25 eylüldü.Benim adetlerim bazen 26 bazen 30 oluyor..O yüzden erken başladım teste.Tecrübeli arkadaşların önerisine uydum.
Kızlar beni de eklermisiniz listeye gerçi daha çok yeni hamileliğim umarım sorunsuz devam eder??sat 6 eylül
selam kızlarrrr...
ben henüz hamilemiyim bilmiyorum..SAT 5 Eylül..
yaklaşık 1 hafta önce bir test yaptırdım ama sonuç negatifti.doktor henüz erken bekle dedi..
ben de şimdi adetimin gecikmesi olacak mı onu bekliyorum...:18:
ay inşallah hayırlı haberlerle aranıza katılırımm...
bu arada bebişi olanlara hayırlı olsunnnnnnnn
Günaydın cici anneler
Bugün güzel bi gün olacak inşallah.
Bu arada dün ilk ovu testimi yaptım çok silik çıktı 2.çizgi.Biraz bugün bakayım ne alemde yumpoşlar
Bu arada akşam 6,5ta yapıyorum testleri yanlış çıkmaz demi sonuç.İşyerine götürmek istemedim testleri.Millet beklenti içinde zaten imalı imalı gülüşler var :)
Listemiz bu topiğin ilk sayfasında canım http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...nu-ogrenip-haziran-ayinda-anne-olacaklar.html
hmm anladım benim daha beklmem gerek anlaşılan
SAT 5 ekimdi bnm
ama kimisi diyorki bazı testler hatalı sonuç verebiliyormuş. umarım doğrudur ve hamişsindir
bence hemen doktora gitmelisin
Beni de listeye ekler misiniz? Son adet tarihim : 29 Ağustos
Muhtemel doğum tarihi : 06.06.2013
Tam adet olmam gereken gün(26.09.2012) ovülasyon testiyle anladım hamile olduğumu.Ertesi gün 2 tane gebelik testi aldım ve ikisi de pozitif çıktı.O akşam kan verdim,değer 642,1 çıktı.
kuzumm actığın topikler hepimize hayırlı kısmetli gelsin gelirkende bebişlerimizi getirsin inşallah
daha benim cok var öğrenmeme ama olsun yıne de gelip yazmak istedim dilerim hepimiz burda yıne buluşurus....
Beni de listeye ekler misiniz? Son adet tarihim : 29 Ağustos
Muhtemel doğum tarihi : 06.06.2013
Tam adet olmam gereken gün(26.09.2012) ovülasyon testiyle anladım hamile olduğumu.Ertesi gün 2 tane gebelik testi aldım ve ikisi de pozitif çıktı.O akşam kan verdim,değer 642,1 çıktı.
aramıza hoşgeldin cnm hayırlı olsunn :)
Kız ne doktoru daha dün başladı yeni sezon22 ekimde adet gelmeyince gideceğim inşallah bebeklerimi öğrenmeye
haziran anneleri kan testi yaptıran var mı aranızda yoksa idrar testiyle mi öğrendiniz hamile olduğunuzu ?
Benim Sat 5 eylül şu bi kaç gün geçmek bilmedi adetime 3 gün var acaba şimdiden test yapsam idrarda sonuç doğru çıkar mı adetlerim genelde düzensizdir bekliorum ama çok heycanlıyım =)
belirtilerin var mı canım
Canım hani araştırdığım kadarıyla forumda yazan hamilelik belirtileriyle filan uyuşan belirtiler var kasıklarımda ağrı akıntı miğdemde yanma ama bunlar adet belirtisi gibide oluo arada kaldım tek farkı hislerim olumlu bide ilk denememiz =)
önce iki tane idrar testi yaptım pozitif çıkınca ertesi gün kan testi yaptırdım ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?