neden turşuyu fazla yemeyelim zaarrı mı olur şalgam suyunun felan ben çok içtim hala içesim var ama dur dedim kendime :)):):): midemde felan sorun yok ama
neden turşuyu fazla yemeyelim zaarrı mı olur şalgam suyunun felan ben çok içtim hala içesim var ama dur dedim kendime :)):):): midemde felan sorun yok ama
saol canım sorarsan çok memnun olurum..
fazla tuzlu oldukları için vucudunda ödem yapar gebeyken asırı tatlı ve asırı tuzlu beslenmemek gerekir
Çok fazla yenilirse tuzlu olduğu için ödem yapabilir ve tansiyonuda yükseltebilir gerçi benim tansiyonum çok düşük normal hayatımdada ama tuz genel olarak hamilelikte su tuttuğu için azaltılması gereken bişe bunun dışında bi zararı var mı bilmiyorum.5 aydan sonra el yüz şişebilir tuz yüzünden ve normal doğum ihtimalinide zora sokar yani abartmamakta fayda var
kızlar ben normalde reflü hastasıyım ve her gün troid ilacı kullanmak zorunda olduğum için ki hamilelikte troid büyük risk almak zorundayım dr um söledi, mide koruyucu da içmek zorundayım bu durumda ama bugün mide yanmasından ölüyorum normalde koruyucu aldım zaman bi problem olmuyordu ama bugün uyaandımdan beri çok kötüyüm herşey mideme dokunuyor napıcanı şaşırdım. 9 ay bu şekilde nasıl geçicek, bi de karın büyüdükçe mideye baskı yapacak ve hamilelik reflüsü başlıcak allahım çok zor sabahtan beri ağlıyorum yanmadan hiç mi geçmez(( bi önerisi yada bilgisi olan var mı???
tşk ederim tutuyorum kendimi yoksa hala içerim o derece:):):) yazarken bile ağzım sulanıyor ama haklısınız tuz konusunda
Ya valla ben kalktım yedim o kadar bahsedinceazcık yemeninde zararı olmaz yani hem gripten filanda koruyo turşu dimii:):)ama abartmıyorum yani nefsimi köreltcek kadar yiyorum
Çok fazla yenilirse tuzlu olduğu için ödem yapabilir ve tansiyonuda yükseltebilir gerçi benim tansiyonum çok düşük normal hayatımdada ama tuz genel olarak hamilelikte su tuttuğu için azaltılması gereken bişe bunun dışında bi zararı var mı bilmiyorum.5 aydan sonra el yüz şişebilir tuz yüzünden ve normal doğum ihtimalinide zora sokar yani abartmamakta fayda var
sormyaaa :):):):):) yok faydası var sanmam hamilelerde hemoroidi olanlara önerilmiyor ve mide rahatsızlığı olanlara okadar tuzla ilgili olan şeyde var haklılar ama illa yenmicek birşey değil ::):):)
tuzun cocuga da zararı var preeklemsı olabılırsın allah gostermesın
tuzun cocuga da zararı var preeklemsı olabılırsın allah gostermesın
ben kızımda çok tuzlu peynır ve zeytın yerdım zeytın gıbı de gozlerı oldu he bı de dalında domates asermiştim dalında olacaktı ama :))
ay çok güldüm yaa dalında olacaktı
nie yer değişmişti ki........
Kızlar, yöneticimiz Kazen ile görüştüm, eğer uygun bulursa topiğimiz tekrar eski yerine taşınabilir, bilginiz olsun... Yani şu bölüme;
http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm-f495/
........
tatlım konuştum. şikayetlerinde malesef artmalar görünebilirmiş. ama şöyle bir durum var ilk üç ay geçtikten sonra mide rahatsızlığı için ilaç veriyorlarmış. yani doktor denetimizde ilaç kullanabiliyomuşsun bebeğe zararı olmuyormuş. bir de şunları önerdi. azar azar sık sık yiyeceksin. bir anda yüklenerek yemeyecksin. kafeinden, çok baharattan, kızartmadan, çok soğan sarımsaktan uzak duracaksın. mümkünse başını biraz yüksekte tutarak uyuyacaksın. az yemek yediğinde yani atıştırma gibi bişeyler yediğinde on onbeş dakika uzanmaya çalışacaksın ama çok bişey yediysen uzanıp yatmayacaksın. böyle rahatsız edecek şeylere dikkat edersen doktor kontrolünde ilaç da alırsan çok sıkıntı olmayacak senin için inşallah. yapılabilecek çok çok fazla bişey yokmuş malesef dikkat edeceksin sadece
ben de hiçbir belirti yok hatta o ilk günkü heyecan bile yok unutuyorum çoğu zaman kendime kızıyorum rahat bi hamilelik geçiriceksn diyolar ama insan da bi işaret istiyo bi arkadaş yazmış duygusallıktan eser yok odun gibiym diye aynen ben de öyleyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?