Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

İnşallahh Rabbim sizlerede nasip eder. Son adet tarihim 2 eylüldü cnm :) şimdî listenin başında ben mi olucam ne güzel

2. hamişimiz geldi canım, tahmini doğum tarihine göre sıralıyorum sizi

2. olişimi ekim ayında hamile kaldım ve haziranda doğum yapdım ..aslan burcudur çok inatci ama :)9

2. olişimi ekim ayında hamile kaldım ve haziranda doğum yapdım ..aslan burcudur çok inatci ama :)9

Ne güzel yani inatçı oluşu değil, ekimde hamile kalıp haziranda doğum yapmak İnşallah benim de öyle olur, bu ay alırım haberini bebişimin
Geçen yıl mı doğum yaptın canım sen? Bu arada aslan burcu temmuz - ağustos değil miydi :44:

Son düzenleme:
bu arada beklenen doğum tarihim 5 haziran :) 6 haziran 4. evlilik yıldönümümüz olacak inşallah o gün gelir bebişim:) en güzel hediye olur

benim de tahmini doğum 5 haziran 29 eylülde öğrendm bn de :)

benim son adet tarihim 14 ağustos ama geç döllenme olmuş sanırım 5 hafta 2 günlük hamileyim sanırım haziran başında alıcam bebişimi kucağıma.

Ekledim sizleri anniş adaylarım:13: Hayırlı uğurlu olur inşallah, bize de nasip olur inşallah

teşekkür ederm ben nasıl görebilirim acaba listeyi inşallah Allah'ım isteyen herkese nasip eder :)

Kızlar beni de eklermisiniz listeye gerçi daha çok yeni hamileliğim umarım sorunsuz devam eder??sat 6 eylül

Maşallah listemiz dolmuş iyice yeni anne adaylarımızıda tebrik ederimm :)

selam kızlarrrr...
ben henüz hamilemiyim bilmiyorum..SAT 5 Eylül..
yaklaşık 1 hafta önce bir test yaptırdım ama sonuç negatifti.doktor henüz erken bekle dedi..
ben de şimdi adetimin gecikmesi olacak mı onu bekliyorum...:18:
ay inşallah hayırlı haberlerle aranıza katılırımm...
bu arada bebişi olanlara hayırlı olsunnnnnnnn

Merhabalar ben yeniyim aslında uzun zamandır takip ediyodum sonunda aranıza katılmaya karar verdim öncelikle hamişleri tebrik ediyorum.. inş. isteyen herkes hamiş kalır sağlıklı cici bebişleri olur ve tabi bende listeye girebilirim =)

Günaydın cici anneler
Bugün güzel bi gün olacak inşallah.
Bu arada dün ilk ovu testimi yaptım çok silik çıktı 2.çizgi.Biraz bugün bakayım ne alemde yumpoşlar
Bu arada akşam 6,5ta yapıyorum testleri yanlış çıkmaz demi sonuç.İşyerine götürmek istemedim testleri.Millet beklenti içinde zaten imalı imalı gülüşler var :)

hadı hayırlısı

peki son adet tarihin ne zmndı??? ben de ona göre test yapiyim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…