Ekim Ayında Hamile Olduğunu Öğrenip Haziran Ayında Anne Olacaklar

yemekten soğan iştahı kapanan varmı aranızda? normalde canımın birseyler istemesı sürekli yemek yemem gerekmiyrmu? şimdi mutfaga bıle gıtmek gelmıyor içimden.. bırak yemegı ,yemek yapmak bıle işkence gibi geliyor

ben de hiçbir belirti yok hatta o ilk günkü heyecan bile yok unutuyorum çoğu zaman kendime kızıyorum rahat bi hamilelik geçiriceksn diyolar ama insan da bi işaret istiyo bi arkadaş yazmış duygusallıktan eser yok odun gibiym diye aynen ben de öyleyim..

biliyorum cnm çok zararlı tamamen bitiricem bu işi bu günlerde merak etme:)

bende senin gibiyim.. daha dogrusu gibiydim.. hamıle oldugumu ögrendıgım gunun öcnesıne kadar içtim.. hatta acaba hamılemıyım dedıgım hale... ama allahtan az içiyordum:)dogrusu sigaranın azı cogu olmazmıs.. sımdı 12 gundur hiç içmedım hatta sigaralı ortama bıle gırmedım.. arada canım cekıyor ama içmıyorum galıba vıcdanım izin vermıyorr.... :) ama bezen özlüyorum galiba

doguracagın ayla alakası yok kı canım yaa hamıle kaldıgın tahmını gunu uste alta da dogum tarıhını yzıyorsun

öyle yaptım zaten ama sonuçta erkek ve alttaki tabloda da agustos çıktı ona bi anlam veremedim... aman sağlıklı olsun da... Hatta olsun da daha test sonucumu bile almadan cinsiyetine bakmaya başladım :))

Merhaba arkadaşlar,
Bende hamileyim. Hamileymişim daha doğrusu. Henüz bu fikre alışamadım. Kendimi zaman zaman çok kötü hissediyorum.. Aranızda benim gibi hissedenler var mı ?

papatyayıda bende okumuştum biryerde ne yaptıysam geçmedi sinülzit yok artvin baya soğuk yerler orada üşüttüm 2 senededirde kutulamaıyorum değişik birşey yaa bunun hamileliğe zararı yokmu ki direk çekiyorsunya içine :

canım ben hamile kaldıgım tahmini günü yazdım şükür doğru çıktı:) eylül yazdı.. aMA buna göre kız

siz hangi cinsiyet şeyine bakıyorsunuz banada söyleyin merak ettim benimki çin takvimin kız çıktı ama

canım bana doktorumun verdiği tek yasak bu süpürge.ben de yapmıyorum.kontrole gittiğinde kesinlikle sor bence.

Vajinal ultrason zararlı mı bebiş için? yani ya dr yanlış bi haraket yapar da bebişe zarar verirse diye korkutuyo insanı. Normal ultrasonla kese kaçıncı haftada gözüküyo??

canım bugün 5.haftammış karından gördü..degeriminde 3000lerde olmazsı lazım

kızlar az önce anne bebekle ilgili bir sitenin paylaşımını okudum 36 haftalık bir hamile grip olmuş.ıhlamurla papatya çayının karıştırıp içmiş.sonra ateşi çıkmaya başlamış ve düşmemiş.doktoruna gitmiş.doktor herhangi bir ilaç alıp almadığını sorunca içtiği çayı anlatmış.doktor bunu duyunca çok kızmış ve bebeğinin felç olma ihtimalinin olduğunu söyleyip bunu engellemek için iğne yapmış.papatya çayı ve ıhlamur anne karnındaki bebeği felç ediyormuş, eğer bu erken gebelik döneminde olursa da düşükle sonuçlanıyormuş.yazık kadıncağız ben yaptım kimsenin başına gelmesin diye paylaşıyorum hastalıktan ölseniz bile bebeğiniz için bitki çayından uzak durun yazmış.

Hayırlı olsun bebeklerimiz o zaman :))

rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. o kadar çok istedimki geldi sonunda. deli gibi mutluyum bu aralar. bir de ikiz olma durumu var belli olacak yakında. o daha da heyecanlandırıyo beni

rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. o kadar çok istedimki geldi sonunda. deli gibi mutluyum bu aralar. bir de ikiz olma durumu var belli olacak yakında. o daha da heyecanlandırıyo beni

Aminnnnnnnnnn :) Ben tedirginim daha çok. Mutluluk kısmına geçemedim henüz. Kafamı kurcalayan bir sürü soru var. İkiz olmasını istiyor musun peki?

Aminnnnnnnnnn :) Ben tedirginim daha çok. Mutluluk kısmına geçemedim henüz. Kafamı kurcalayan bir sürü soru var. İkiz olmasını istiyor musun peki?

evlenmeden önce bile vardı ikiz bebek hayalim. niye tedirginsin. bir sorunmu var hamileliğinde

adet tarihim 15 ekim son adetimde 15 eylül
inşallah bende en kısa zamanda ismimi o listeye yazdırabilirim

birde dün adete 5 gün kala benim açık pembe akıntım oldu
adet olucam sandım devamı gelmedi yerleşme kanaması olabilir mi acaba cok merek ediyorum

evlenmeden önce bile vardı ikiz bebek hayalim. niye tedirginsin. bir sorunmu var hamileliğinde

Sorun hamileliğimde değil. Bende. Henüz hissedemiyorum neler olduğunu. Allah sağlıkla devam ettirsin inşallah. Korkuyorum galiba biraz :)

Olabilir tabi :) Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Çok düşünme. Zamanı gelince o kendiliğinden geliveriyor zaten. Şaşırıp kalıyorsun :)

Sorun hamileliğimde değil. Bende. Henüz hissedemiyorum neler olduğunu. Allah sağlıkla devam ettirsin inşallah. Korkuyorum galiba biraz :)

Bende de var o korku

Kızlar ya ben çok üşüyorum.Şuan üzerimde bi kazak,onun üstünce uzun kalın hırka üstüne de polar .:18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…