarda başka türlü görünmez. Ama riskli hamilelikse bakmaması lazım alttanMerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.idrar testinde pozitifi gördükten sonra doktora gittim bugün önce ultrasonda baktı ve bişe göremedi sonra alttan baktı çatlamış yumurtayı gördü ve daha rahime yerleşmediğini söyledi daha sonra hcg testi yapınca değer 407 çıktı ve boşuna uğraşmışız daha zaten çok erkenmiş görmek için dedi.ben şimdi alttan muayene ettiği için çok tedirginim halbuki önce test yapsaydı alttan muayeneye gerek kalmıycaktı bu yüzden aynı doktora kesinlikle gitmeyi düşünmüyorum.bu konuyla ilgili bi bilgisi olan var mı acaba riski olurmu alttan muayenenin?:S
benim ilk gebeliğimde olmustu aynı durum ben de çok kızmıustım ama allaha sukur bi sıkıntı olmadı saglıkla dogdu sımdı 2 yasın da
eşim anlatmayalım dedibekleyelim bakalım biraz kalp atışını duyunca söyleriz sanırım
hamileliğin sağlıklıysa sorun olmaz canım çünkü sonuçta o zaman ilişki de yasak değil ve ilişkiden çok daha az riskli birşey vajinal ultrason. Zaten erken haftalarda başka türlü görünmez. Ama riskli hamilelikse bakmaması lazım alttan
selam kızlar bende yenibir mayıs annesiyim sat ım 26 ağustos ve benimki kaza oldu elimdeoğlum daha9 aylık karnımdakini öğrendiğimde şok oldum çok zorlanıyorum zorlacam dahada ama hayırlısı böleymiş ilk doğum sezeryn sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim[/QUOTE
aaa hayırlısı yaa nasip sadece sezaryanmış birde ama nasip kısmet allah ikinciyi hemen nasip etmiş sen anlamadan bile :))::) benim ilk bebeğim allah hepsini sağ sağlim kucağımza almayı nasip etsin :):):)
Ağrı nasıl bir ağrı canım? adet sancısı gibi mi eğer öyleyse korkulacak birşey yok hamilelik belirtileri ile adet belirtileri çok benzer normal yani, senin bebiş de henüz çok küçük, kese için daha erken olabilir. Yat dinlen, ağrı artarsa veya kanama olursa doktorunu ara canım.kızlar ya benim dün çok ağrım oldu şuan hiçbirşey yok ama sağ kasığımda elimi koyduğumda atıyordu yani okadar neden böyle olur ki aklıma türlü türlü şeyler geliyor ya dış gebelikse ama tüplerim açık rahim filmi çekindim ama neden olur ki arada karnımın alt bölgesinde de oluyor da dün orası çok ağrıdı ya.:8 sanırım keseyi görmeden rahat edemicem birde o tarafımda yumurtlama olmamıştı benim sol tarafımda olmuştu yani orası ne alaka anlamadım gitti off offf aklıma türlü türlü şeyler geliyor ama onun ağrısı daha fazla oluyormuş heralde benim öyle değil şuan hiç yok mesela birde akıntı oluyormuş kahverengi oda yok bilmiyorum yaa ama genede beta hcg yükseliyormuş düşün düşün aklıma neler neler geliyor ah bir görseydim bebeğimi perşembe gidicem ama bakalım ozamn görüncekemi
o hesaplar bende de çok karışacak çünkü güya bu ay yumurtam yoktu, düz hesap SATtan hesaplayım diyorum ben de,sonradan düzeltirizevet sonradan araştırdığıma göre hamileliğin başlangıcında vajinal ultrason normalmiş ama ilk olunca insan herşeyden korkuyo.henüz çok yeniymiş beta hcg 407 çıktı ben en son 31 ağustosta regl oldum tahminime göre 5 haftalık diyodum ama bu değere göre 3-4 hafta arası çıktı.adetlerim biraz tuhaf olduğu için hesaplamalarım tutmuyo sanırım 15 günde bir 10 gün süre ile adet olunca bana göre 11 gün geçmişti adetim ama meğer 31 eylülden sonraki günler gecikme olarak sayılıyomuş zaten 3 idrar 2 kan testi sonucunda hamile olduğum ortaya çıktı inatla 2 günde bir yaptırınca:)
canım üzülme, sen üzüldükçe bebeğini de üzeceksin. Derin nefes al. Yat ve dinlen, çok dolaşma. Kasık ağrılarının şiddeti önemli, başka bir arkadaşa da yazmıştım, anlık batmalar adet sancısı gibi sancılar gayet normal. Akıntı da gayet normal. Eğer akıntı renk değiştirirse ve bu tek damla değil de sürekli ise kahverengi, kırmızı vs. doktoruna git,bebeğin tutunması için ilaç verecektir. Bizim bağışıklık sistemimiz şu an Mevlana gibi "ne olursan ol gel" diyor. Bebek vücudumuza yabancı, ona zarar vermemek için sistem etkisini azaltıyor. Bu da bizi hastalıklara daha açık hale getiriyor. Bir çok kadın hamilelikte soğuk algınlığı geçirmiştir (hatta şu an bende de var). İlaç alma, doğal yollarla geçirmeye bak. Bir de çok çok artarsa doktora git, hani zatürreye çevirecek gibi olursa bebek için o zaman tehlikeli.Selam kızlar ben de 6 haftalık hamileyim.Benimde günlerdir özellikle sol kasığım çok ağrıyor.Bi de devamlı sarı akıntım var..Enfeksiyon desem kaşıntı ve yanma yok..Sizde de aynı durum var mı?Bu arada grip oldum..Bebeğime zararı olur mu
Selam kızlar ben de 6 haftalık hamileyim.Benimde günlerdir özellikle sol kasığım çok ağrıyor.Bi de devamlı sarı akıntım var..Enfeksiyon desem kaşıntı ve yanma yok..Sizde de aynı durum var mı?Bu arada grip oldum..Bebeğime zararı olur mu
Ağrı nasıl bir ağrı canım? adet sancısı gibi mi eğer öyleyse korkulacak birşey yok hamilelik belirtileri ile adet belirtileri çok benzer normal yani, senin bebiş de henüz çok küçük, kese için daha erken olabilir. Yat dinlen, ağrı artarsa veya kanama olursa doktorunu ara canım.
o hesaplar bende de çok karışacak çünkü güya bu ay yumurtam yoktu, düz hesap SATtan hesaplayım diyorum ben de,sonradan düzeltiriz
bnde aranıza yeni katıldm ama yazılarınızı takip ediyodm. bnde 2 gün önce öğrendm hamile olduğumu doğm günmde hediyelern en büyüğü oldu bna :) allah isteyen herkese nasip etsn arkadaşlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?