Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

Aktardan papatya alıp suda kaynatıp 10 akika havluyla kafanı örtüp buharında durduğunda baya faydası oluyor. 10 dk ardarda durmak zor olduğu için ben 5 dk durup sonra bi daha kaynatıp bi daha 5 dk duruyorum. Bende yıllardır Alerji ve Sinijüt var bu yöntem genzi çok rahatlatıyo ve tıkanıklığı açıyor. Bu arada cildi de çok güzel temizliyo siyah noktaları falan da baya götürmüştü bende :)) Bi taşla iki kuş yani :)

canım ben hamile kaldıgım tahmini günü yazdım şükür doğru çıktı:) eylül yazdı.. aMA buna göre kız

cnm çok sevindim senin ve bebişin adına... inşş sağlıklı bir şekilde kucağınada alırsın...hadi bakalım darısı bana,bende haftaya kontrole gidicem...

canım alttan mı bakıldı ben de yarın gidicem ama alttan ultrason hiç istemiyorum..

canım alttan mı bakıldı ben de yarın gidicem ama alttan ultrason hiç istemiyorum..

Vajinal ultrason zararlı mı bebiş için? yani ya dr yanlış bi haraket yapar da bebişe zarar verirse diye korkutuyo insanı. Normal ultrasonla kese kaçıncı haftada gözüküyo??

Vajinal ultrason zararlı mı bebiş için? yani ya dr yanlış bi haraket yapar da bebişe zarar verirse diye korkutuyo insanı. Normal ultrasonla kese kaçıncı haftada gözüküyo??
5.haftadan sonra görünmesi lazım bn 7.haftama girdm inşallah normal ultrasonla görünür

bu dertler bende de var ve kendımı o kadar kötüü hissettiriyorkı...midem bulanmasını o kadar cok istiyorumkı... olmadıgı zaman korkuyorum cunku:S:S

benim gibi süt içmeyi sevip üç gündür süt içmekte zorlanan varmı ne yapmalıyım. sütten aldığım kalsiyumu başka hangi gıdalardan alabilir inanın içemiyom agzımın tadını bozuyor...

bende süt içemıyorum ama nedeni gaz sancısından gecenın bır yarısı kıvranmam .. doktor o zaman sabah aksam bir kase yogurt yemeyı ıhmal etme dedı.. ben onu bıle zor yapıyorum artık canım hiç istemıyor.. yogurt yemeyı ıhmal etme o zaman

bu cinsiyet tahmini olayı kafama takıldı lütfen cvp ben de yapmak istiyorummm

ben şimdi aynı yere tahmini hamile kalabileceğim gün yazdım bu sefer haziran ve kız çıktı

Ben de tahmini hamile kaldığım günü yazdım bu seferde ağustos ve erkek çıktı. bu siteye göre ya 7 aylık ya da 11 aylık doğurcam :)

bende de agustos cıktı çinli kameri ayda bakıcagınız ay agustos yazıyor yukarıda bılmıyorum neden öle

ya neyse üzerine düşünmek istemiyorum o kadar çok kötü iihtimal var ki Allah'ım hepsinden korusun da bizleri ömür boyunca hayırlı olucak bir evlat verisn inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…