Bende de var o korku
Kızlar ya ben çok üşüyorum.Şuan üzerimde bi kazak,onun üstünce uzun kalın hırka üstüne de polar .:18::18::18::18:
siz hangi cinsiyet şeyine bakıyorsunuz banada söyleyin merak ettim benimki çin takvimin kız çıktı ama
Bendeeeeeeee :))) İnşallah hasta olmayız. Malum ilaç vs yok artık. Bende bide çok fena şişkinlik var. Görseniz abartmıyorum 6 aylık hamile gibiyim. Kabızım. Uykusuzum.( Düşünmekten uyuyamıyorum
usttekıne hamıle kaldıgın gunu yazıyorsun kesın bılmıyorsan due date yazıyo orayı işaretleyip bittiği gunu yazıyosun ıstersen ben bakıyım sana
Bende de var aynılarıBugün doktoru beklerken konuşuyoduk hamilelerle kaç haflak dedim bkaç kişiye.Biri günüm dedi diğeri de 6 aylık.Benim karnım kadardı karınları Elma ye cnm belki bağırsağın çalışır..
bu dertler bende de varve kendımı o kadar kötüü hissettiriyorkı...midem bulanmasını o kadar cok istiyorumkı... olmadıgı zaman korkuyorum cunku:S:S
Ben ahir ömrümde şu 2 haftada yediğim kadar yemek yemedim. Ondan şiştim aslında.Herkes bu evrede iştahsızlaşır ben deli gibi yiyorum ne bulursamBide hamilelik hormonları da yapıyormuş gaz, kabızlık filan. Geçecek inşallah da üzülüyorum kendimi böyle görünce
5.haftadan sonra görünmesi lazım bn 7.haftama girdm inşallah normal ultrasonla görünür
ben de hiçbir belirti yok hatta o ilk günkü heyecan bile yok unutuyorum çoğu zaman kendime kızıyorum rahat bi hamilelik geçiriceksn diyolar ama insan da bi işaret istiyo bi arkadaş yazmış duygusallıktan eser yok odun gibiym diye aynen ben de öyleyim..
Bendeeeeeeee :))) İnşallah hasta olmayız. Malum ilaç vs yok artık. Bende bide çok fena şişkinlik var. Görseniz abartmıyorum 6 aylık hamile gibiyim. Kabızım. Uykusuzum.( Düşünmekten uyuyamıyorum
Beyaz ekmeği kesip tam buğday ekmeği yiyorum ben artık çünkü zaten normalde kabızlık sorunum var hamileliktede malum iyice artıyo diye tedbirimi aldım.Yeşil elma özellikle aç karnına çok iyi geliyo ve ben yoğurduma çorbama yulaf katıp yiyorum hem kalsiyum var içinde hem tok tutuyo hemde bağırsakları çalıştırıyo.bendede feci iştah açılması var çok korkuyorum kilo alıcam diye gece yarısı açlığıma uyanıyorum dolapta ne varsa yiyorum valla:S hele turşu görmiiim hiç dayanamıyorum yazarken bile ağzım sulandı:):):)böyle giderse birde diyetisyene gitmem gerekicek
Fazla yeme turşuyu cnm..Bende senin gibi sağlıklı besleniyorum..Kilo almaktan çok korkuyorum ..En azından şimdilik
Kilo durumu beni de korkutuyor. Zaten alıcaz da inşallah sınırlar içerisinde kalır :)) Ben bugün son defa izin verdim kendime istediğimi yiyorum ama yarından itibaren herşey değişecek.
Beyin gelişimi içinde en faydalı besinler ceviz ve balık bence. Doğal yollardan almak en sağlıklısı :))
Sorun hamileliğimde değil. Bende. Henüz hissedemiyorum neler olduğunu. Allah sağlıkla devam ettirsin inşallah. Korkuyorum galiba biraz :)
kızlar ben normalde reflü hastasıyım ve her gün troid ilacı kullanmak zorunda olduğum için ki hamilelikte troid büyük risk almak zorundayım dr um söledi, mide koruyucu da içmek zorundayım bu durumda ama bugün mide yanmasından ölüyorum normalde koruyucu aldım zaman bi problem olmuyordu ama bugün uyaandımdan beri çok kötüyüm herşey mideme dokunuyor napıcanı şaşırdım. 9 ay bu şekilde nasıl geçicek, bi de karın büyüdükçe mideye baskı yapacak ve hamilelik reflüsü başlıcak allahım çok zor sabahtan beri ağlıyorum yanmadan hiç mi geçmez(( bi önerisi yada bilgisi olan var mı???
hiç bilmiyorum canım. doktor yakınım var. bi soracağım senin için. inşallah sıkıntılı geçirmezsin hamileliği
Fazla yeme turşuyu cnm..Bende senin gibi sağlıklı besleniyorum..Kilo almaktan çok korkuyorum ..En azından şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?