Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

kızlar bende bugün idrar testi yaptım. bi gölge gibi hafif bişi belirdi. sabah gene yapcam

Golge gibi cıktıysa buyuk ihtimalle hamilesin cnm
Benimkide ilk golge gibiydi hatta eşim artık hayali çizgiler gormeye başladın demişti ama hamileymişim bence 1 gün sonra tekrar et testi

kızlar bende bugün idrar testi yaptım. bi gölge gibi hafif bişi belirdi. sabah gene yapcam

24ağustos son adetim en son pazar gunü beta hcg 57 çıktı Perşembe doktora gidilen bende bu sabah idrar testi yaptım aynen gölge gibi çıktı

Golge gibi cıktıysa buyuk ihtimalle hamilesin cnm
Benimkide ilk golge gibiydi hatta eşim artık hayali çizgiler gormeye başladın demişti ama hamileymişim bence 1 gün sonra tekrar et testi

sabah yapcam gene. emin olamadım bende. hayali görüyorum sandım. insanın gözü bozuk olur hafif karartı görür ya. öle gördüm . bende hayali çizgi olarak değerlendirdim :) yarın tekrarlıcam

ozaman vardır canm cunku yoksa hiçbişey cıkmıyormus

evet öleymiş hatta ben yaptığımda baktım bişey yok içeri eşimin yanına gittim olmadığını sölemeye bide baktım bişeyler çıkmaya başladı :) benimde silikti biraz onun için 2. yi yaptım ondada öle çıktı. yani azıcık bile karartı varsa bebiş geliyo inşallah :)

inş. bugünde öle yorgun ve uykusuzdum ki gözlerime de inanamadım açıkcası. yarın yaptığıma inancam :)

inş bakalım. şu anda hiç düşünmüom. test yapmadan önce içim içimi yiyordu şu an bi dinginlik çöktü

24ağustos son adetim en son pazar gunü beta hcg 57 çıktı Perşembe doktora gidilen bende bu sabah idrar testi yaptım aynen gölge gibi çıktı

beta hcg değerine göre de var görünüyo cnm inşallah hamilesindir :)

ayyy arkadasım keske bütün bunları bende yasasam :66

Merhaba arkadaşlar. Bende uzun zamandır takip ediyordum siteyi, üye olmak bu zamana kısmetmiş. Benim SAT 3 Eylül. 28 eylül cuma evde test yaptım 2.çizgi silik çıktı. sonra 1 ekim p.tesi testi tekrarladım iki çizgi de belirgindi bende ertesi günü yani dün doktora gittim. Doktor karından ultrasonla baktı ve çok küçük bir şey görünüyor belli olmuyor kan testi yapalım dedi. bhcg testinde çıkan değer 281.90. doktora gösterdim o da değerin çok düşük haftaya tekrar gel dedi. Ben de hamilesin demesini bekliyordum tabi öyle söyleyince heyecanım sevincim kursağımda kaldı.
Ya benim anlamadığım, her yerde yazıyor daha 3-4 haftalık bebek karından ultrasonla görünmez diye, bunu doktor bilmiyor mu yaa.. doktor SAT ne zamandı diye de sormadı sadece günün ne kadar geçti dedi. Kafam iyice karıştı akşamdan beri canım da sıkıldı. Siz ne dersiniz bu duruma.. Bu arada karar verdim; haftaya değil 2 gün sonra cuma günü gideceğim tekrar hastaneye daha fazla bekleyemem..

aynı belirtiler bendede vardı forumda okudukça heyecanlanıyodum :) inşallah sende iyi haberler alıcak gibisin :)

iNŞ. Çok saol tüm isteyenlere nasip olsun.. =) adet gününübeklemeye dayanamicak gibiyim bugun test yapabilirim ama korku sardı içimi

İnş. hamişsindir cnm ki büyük ihtimalle oyle gibisin iyi haberlerini alırsında için rahatlar kısa zamanda.. darısı başıma =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…