sonuçları nasıl çıktı ?
ben bi tanıdıkta yaptırdım telefonla sadece pozitif diye haber verdi bilmiyodum ben değerleri olduğunu :)
kızlar bende bugün idrar testi yaptım. bi gölge gibi hafif bişi belirdi. sabah gene yapcam
24ağustos son adetim en son pazar gunü beta hcg 57 çıktı Perşembe doktora gidilen bende bu sabah idrar testi yaptım aynen gölge gibi çıktı
Golge gibi cıktıysa buyuk ihtimalle hamilesin cnm
Benimkide ilk golge gibiydi hatta eşim artık hayali çizgiler gormeye başladın demişti ama hamileymişim bence 1 gün sonra tekrar et testi
kan testine pozitif mi dedi sen sonuç kağıdını görmedn yani ?
ozaman vardır canm cunku yoksa hiçbişey cıkmıyormus
evet öleymiş hatta ben yaptığımda baktım bişey yok içeri eşimin yanına gittim olmadığını sölemeye bide baktım bişeyler çıkmaya başladı :) benimde silikti biraz onun için 2. yi yaptım ondada öle çıktı. yani azıcık bile karartı varsa bebiş geliyo inşallah :)
inş. bugünde öle yorgun ve uykusuzdum ki gözlerime de inanamadım açıkcası. yarın yaptığıma inancam :)
24ağustos son adetim en son pazar gunü beta hcg 57 çıktı Perşembe doktora gidilen bende bu sabah idrar testi yaptım aynen gölge gibi çıktı
Ay ne güzel olur benimde adım yazsa son adet tarihimde 25 eylül 2012 olsaKussam,başım dönse,canım şeftali çekse Kıyafetlerime giremesem.Dolmuşta bana yer verseler :) Düğünlerde nişanlarda hamile kıyafeti abiye giysem.
benide yazınnn bugün ögrendimm 28agustos son reglimdi 3 4 haftalk hamileyim:==))
aynı belirtiler bendede vardı forumda okudukça heyecanlanıyodum :) inşallah sende iyi haberler alıcak gibisin :)
Merhaba arkadaşlar. Bende uzun zamandır takip ediyordum siteyi, üye olmak bu zamana kısmetmiş. Benim SAT 3 Eylül. 28 eylül cuma evde test yaptım 2.çizgi silik çıktı. sonra 1 ekim p.tesi testi tekrarladım iki çizgi de belirgindi bende ertesi günü yani dün doktora gittim. Doktor karından ultrasonla baktı ve çok küçük bir şey görünüyor belli olmuyor kan testi yapalım dedi. bhcg testinde çıkan değer 281.90. doktora gösterdim o da değerin çok düşük haftaya tekrar gel dedi. Ben de hamilesin demesini bekliyordum tabi öyle söyleyince heyecanım sevincim kursağımda kaldı.
Ya benim anlamadığım, her yerde yazıyor daha 3-4 haftalık bebek karından ultrasonla görünmez diye, bunu doktor bilmiyor mu yaa.. doktor SAT ne zamandı diye de sormadı sadece günün ne kadar geçti dedi. Kafam iyice karıştı akşamdan beri canım da sıkıldı. Siz ne dersiniz bu duruma.. Bu arada karar verdim; haftaya değil 2 gün sonra cuma günü gideceğim tekrar hastaneye daha fazla bekleyemem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?