Ben de tahmini hamile kaldığım günü yazdım bu seferde ağustos ve erkek çıktı. bu siteye göre ya 7 aylık ya da 11 aylık doğurcam :)
yemekten soğan iştahı kapanan varmı aranızda? normalde canımın birseyler istemesı sürekli yemek yemem gerekmiyrmu? şimdi mutfaga bıle gıtmek gelmıyor içimden.. bırak yemegı ,yemek yapmak bıle işkence gibi geliyor
biliyorum cnm çok zararlı tamamen bitiricem bu işi bu günlerde merak etme:)
doguracagın ayla alakası yok kı canım yaa hamıle kaldıgın tahmını gunu uste alta da dogum tarıhını yzıyorsun
Aktardan papatya alıp suda kaynatıp 10 akika havluyla kafanı örtüp buharında durduğunda baya faydası oluyor. 10 dk ardarda durmak zor olduğu için ben 5 dk durup sonra bi daha kaynatıp bi daha 5 dk duruyorum. Bende yıllardır Alerji ve Sinijüt var bu yöntem genzi çok rahatlatıyo ve tıkanıklığı açıyor. Bu arada cildi de çok güzel temizliyo siyah noktaları falan da baya götürmüştü bende :)) Bi taşla iki kuş yani :)
canım ben hamile kaldıgım tahmini günü yazdım şükür doğru çıktı:) eylül yazdı.. aMA buna göre kız
arkadaşlar bişey sorucam ama norma bir soru mu kestiremedim hamileliğinizin bu ilk aylarında temziliğinizi nasıl yapıyorsunuz ben korkuyorum iki sene denemeiz sonucunda anca bebeğimiz olduğu için heralde bilmiyorum ama temzilik yaprken o süpürkeye zorlrken tedşrgin oluyorum ki komuşalar geldiğinde iyice yaapayım dedim baya zorladım kendimi genede dikkat ettim fazlala zorlamamaya ama çok açık akıntım geldi eşimde temizlik yapmazsan ölmeyiz diyor yapmayıver diyor ama biz kadınlar malum rahat edemiyoruz şimdi yarın evi temizlemem gerek ama bilemiyorum korkuyorumda daha çok yeni die zaten kasık ağrılarım var bilemiyorum ya bişey olursa yada boşuna mı kasıyorum kendimi bir fikir verin siz nasıl yapıyorsunuz
Vajinal ultrason zararlı mı bebiş için? yani ya dr yanlış bi haraket yapar da bebişe zarar verirse diye korkutuyo insanı. Normal ultrasonla kese kaçıncı haftada gözüküyo??
merhabalar...
ben de beş haftalık hamileyim. inşallah haziranda gelecek bebişim
Hayırlı olsun bebeklerimiz o zaman :))
rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. o kadar çok istedimki geldi sonunda. deli gibi mutluyum bu aralar. bir de ikiz olma durumu var belli olacak yakında. o daha da heyecanlandırıyo beni
Aminnnnnnnnnn :) Ben tedirginim daha çok. Mutluluk kısmına geçemedim henüz. Kafamı kurcalayan bir sürü soru var. İkiz olmasını istiyor musun peki?
evlenmeden önce bile vardı ikiz bebek hayalim. niye tedirginsin. bir sorunmu var hamileliğinde
adet tarihim 15 ekim son adetimde 15 eylül
inşallah bende en kısa zamanda ismimi o listeye yazdırabilirim
birde dün adete 5 gün kala benim açık pembe akıntım oldu
adet olucam sandım devamı gelmedi yerleşme kanaması olabilir mi acaba cok merek ediyorum
Sorun hamileliğimde değil. Bende. Henüz hissedemiyorum neler olduğunu. Allah sağlıkla devam ettirsin inşallah. Korkuyorum galiba biraz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?