Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

25 eylüldü.Benim adetlerim bazen 26 bazen 30 oluyor..O yüzden erken başladım teste.Tecrübeli arkadaşların önerisine uydum.

hmm anladım benim daha beklmem gerek anlaşılan
SAT 5 ekimdi bnm
ama kimisi diyorki bazı testler hatalı sonuç verebiliyormuş. umarım doğrudur ve hamişsindir
bence hemen doktora gitmelisin

teşekkür ederiz arkadaşım darısı başına inşallah :) benim 2 eylüldü cumartesi akşamı yaptım test ve çıktı. adetim gecikmiş sayılmazda o gün yada ertesi gün olmam gerekiyodu. adet günün geldiyse büyük ihtimalle çıkar sonucun. silik çıkıyosa eğer pozitif olduğunu sölüyor herkes çünkü benimde öleydi. eğer hamile değilsen kesinlikle 2. çizgide bişey çıkmazmış. güzel haberlerini bekliyoruz :)

hayırlı haberleri bekliyoruz inşallah :)

Son düzenleme:
hmm anladım benim daha beklmem gerek anlaşılan
SAT 5 ekimdi bnm
ama kimisi diyorki bazı testler hatalı sonuç verebiliyormuş. umarım doğrudur ve hamişsindir
bence hemen doktora gitmelisin

Kız ne doktoru daha dün başladı yeni sezon 22 ekimde adet gelmeyince gideceğim inşallah bebeklerimi öğrenmeye

Beni de listeye ekler misiniz? Son adet tarihim : 29 Ağustos
Muhtemel doğum tarihi : 06.06.2013

Tam adet olmam gereken gün(26.09.2012) ovülasyon testiyle anladım hamile olduğumu.Ertesi gün 2 tane gebelik testi aldım ve ikisi de pozitif çıktı.O akşam kan verdim,değer 642,1 çıktı.

hayırlı olsun canımm :)

kuzumm actığın topikler hepimize hayırlı kısmetli gelsin gelirkende bebişlerimizi getirsin inşallah
daha benim cok var öğrenmeme ama olsun yıne de gelip yazmak istedim dilerim hepimiz burda yıne buluşurus....

Oyyy, canımcım hoşgeldin İnşallah biz de bu listeye gireceğiz tatlım, inşallaaahhh :13:

Hoşgeldin, hayırlı olsun canım

haziran anneleri kan testi yaptıran var mı aranızda yoksa idrar testiyle mi öğrendiniz hamile olduğunuzu ?

Benim Sat 5 eylül şu bi kaç gün geçmek bilmedi adetime 3 gün var acaba şimdiden test yapsam idrarda sonuç doğru çıkar mı adetlerim genelde düzensizdir bekliorum ama çok heycanlıyım =)

Son düzenleme:
haziran anneleri kan testi yaptıran var mı aranızda yoksa idrar testiyle mi öğrendiniz hamile olduğunuzu ?

önce iki tane idrar testi yaptım pozitif çıkınca ertesi gün kan testi yaptırdım ben :)

Benim Sat 5 eylül şu bi kaç gün geçmek bilmedi adetime 3 gün var acaba şimdiden test yapsam idrarda sonuç doğru çıkar mı adetlerim genelde düzensizdir bekliorum ama çok heycanlıyım =)

belirtilerin var mı canım

belirtilerin var mı canım

Canım hani araştırdığım kadarıyla forumda yazan hamilelik belirtileriyle filan uyuşan belirtiler var kasıklarımda ağrı akıntı miğdemde yanma ama bunlar adet belirtisi gibide oluo arada kaldım tek farkı hislerim olumlu bide ilk denememiz =)

aynı belirtiler bendede vardı forumda okudukça heyecanlanıyodum :) inşallah sende iyi haberler alıcak gibisin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…