Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

Bende de var o korku

Kızlar ya ben çok üşüyorum.Şuan üzerimde bi kazak,onun üstünce uzun kalın hırka üstüne de polar .:18::18::18::18:

Bendeeeeeeee :))) İnşallah hasta olmayız. Malum ilaç vs yok artık. Bende bide çok fena şişkinlik var. Görseniz abartmıyorum 6 aylık hamile gibiyim. Kabızım. Uykusuzum. ( Düşünmekten uyuyamıyorum

Bendeeeeeeee :))) İnşallah hasta olmayız. Malum ilaç vs yok artık. Bende bide çok fena şişkinlik var. Görseniz abartmıyorum 6 aylık hamile gibiyim. Kabızım. Uykusuzum. ( Düşünmekten uyuyamıyorum

Bende de var aynılarıBugün doktoru beklerken konuşuyoduk hamilelerle kaç haflak dedim bkaç kişiye.Biri günüm dedi diğeri de 6 aylık.Benim karnım kadardı karınlarıElma ye cnm belki bağırsağın çalışır..

Ben ahir ömrümde şu 2 haftada yediğim kadar yemek yemedim. Ondan şiştim aslında.Herkes bu evrede iştahsızlaşır ben deli gibi yiyorum ne bulursam Bide hamilelik hormonları da yapıyormuş gaz, kabızlık filan. Geçecek inşallah da üzülüyorum kendimi böyle görünce

bu dertler bende de var ve kendımı o kadar kötüü hissettiriyorkı...midem bulanmasını o kadar cok istiyorumkı... olmadıgı zaman korkuyorum cunku:S:S

yok hiç merak etme ben bugün dra gittim keseyi gördü çok normal gözüküyo herşey dedi herkes aynı değil bu belirtilerin olmaması kuşkulandırmasın seni bende korkuyodum ama bugün rahatladım

Ben firenliyorum kendimi ..Tam kilo veremişken hamile kaldım..Çok dikkat ediyorum yediklerimeBenimde biraz açıkldı iştahım..Doktor da sordu,iştahda azalma varmı diye.Aksine arttı dedimGaz sancısı oluyo bazen bende..İnş sağlıklı bi şekilde sadece bebeğe kilo aldırarak gireriz doğuma

Hıhı benim o:) :)odun geldim odun gidicem heralde anneliktede böyle olcaksam vay bebişimin haline

aynen bende öyleyim zaten vardı göbişimde bu iki aydır çok daha fazla..pantolonlarım sıkıyo

Beyaz ekmeği kesip tam buğday ekmeği yiyorum ben artık çünkü zaten normalde kabızlık sorunum var hamileliktede malum iyice artıyo diye tedbirimi aldım.Yeşil elma özellikle aç karnına çok iyi geliyo ve ben yoğurduma çorbama yulaf katıp yiyorum hem kalsiyum var içinde hem tok tutuyo hemde bağırsakları çalıştırıyo.bendede feci iştah açılması var çok korkuyorum kilo alıcam diye gece yarısı açlığıma uyanıyorum dolapta ne varsa yiyorum valla:S hele turşu görmiiim hiç dayanamıyorum yazarken bile ağzım sulandı:):):)böyle giderse birde diyetisyene gitmem gerekicek

Fazla yeme turşuyu cnm..Bende senin gibi sağlıklı besleniyorum..Kilo almaktan çok korkuyorum ..En azından şimdilik

Fazla yeme turşuyu cnm..Bende senin gibi sağlıklı besleniyorum..Kilo almaktan çok korkuyorum ..En azından şimdilik

yememem gerekiyo zaten kabızlık için ve mide için zararlı dizginlemem lazım kendimi:)ya balık yağı hapı filan kullananınız var mı bu arada ben almayı düşünüyorum beyin gelişimi için çok önemliymiş özellikle ilk ve son 3 ayda??

Kilo durumu beni de korkutuyor. Zaten alıcaz da inşallah sınırlar içerisinde kalır :)) Ben bugün son defa izin verdim kendime istediğimi yiyorum ama yarından itibaren herşey değişecek.
Beyin gelişimi içinde en faydalı besinler ceviz ve balık bence. Doğal yollardan almak en sağlıklısı :))

ama ben balık yiyemiyorum çok rahatsız ediyo kokusu normaldede yiyemiyodum midem bulanıyo her yedikten sonra malesef yoksa hazır balık mevsimi tabi direk kendisini yemek daha mantıklı olur

kızlar ben normalde reflü hastasıyım ve her gün troid ilacı kullanmak zorunda olduğum için ki hamilelikte troid büyük risk almak zorundayım dr um söledi, mide koruyucu da içmek zorundayım bu durumda ama bugün mide yanmasından ölüyorum normalde koruyucu aldım zaman bi problem olmuyordu ama bugün uyaandımdan beri çok kötüyüm herşey mideme dokunuyor napıcanı şaşırdım. 9 ay bu şekilde nasıl geçicek, bi de karın büyüdükçe mideye baskı yapacak ve hamilelik reflüsü başlıcak allahım çok zor sabahtan beri ağlıyorum yanmadan hiç mi geçmez(( bi önerisi yada bilgisi olan var mı???

Sorun hamileliğimde değil. Bende. Henüz hissedemiyorum neler olduğunu. Allah sağlıkla devam ettirsin inşallah. Korkuyorum galiba biraz :)

bence korkmamalısın. annelik bu. başka bişeye benzermi hiç.

kızlar yediğinize içtiğinize dikkat edin. ben kilo almayan bi tipim. eşim çok yediriyor bana sevgililik zamanından beri böyle. umarım almam kilo. bu kez de inatla zayıflamazmışım doum sonrası ödem de çok fazla oluyor hamilelikte, fazla tuzdan uzak durmaya çalışalım

hiç bilmiyorum canım. doktor yakınım var. bi soracağım senin için. inşallah sıkıntılı geçirmezsin hamileliği

neden turşuyu fazla yemeyelim zaarrı mı olur şalgam suyunun felan ben çok içtim hala içesim var ama dur dedim kendime :)):):): midemde felan sorun yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…