arkadaşlar bende geniz akımtısı var hiç rahat nefes alamıyorum hep tıkıyor beni bazen hapşırtıyor doktora gittim kaç kere ama gitmedi şimdi ise ahmileyim ama dayanamıyorum ki antibiyotikte kullanamıyorum bildiğiniz doğal bir yol var mı
ayy benım ıyıce aklım karıstı yaa ben gunumu kesın bıldıgım için hemen baktım ama bitiş dediği bat herhalde diğeri de hamıle kaldıgın gun onu bılıyom :) senın satın 3 eylul se 14 den 17 ye kadar denedım hepsı kız cıktı :O
pozitif cımıs zaten canım ıdrar da cıkmıs hemde hayırlısıyla hamılesındır :))neden cumartesı alıyosun o kdar uzun suruyo
bu hesaplama ne kızlar benim haberim ve hiç bir fikrim yok şu an :)evet nisan ve erkek gösteriyo :)) hadi bakalım tutacak mı
cnm çok sevindim senin ve bebişin adına... inşş sağlıklı bir şekilde kucağınada alırsın...hadi bakalım darısı bana,bende haftaya kontrole gidicem...
bu hesaplama ne kızlar benim haberim ve hiç bir fikrim yok şu an :)
cinsiyet hesaplamada bir türlü çözememmiştim en sonunda çözdüm
canım alttan mı bakıldı ben de yarın gidicem ama alttan ultrason hiç istemiyorum..
5.haftadan sonra görünmesi lazım bn 7.haftama girdm inşallah normal ultrasonla görünürVajinal ultrason zararlı mı bebiş için? yani ya dr yanlış bi haraket yapar da bebişe zarar verirse diye korkutuyo insanı. Normal ultrasonla kese kaçıncı haftada gözüküyo??
Aynen yaa sadece arada kasıklarıma ağrı giriyo göğüslerimde biraz büyüdü ama hiç ağrı yok onlardada:)uyku halini bırak önceden daha çok uyuyodum şimdi daha erken alıyorum uykumu hiç hamileymişim gibi hissetmiyorum bu yüzden dün hatta bunu unutup 10 kiloluk bebeği kucağıma aldım annesi sen hamile değilmisin dedi aldı kucağımdan çocuğu:):)Öyle duygusallaşmada yok hala daha odun gibiyim
benim gibi süt içmeyi sevip üç gündür süt içmekte zorlanan varmı ne yapmalıyım. sütten aldığım kalsiyumu başka hangi gıdalardan alabilir inanın içemiyom agzımın tadını bozuyor...
bu cinsiyet tahmini olayı kafama takıldı lütfen cvp ben de yapmak istiyorummm
yaptım nisan ve erkek çıktı niye nisannn onu anlamadm
Bende de aynısı çıktı ben de niye nisan anlamadım doğum tarihinin haziran olması lazım...
Bi de bunu dene benim burda kız çıktı...
in Takvimi ile Bebek Cinsiyeti Tahmini, in Takvimi Hesaplama, Doum Ya
ben şimdi aynı yere tahmini hamile kalabileceğim gün yazdım bu sefer haziran ve kız çıktı
yaptım nisan ve erkek çıktı niye nisannn onu anlamadm
bende de agustos cıktı çinli kameri ayda bakıcagınız ay agustos yazıyor yukarıda bılmıyorum neden öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?